Dieta na... zgrubnięcie??
Dieta na... zgrubnięcie??
Witam szanownych bikerów! Przejde do rzeczy:
mam 17 lat i jestem chudzinka..
tzn nogi normalne, rece ujda, ale klata i plery wołają o pomste..
robie już pół roku pompeczki, brzuszeczki, przysiady co dziennie na biku fruwam i śmigam na dół, jak tu do cholery utyć?! waże 56 kg absurd!
Chopaki pomóżcie!
ale dajcie jakies sensowne rady!
Pozdrofka
mam 17 lat i jestem chudzinka..
tzn nogi normalne, rece ujda, ale klata i plery wołają o pomste..
robie już pół roku pompeczki, brzuszeczki, przysiady co dziennie na biku fruwam i śmigam na dół, jak tu do cholery utyć?! waże 56 kg absurd!
Chopaki pomóżcie!
ale dajcie jakies sensowne rady!
Pozdrofka
-
- Kontakt:
wiesz niekórzy po prostu są chudzi i wogóle...mnie to tam lata bo nie wyrywam lasek na klate :D
no ale ja od urodzenia byłem duzy mimo swojego wieku teraz mam 15 lat 190 wzrosyu i waże 80 kg. i nie powiem że mam zajebistą posture....ale wcale sie tym nie przejmuje..robie tam jakies ćwiczenia pierdolenia.ale ogólnie to mi to nie przeszkadza......
no ale ja od urodzenia byłem duzy mimo swojego wieku teraz mam 15 lat 190 wzrosyu i waże 80 kg. i nie powiem że mam zajebistą posture....ale wcale sie tym nie przejmuje..robie tam jakies ćwiczenia pierdolenia.ale ogólnie to mi to nie przeszkadza......
kupie opony - slicki 3.0 na 24
kenda K-rad 26 cali
kenda K-rad 26 cali
możesz rozwinąć te myśl? :D ogólnie odkąd pamietam zawsze byłem szczupły.. (tylko ja jeżdże na fullu to mnie rower ciagnie w dół, i ciezko uginam damperka i przód, ale zalety sa takie ze jak zaliczam ciężkie gleby to tylko mam słabe bóle nawet bez siniaków. Ostatnio spadlem na prawy bok (nery) z bolszej chopy i zadnych dolegliwosci :) tylko przy uderzeniu bolalo). ..ale musze gdzies chowac żeberka :)TFT pisze:dieta to podstawa (nie chodzi o to aby jesc byle jak najwiecej) a jak juz cwiczyc to z glowa bo mozesz "spalic" miesnie
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
musze cię zmartwić - jak masz szybką przemianę materii to doopa z tego będzie. ja tak mam od 17go roku życia do nedawna (czyli jakieś 7 lat) siłownia regularnie + szamanie białek i wogóle fury żarcia. efekt? 192 wzrostu i 77 kilo wagi. I nawet jak specjalnie 2 tygodnie na bajku nie latam tylko żrę jak opętany to mi waga max o kilo skoczy a jak tylko na bajk wskoczę to spowrotem wraca do "normy". Poprostu ten automat do regulacji masy ciała nam za dobrze działa. Natomiast mój młodszy ma inaczej: zaczął zemna niedawno na siłowni ćwiczyć to u niego normalnie tak: dwa tazy hantlem machnie - już centymetr więcej w bicepsie. Trochę poćwiczył i najlepszy dzik w okolicy jest teraz. no niestety tak jest.
Rząd cię olewa? Straciłeś żonę? Przestań pier..... pompuj oponę :)
-
- Kontakt:
dieta jest najwazniejsza musisz jesc duzo bialka ale zwierzecego, roslinne nie jest pelnowartosciowe ale tutaj wszystko jest tak samo wazne samym bialkiem tez nic nie zdzialasz. weglowodany sa spalane jako pierwsze wiec ich nie unikaj:) po treningu wskazane cukry proste np glukoza ( w kazdym spozywczym) tluszcz z kolei roslinny ale teraz to trzeba ulozyc wszystko w logiczna calosc bialka powinienes jesc ok 2,5g/kg masy ciala(!!!) wiec jest tegoo duuuzo do tego trening koniecznie wszystkich partii ciala i muisz stopniowo zwiekszac intensywnosc i "atakowac" miesien roznymi bodzcamy bo sie "przyzwyczaja" co ok 8 tyg. musisz zmieniac trening uff wystarczy tego juz mi sie nie chce pisac:) ale najlepiej zaloguj sie na jakims forum kulturystycznym i tam ci najlepiej doradza bo ja nawet 1/3 tego co powinienes wiedziec na poczatek nie napisalem:)
creatyne... albo białoko z czego białko jest tanie...na kreatyne musisz uwazac.. bo moze cie ładnie przeczyscic..... a jak nie to do lekarza on ci moze przepisze dekaduroblin albo omadren...omadren-po nim bedzie ci sie jebac w głowie:D tzn bedziesz chciał sie bic albo cos i moze ci z lekka zaszkodzic.... a po dece sa najmniejsze skutki...a powiem wrecz ze plusy:Dobydwa srodki stosuja anemicy:) a i mety nie polecam poniewaz ona zatrzymuje wode w miesniach... potem to znika i wysypie cie całego syfami...
......cisza.....spokoj... eeee tam jebac system..