Pionowe haki, single, bez napinacza JAK?
Pionowe haki, single, bez napinacza JAK?
jak w temacie ! Jak zrobic singlespeed'a w rowerku przy pionowych hakach ? Na bank znacie jakies swoje sposoby ! Dobrac odpowiednie zebatki ... czy cos takiego ! Piszcie jak zrobiliscie to u siebie !
Pozdro i DZIEKI WIELKIE !
Pozdro i DZIEKI WIELKIE !
:] Bike4EvEr !
Ja mam draga i zrobilem normalnie rozwalilem kasete w banana podkladek i tyle dobralem zebatke taka jaka mi pasowala i jest git co do napinacza to rudno jest zrbic bo trzeba sie naskracac lancucha a to moze nie pasowac milimetry itd...
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2071386 SPRZEDAM !
GG:1560098
GG:1560098
-
- Kontakt:
hehe no jakos naszukalem wuchte tematow typu JAKIEGO singla zamontowac a nie czy i jak zrobic na pionowych hakach !! ! ! !! wiec kolego nie piernicz mi tu glupot bo najpierw siedzialem i godzine szukalem a jezeli jestes taki kozak to poszukaji powklejaj mi te STRASZNIE DUZO tematow ! buahau mistrz ! :] i zamiast takich glupot bys cos poradzil ...
:] Bike4EvEr !
Ja nie kleje ludzi robi singla to juz musi miec reduktor da bomba za 50 zl napinacz za 100 zl a moze ta glowa troche ruszyc
Rozwalasz kasete wybierasz sobie naj lepsza zebatka jaka ci pasuje kupujesz kawalek plastikowej rury przycinasz i masz reduktor albo nawal podkladek poprostu
Co do napinacza albo skracasz lancuch i bedzie pasowalo albo nie a jak juz nie pasuje to wkladasz przerzutke i blokujesz ja albo kawalek blachy z kulkiem
Rozwalasz kasete wybierasz sobie naj lepsza zebatka jaka ci pasuje kupujesz kawalek plastikowej rury przycinasz i masz reduktor albo nawal podkladek poprostu
Co do napinacza albo skracasz lancuch i bedzie pasowalo albo nie a jak juz nie pasuje to wkladasz przerzutke i blokujesz ja albo kawalek blachy z kulkiem
http://www.pinkbike.com/photo/848849/
panie, to mozna kuźwa na omyslunek samemu obczaic. a na form bylo multum tego i jakos nie widzi mi sie zebym czas marnowal tylko dlatego ze nie umiesz przejrzec forum
ss na pionowych? rocking przy korbie, rockingi z malych zembatek z tylu, ewentualnie kolko napinajace z tylu z polowy jakiegos sisa. badz napinacz taki dabomba.
co jeszcze? moze miec patent krzyzka pmcocho z jedna, dolna rolka. tez napnie :)
ss na pionowych? rocking przy korbie, rockingi z malych zembatek z tylu, ewentualnie kolko napinajace z tylu z polowy jakiegos sisa. badz napinacz taki dabomba.
co jeszcze? moze miec patent krzyzka pmcocho z jedna, dolna rolka. tez napnie :)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt