BECAUSE WE CAN, fr-street [śruba&wojtus

flaming
Kontakt:

Post autor: flaming »

lizzard king przekonwentuj... dzięki za popowiedz ale nie umiem... kompy to dla mnie czarna magia
-->> www.bbklub.podbeskidzie.pl <<--
Wojtazx15
Kontakt:

Post autor: Wojtazx15 »

Słuchajcie , mi też czasem skacze, proponuje wyłączyć kompa i nie włączajac niczego innego zapodać filma :) powinno być gładko
pozdro
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
lizzard king
Kontakt:

Post autor: lizzard king »

albo przekonwertowac :P
Grzyb
Kontakt:

Post autor: Grzyb »

Inur pisze:...
dopiero teraz mialem okazje obejrzec doglebnie film. Z calym szacunkiem dla mud brothers ale krakowska zmowa pt. "krakowski film wygrywa a bwc jest gdzies na szarym koncu" to juz przesada. To tak jakby w polsce mandaryna konkurowala z britney spears (czy inna cycata lala zza granicy) i wygrala. Nie chce powiedziec ze MB byl kiepski, bo byl swietny, ale moim zdaniem BWC pokazuje wiecej i jest ewidentnie lepiej wykonany. ...
Sądze że gdyby premiera Becouse We Can była by wcześniej to by nie było krakowskiej zmowy :) takie jest moje zdanie a że każdy widział już MB u siebie na kompie to głosował na to co zna, bo to trzeba oglądnąc u siebie na kompie żeby zobaczyć poziom filmu:]. Ale w krakowskiej zmowie jest niejako ziareneczko prawdy:P
cyc

Post autor: cyc »

11/10
FireBullet
Kontakt:

Post autor: FireBullet »

Sruba pisze:(...)
w sumie wybrałem tylko jeden utwor z całego filmu - ten na końcu..
A kto wybral do filmu kawalek Pain - Shut your Mouth? :D Uwielbiam ten zespol :)
Lochu
Kontakt:

Post autor: Lochu »

film bardzo fajny ale spodziewałem się jeszcze wyższego poziomu :] zmontowane też bardzo ciekawie, aż chce się oglądać, jak na Polską produkcje to daje 10/10
FireBullet
Kontakt:

Post autor: FireBullet »

Wow, Sruba, nie wiem czy wiesz ale wlasnie byl jakis Twoj film na 4fun.tv :D Z festiwalu filmow extremalnych czy cos takiego... Mozna gdzies pobrac ten film? Zobaczylem doslownie ostatnie 5 sekund :D (motyw z czyims rozwalonym wachaczem) Chetnie obejrzalbym reszte tego dziela :P

Edit:
Troche info jest tutaj:
http://www.filmextreme.pl/
Ale skad mozna pobrac ten film? :P
Gość

Post autor: Gość »

Szybko mija te 11 minut...

Co tu dużo gadać...obu autorom gratuluje wytrwałości, cierpliwości no i tego, że mając różne wizje potrafili osiągnąc pewien kompromis - którego efektem jest naprawdę dobry film rowerowy!

Konstrukcja filmu normalnie jak u Hitchcocka ;) najpierw trzęsienie ziemi (w postaci wstawki z kozami chodzącymi inaczej - pocieszna scenka nie ma co hehe) no a potem stopniowe zwiększanie nazwijmy to napięcia....

Część fr bardzo mi sie podobała, niektóre motywy robią duże wrażenie jak np.: pełna 360 na klocku, 180 na redbullu no oczywiście płynnie łykane dropiki i transferki.
Część street/trial to absolutnie nie moja działka ale widać sporo włożonej pracy i swobodę w jeździe.

Reasumując filmik bardzo dopracowany od strony technicznej ( klejenie klipów jak i sama jazda) jednak brakuje chyba humoru/beztroski - sprawia wrażenie trochę sztywnego i "odpicowanego na wysoki połysk".
Nie zmienia to faktu, że BWC ogląda się świetnie!

pozdro dla całej trójki!
Michal G
Kontakt:

Post autor: Michal G »

Hmm coś chyba nie styka...dlaczego po poprawnym zalogowaniu wyżej pojawiłem się jako "Gość"?
[url]http://www.freeride.j.com.pl[/url]
Śruba
Kontakt:

Post autor: Śruba »

BOSh w końcu odzyskałem konto na dh zonie... ajaja jak dobrze!!!

(przyjzyjcie sie wszedzie pisze posty jako "Sruba" ..nie Śruba :]

recol(maly)
sruba moglbys mi podeslac.. [cut]

no luz zostawiłem ci msg na gadulcu!

FireBullet,

jak to niedawno yło to 4fun ma 3 powtorki w tygodniu...

to była festiwalowa wersja pefcy. film sie w październiku "zrobił", wyjdzie po pefcy, a pefca wyjdzie jak bedzie :p
"dalej w tym samym tempie ma byc.. ej!"
Kuba_Szczecin
Kontakt:

Post autor: Kuba_Szczecin »

kurrr...
nie moge sciagnać :/
najpierw zassalem co sie pozniej okazało opcje "jeszcze nia aktywną"

a teraz z żadnej ze stron nie moge sciagnać :(
Grzesiu
Kontakt:

Post autor: Grzesiu »

Kuba_Szczecin ja też nie :( wrzuccie na yousendit
http://www.pinkbike.com/photo/935615/
Śruba
Kontakt:

Wieczorem bedzie "chodziła" już strona

www.street.bike.prv.pl

bedzie tam info gdzie aktualnie mozna stargac film -u inura widziałem "limit prezkroczony" :/
mamy jeszcce miejscuwę u FURMKA,

na streetbiku bedzie wszystko co sie da zeby film zobaczyć, postaram sie też zapodac jakies progsy do konvertów lub linki do nich jak sie z metalblastem dogadam, albo lizardem

pozdro!
wesołych świąt życzy orkiestra symfoniczna z Wąchocka.
recol(maly)
Kontakt:

Post autor: recol(maly) »

śruba zadna wiadomosc to mnei nie doszła:/ to napisz jescze raz albo podaj mi swoje gg na pm:)
grzeniu-71
Kontakt:

Post autor: grzeniu-71 »

Sruba czy Śruba nie zrozum mnie zle ale jakos mi sie wydaje ze czujesz sie na tym forum jakby mega filmowcem...oczywiscie szanuje Ciebie jak rowniez mam mile odczucia jak ogladam twoje filmy ale chcialbym zwrocic uwage na to ze to pewnie nie Twoja wina ale wina tych biednych uzytkownikow dh-zoonu ze jeszcze nie obejrza, nie sciagna twpjego lub waszego filmu z poznania a juz sraja po gaciach ze bedzie mega...szacunek dla was ze wyrobiliscie sobie tak ogromne renome w polsce ale mnie to jakos razi bo sa naprawde inne filmy zmontowane profesjonalnie jak np nstrip_trailer.avi ale w tamtym topicu nikt nie pisze jak tutaj ze ale mega ale wypas...spoleczenstwo po prostu sie juz przyzwyczailo do was...[tak jak np wygerla film wojtka15 w szklarskiej a byl to slaby film...bylo za to duzo mozna by to poiwedziec wielbicieli was albo waszych niby kolegow}...nawet was osobiscie nie znajac...mnie to osobiscie całe zamieszanie razi ale ogołem spoko i ogromny + dla was ze robiecie takie fajne rzeczy...ja osobiscie zaczlaem skladac dopiero trailera do naszego filmu z wrocka Beton...moze niedlugo cos sie pojawi...still in contact sruba...pozdro
grzeniu-71
Kontakt:

Post autor: grzeniu-71 »

aha podaj mi jeszcze swoj nr gg jak mozesz ale na privie zebys na ogolnym nie zyskal kolejnych dh-zomowych przydupasow...pozdro
Śruba
Kontakt:

grzeniu-71

Brunon Szulc by cie pewnie zrozumial od razu... ja cie czytam którys raz i nie kminie...

Etykietke mega filmowca TY mi przypiołeś - jako PIERWSZY.

..bieleninik w orgaźmie już by pewnie krzyczał "brawka" "brawka" ;p

..a ja do niej nigdy nie pretendowałem.

Jak możesz mnie szanowac nie znając mnie? A szanując mnie miec pretensje do Dh-wiczów ze nas osobiście nie znają a sie jak to określiłeś

"nie sciagna twpjego lub waszego filmu z poznania a juz sraja po gaciach ze bedzie mega.."

Zrobcie Beton, potem Beton2, beton3.. no i niech bedzie beton4... tez zapadnie nam w umysłach.. ciesze sie ze będziecie sie starać.
Pierszą część na pewno sciągne z zaciekawieniem,

Jaka jest zajawa ns tripp - nefro zna moje zdanie. mieliśmy okazje nie raz rozmawiac na ten temat, i nefro idzie w dobrym ciekawym kierunku, i nie martw sie, film sobie renome wypracuje.. jak ja to mowie - obroni sie sam.

Nie wiem czym spowodowane jest twoje rozżalenie, ale jak stoisz mocno na nogach to przebijesz się przez tę teorię spisku wokół filmów rowerowych z ziem pyrowych...

Rada to nie kopiuj disorderów,chainów,krenkedów,dżibów, eheheheh pfc, bo to już BYŁO..

W ogole moj stosunek do filmow robi sie mniej wiecej taki:
i tu jest battle vs INUR:

mistrzostwa w piłce nożnej są co 4 lata w innym miejscu, grają w tą samą piłkę, cieszy się z nich coraz wiecej ludzi, zastanow sie co sprawia ze statystyki wzrastaja w mistrzostwach świata.

To ze są w innych miejscach czy to ze grają w nich coraz lepiej?

Wg mnie jedym zalezy na emocjach innym na oprawie, spotykają sie w jednym miejscu i tworż jego niepowtarzalność.

Ta niepowtrzalność sprawia ze albo gonimy za tym miejscem - albo je wspominamy, i jeśli w nich zasmakowaliśmy i słyszymy nowe mistrzostwa świata w piłce nożnej to sramy po gaciach i pędzimy na nie.

Postawiłeś sobie teraz poprzeczke na "Beton"
jeśli będziesz szukał mojej opinii bo wyda się tobie wartościowa względem twojego filmu, to odnajdziesz mnie i zapewniam ze pogadamy.

I za to mam szacunek do Nefro.
Maciekx
Kontakt:

Post autor: Maciekx »

A czym go skladaliscie ? adobe premiere pro 7.0 ?
ODPOWIEDZ