amorek do 360pln
amorek do 360pln
niech ktos powie mi jaki jest najlepszy amorek nowy tak do360 zł??
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
sztywniak CMP za około 250 zika od www.extreme-shop.com.pl naprawde polecam kuzaj na nim śmiga w podpisie nasz kilka fotek jego bika ze sztywniaczkiem albo używka Da bomba lub treka
kurwa... dobijaja mnie stwierdzenia 'jak za ta kase jest ok'
co z tego ze za ta kase jest ok, ze konkurencja wypada gorzej skoro i tak to jest GOWNO ?? ;/
teraz bedzie 'blablabla ale nie kazdy ma pieniadze' - co ja Ci poradze na to ze dobry AMORTYZATOR a nie jego imitacja kosztuje?
kup sztywne widly i zbieraj na cos dobrego
co z tego ze za ta kase jest ok, ze konkurencja wypada gorzej skoro i tak to jest GOWNO ?? ;/
teraz bedzie 'blablabla ale nie kazdy ma pieniadze' - co ja Ci poradze na to ze dobry AMORTYZATOR a nie jego imitacja kosztuje?
kup sztywne widly i zbieraj na cos dobrego
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
No ale sztywny to raczej nie amortyzuje...Bombell pisze:sztywniak CMP za około 250 zika od www.extreme-shop.com.pl naprawde polecam kuzaj na nim śmiga w podpisie nasz kilka fotek jego bika ze sztywniaczkiem albo używka Da bomba lub treka
Duro znowu?Tyle już o nim było i zawsze jeden wniosek: lepszy od RST,dobry na początek,fajnie wygląda itd.itp.No ma zajeb....dużo wad a i tak wielu go kupuje.
Manitou ma dobre ceny po sezonie-Cena/Jakość-ujdzie w tłoku.
-
- Kontakt:
- taka sobie praca (co nie zmienia faktu, ze smigalem z nim po gorach i nie narzekalem)
- brak pracy na malych nierownosciach
- slaby lakier i anoda na goleniach
- kiepskie korki
Tyle ja zaobserwowalem. Inni mowia jeszcze:
- pekaja (tak, jakby inne amory nie pekaly przy katowaniu...)
A dla milosnikow totalnie crapowatego sprzetu:
- z Dragstarem i paroma innymi tanimi ramami nie da sie robic barspinow, bo korki hacza o rame ;)
- brak pracy na malych nierownosciach
- slaby lakier i anoda na goleniach
- kiepskie korki
Tyle ja zaobserwowalem. Inni mowia jeszcze:
- pekaja (tak, jakby inne amory nie pekaly przy katowaniu...)
A dla milosnikow totalnie crapowatego sprzetu:
- z Dragstarem i paroma innymi tanimi ramami nie da sie robic barspinow, bo korki hacza o rame ;)
jest na sprzedaz manitou stance 100mm...kontakt gg.4984464 aukcja http://allegro.pl/show_item.php?item=82216437 ...polecam....pozdro :]
głupota nie boli...głupota kosztuje !...lecz prawda juz może zaboleć...!