BECAUSE WE CAN, fr-street [śruba&wojtus
-
- Kontakt:
Ok ale kurde sie rozpisałes :) wiem ze Cie nie znam ale szacunek mam do Ciebie bo umiesz zlozyc i zmonotwac w jedna calosc naprawde dobry film rowerowy...
Jesli chodzi o to etykiete mega filmowca sory moze bez sensu to napisałem fakt...
Ale glownie chodzi mi o nastawienie wielu forumowiczow...ja tak to odbieram inni moga oczywiscie odebrac to w inny sposób ale zyjemy w wolnym kraju...wyznajemy wolnosc słowa...
Nie to zebym byl przeciwko Tobie bo akurat robisz wspaniała robote jak rowniez Nefro...ale po prostu to była chwila z widocznie nieprzemyslanym skutkiem...
A jesli chodzi o Bet0n no to fakt troche jebania przy tym bedzie...bo wiemy ze to niełatwy kawałek chleba...nie bede nic wiecej pisał...tylko pozdro dla Ciebie
Jesli chodzi o to etykiete mega filmowca sory moze bez sensu to napisałem fakt...
Ale glownie chodzi mi o nastawienie wielu forumowiczow...ja tak to odbieram inni moga oczywiscie odebrac to w inny sposób ale zyjemy w wolnym kraju...wyznajemy wolnosc słowa...
Nie to zebym byl przeciwko Tobie bo akurat robisz wspaniała robote jak rowniez Nefro...ale po prostu to była chwila z widocznie nieprzemyslanym skutkiem...
A jesli chodzi o Bet0n no to fakt troche jebania przy tym bedzie...bo wiemy ze to niełatwy kawałek chleba...nie bede nic wiecej pisał...tylko pozdro dla Ciebie
grzeniu-71 z jednej strony wiem o co ci chodzi i sie zgadzam ale tylko w polowie. rzeczywiscie jest tak jak mwoisz ze jak poznan to wypas..ale z drugiej strony wg.mnie filmy robia najlepsze.
a teraz konkretnie co mnie boli :P
ZA DUZO EFEKTOW!! tu do tylu tu do przodu, tu wolniej ru w kolorze tu w czarno bialym..leb mnie boli od tego. widac ze fajnie skladasz filmy, alee dobry film nie rowna sie tysiac pincet sto dziewincet efektow. za to minus i to duzy. muza-kwestia gustu mnie sie podobala, chociaz street moglby byc lepszy. co do poziomu- jest na b.wysokim poziomie na prawde ristekpa podoba mi sie i chce to ogladac. tyle ode mnie, pozdrawiam
a teraz konkretnie co mnie boli :P
ZA DUZO EFEKTOW!! tu do tylu tu do przodu, tu wolniej ru w kolorze tu w czarno bialym..leb mnie boli od tego. widac ze fajnie skladasz filmy, alee dobry film nie rowna sie tysiac pincet sto dziewincet efektow. za to minus i to duzy. muza-kwestia gustu mnie sie podobala, chociaz street moglby byc lepszy. co do poziomu- jest na b.wysokim poziomie na prawde ristekpa podoba mi sie i chce to ogladac. tyle ode mnie, pozdrawiam
http://www.pinkbike.com/video/4477/
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jeżeli komuś sie przyda to wrzuciłęm na mój FTP :-)
http://www.mcs.toxic.pl/bwc
http://www.mcs.toxic.pl/bwc
> Zielony <naprawdę nieźle, te manuale są po prostu boskie szczególnie ten przy operze i świetne wheelie na św. Marcinie. miejscówki niezłe,kawałek jeden z moich ulubionych (it's a shame you,re only in a rap game only for the money and the fame Paparazzi!!!:)
co do samego filmu to faktycznie efektów jest za dużo, ujęcia też mogłybybyć lepsze, muzyka nie do końca współgra z filmem, ale przy tych kawałkach to byłoby zajebiścietrudne podejrzewam. przejścia między ujęciami nie są zbyt fajne wg mnie
wojtuś: świetny poziom jazdy, co widziałem na własne oczy, ale jakoś na filmie tego wszystkiego za dobrze nie widać, pewnie to kwestia ujęć,
pozdro dla wszystkich któzy praciwali przy filmie i szacunek, bo w Polsce niewielu ludzi potrafi tak jeździć i takie filmy robić:)
Poznań rządzi!
co do samego filmu to faktycznie efektów jest za dużo, ujęcia też mogłybybyć lepsze, muzyka nie do końca współgra z filmem, ale przy tych kawałkach to byłoby zajebiścietrudne podejrzewam. przejścia między ujęciami nie są zbyt fajne wg mnie
wojtuś: świetny poziom jazdy, co widziałem na własne oczy, ale jakoś na filmie tego wszystkiego za dobrze nie widać, pewnie to kwestia ujęć,
pozdro dla wszystkich któzy praciwali przy filmie i szacunek, bo w Polsce niewielu ludzi potrafi tak jeździć i takie filmy robić:)
Poznań rządzi!
http://www.pinkbike.com/photo/3226410/
-
- Kontakt:
Przesadziliscie z efektami.Znacznie za duzo ich jest.To jest chyba jedyny minus tego filmu.Poziom jazdy bardzo wysoki zarowno u Wojtusia jak i Zielonego:D Zielony bardzo mi sie podoba twoj styl jazdy.Widac ze masz dobra technike i potrafisz jezdzic.Szkoda ze mniej Ciebie bylo na filmie niz Wojtusia.A co do freeridu to wiadomo.Te can-cany mowia same za siebie:D Z niecierpliowscia czekam na nastepna produkcje :D
Musze przyznac ze czekalem na ten film bardziej niz na NWD6 bo w końcu rodzima produkcja i ziomy których znam i wymiataja jak japierdole. Troche sie zawiodlem musze przyznać...ale tylko dlatego ze PJF3 juz byl wyjebczy jesli chodzi o poziom jazdy a BWC wybija sie głownie jesli chodzi o sam montaz. Na temat sekcji Zielonego sie nie wypowiadam bo sie na streecie nie znam aczkolwiek podejzewam ze malo jest w naszym pieknym kraju osob ktore moglyby siez nim w tym rownac. Za to segment młodocianego zabójcy Wojtusia:P to juz najwyzsza klasa. Bylismy pare razy z kumplami w Poznaniu i trza przyznac ze na zywo kolo wymiata jeszcze lepiej-na filmie w paru miejscach ujecia nie oddaja trudnosci trikow czy wysokosc z jakiej sie spada-mozna bylo to lepiej nakrecic. A juz moment lotu z Małego ze z 10 razy pod rzad ogladalem-dla tych co go na zywca nie widzieli to mowie ze to drop wielki w **** jakies 7m a do tego ma nieciekawy najazd i ladowanie. Ale Wojtus poczekaj...na wiosne wpadam i to skacze nie ma bata:]. Reszta mykow na redbullu tez odjechana-karate cany, supermany, 2x nofootery, 180 na tym klocu-poziom jak na Polskie warunki odjechany. Montaz ma dla mnie 2rzedne znaczenie ale czasem wkurwiajace sa zbedna migawki cofki itp.-ja wole klasyczny sposob filmowania. Tak czy owak 9,5/10. Pozdro ziomy
http://boreksc.pinkbike.com/album/old-photos/
gg:1310266
gg:1310266
wyrocznia powiada ze ten topic skonczy sie awantura :]
eee moze jeszcze skomentuje zjawisko domniemanego podniecenia forum na sama mysl o kolejnym "filmie z poznania".... a moze warto spytac - komu to az tak przeszkadza ze trzeba o tym pisac? jesli ktos cieszy sie ze zostala wypuszczona kolejna produkcja z naszego miasta, to na pewno nie robi tego bezpodstawinie. czlowiek uczy sie zarowno na bledach, jak i na pozytywnych 'przejsciach'. jesli poprzednie filmy okazaly sie dobre, to szanse ze kolejny film bedzie dobry, albo lepszy sa dosc spore. i nie trzeba, mysle, tego racjonalnie tlumaczyc bo jest to normalne zachowanie czlowieka. sila rzeczy wygrywajac cos 4 razy z rzedu pokusisz sie o piata probe z przekonaniem, ze masz spora szanse wygrac. ale czy trzeba tlumaczyc to sobie statystyka? mysle ze nie.
wolalbym sie nie poslugiwac pojeciem 'filmy z poznania' tylko raczej filmy z trzech roznych zrodel. laczy je conajwyzej to, ze w tychze filmach mozna spotkac tych samych bikerow.
eee moze jeszcze skomentuje zjawisko domniemanego podniecenia forum na sama mysl o kolejnym "filmie z poznania".... a moze warto spytac - komu to az tak przeszkadza ze trzeba o tym pisac? jesli ktos cieszy sie ze zostala wypuszczona kolejna produkcja z naszego miasta, to na pewno nie robi tego bezpodstawinie. czlowiek uczy sie zarowno na bledach, jak i na pozytywnych 'przejsciach'. jesli poprzednie filmy okazaly sie dobre, to szanse ze kolejny film bedzie dobry, albo lepszy sa dosc spore. i nie trzeba, mysle, tego racjonalnie tlumaczyc bo jest to normalne zachowanie czlowieka. sila rzeczy wygrywajac cos 4 razy z rzedu pokusisz sie o piata probe z przekonaniem, ze masz spora szanse wygrac. ale czy trzeba tlumaczyc to sobie statystyka? mysle ze nie.
wolalbym sie nie poslugiwac pojeciem 'filmy z poznania' tylko raczej filmy z trzech roznych zrodel. laczy je conajwyzej to, ze w tychze filmach mozna spotkac tych samych bikerow.
www.trialshop.pl
-
- Kontakt:
z kilkoma osobami sie nei zgadzam, bo srubie chyba chodzilo o film jako "calosc" dlatego sa tam takie efekty, a pokazanie umiejetnosci ridera to druga sprawa. jest to film z udzialem rowerow, bo wyglada to efektownie i latwo nakrecic (no i jest przy tym troche zabawy).
podczas ogladania, film trzeba ogladac zwracajac uwage na wszystko, a nie wybierajac poszczegolne sceny
jak by to byl film narciarski pokazany na tym forum, wiele osob by inaczej do niego podeszla, bo nie wiele z nich wie, co i jak sie robi na nartach i w ogole...
odnosze wrazenie, ze paru osobom nie podobaly sie efekty, bo nie podkreslaly jazdy rowerowej. (niektorych moze bylo faktycznie za duzo, ale to tylko nieliczne... moze nie za duzo, a niepotrzebne.)
takie jest moje zdanie, moze ktos mnie zrozumie....
podczas ogladania, film trzeba ogladac zwracajac uwage na wszystko, a nie wybierajac poszczegolne sceny
jak by to byl film narciarski pokazany na tym forum, wiele osob by inaczej do niego podeszla, bo nie wiele z nich wie, co i jak sie robi na nartach i w ogole...
odnosze wrazenie, ze paru osobom nie podobaly sie efekty, bo nie podkreslaly jazdy rowerowej. (niektorych moze bylo faktycznie za duzo, ale to tylko nieliczne... moze nie za duzo, a niepotrzebne.)
takie jest moje zdanie, moze ktos mnie zrozumie....
Nie czytałem wszystkich komętarzy bo się nie chce:
Film oglądałem kilka razy i napisze krótko: myśle,że jest on adresowany nie tylko do tych co się znają,ale do szerszej publiki.Oglądałem ja,koledzy,moja dziewczyna(nie ma nawet własnego roweru) i wszyscy byli zachwyceni.Jedno co razi to kilka efektów, od których oczy troche bolą.Film jest bardzo "młodzieżowy" i nastawiony na "efekciarstwo" Ale widać o to chodziło.Ja preferuje bardziej styl jazdy Wojtka,ale dzięki świetnemu przejściu na Zielonego (kolory,odgłos fleszy-robią oj robią i wreszcie mniejsze tęmpo!),bardziej podoba mi się jazda street(muza lepsza),choć nigdy tak nie jeżdziłem.
Wypowiadam się jako kąpletny amator w kategorii filmowej,ale o takie odczucia chyba chodziło reżyserowi-dlatego prosze mnie nie cytować.
Wyczyny aktorskie 9/10 , za efekty reżyserskie jako całość 7/10 .
PS: oczywiście bardzo cieszy fakt,że to ludzie z rodzinnego miasta.Pozdrawiam i życze sukcesów!
Film oglądałem kilka razy i napisze krótko: myśle,że jest on adresowany nie tylko do tych co się znają,ale do szerszej publiki.Oglądałem ja,koledzy,moja dziewczyna(nie ma nawet własnego roweru) i wszyscy byli zachwyceni.Jedno co razi to kilka efektów, od których oczy troche bolą.Film jest bardzo "młodzieżowy" i nastawiony na "efekciarstwo" Ale widać o to chodziło.Ja preferuje bardziej styl jazdy Wojtka,ale dzięki świetnemu przejściu na Zielonego (kolory,odgłos fleszy-robią oj robią i wreszcie mniejsze tęmpo!),bardziej podoba mi się jazda street(muza lepsza),choć nigdy tak nie jeżdziłem.
Wypowiadam się jako kąpletny amator w kategorii filmowej,ale o takie odczucia chyba chodziło reżyserowi-dlatego prosze mnie nie cytować.
Wyczyny aktorskie 9/10 , za efekty reżyserskie jako całość 7/10 .
PS: oczywiście bardzo cieszy fakt,że to ludzie z rodzinnego miasta.Pozdrawiam i życze sukcesów!
~
;> "wojtus" dla mnie jestes najlepszym freeriderem w PL ... twoje umiejetnosci sa na najwyzszym poziomie jaki moglem widziec na pl filmikach...
loty zajebiste,triki rowniez...
zielony... w koncu ktos kto umie przyzwoicie manuale... doloz do nich barspiny i wysokiego banego to bedzie dobrze;)
do waszego freeride'u brakuje mi porzadnych schodow... duzych,dlugich... jak u was nie ma w poznaniu to wpadajcie do nas... w wwa na pewno cos sie znajdzie;)
poki co... najwyzszy poziom freeride'u w PL jaki moglem zobaczyc...
pozdr.
;> "wojtus" dla mnie jestes najlepszym freeriderem w PL ... twoje umiejetnosci sa na najwyzszym poziomie jaki moglem widziec na pl filmikach...
loty zajebiste,triki rowniez...
zielony... w koncu ktos kto umie przyzwoicie manuale... doloz do nich barspiny i wysokiego banego to bedzie dobrze;)
do waszego freeride'u brakuje mi porzadnych schodow... duzych,dlugich... jak u was nie ma w poznaniu to wpadajcie do nas... w wwa na pewno cos sie znajdzie;)
poki co... najwyzszy poziom freeride'u w PL jaki moglem zobaczyc...
pozdr.
thugrider@wp.pl
No ja mam nadzieje ze dyskusje w temacie przede wszystkim spowodują podniesienie poziomu sceny, bo o to w tym wszystkim chodzi, o rozwijanie się. W każdej kategorii...
lizzard king
Takie mnie sie wydaje jest podejście do tego konkretnego sposobu przedstawienia jazdy jak mowisz.. tak jak by biker oglądał film narciarski... elementy wspólne wychwyci od razu, reszty moze nie zrozumiec...
tak tutaj jest z tzw "efektami" ..obrazy które "migają" mają zaakcentować wraz z muzyka jakiś element.. w 3cim klipie (wojtek) jest cała taka seria zwolnień-przyspieszeń... jak sie przyjżycie minom jakie są podczas tych przyspieszeń, zwolnień, tam są bardzo konkretne emocje
..i tego należy sie dopatrywać... Emocji. Nie tylko stylu jazdy, miejscówek...
lizzard king
Takie mnie sie wydaje jest podejście do tego konkretnego sposobu przedstawienia jazdy jak mowisz.. tak jak by biker oglądał film narciarski... elementy wspólne wychwyci od razu, reszty moze nie zrozumiec...
tak tutaj jest z tzw "efektami" ..obrazy które "migają" mają zaakcentować wraz z muzyka jakiś element.. w 3cim klipie (wojtek) jest cała taka seria zwolnień-przyspieszeń... jak sie przyjżycie minom jakie są podczas tych przyspieszeń, zwolnień, tam są bardzo konkretne emocje
..i tego należy sie dopatrywać... Emocji. Nie tylko stylu jazdy, miejscówek...
"dalej w tym samym tempie ma byc.. ej!"
-
- Kontakt:
Fajnie ze Ci sie podoba :)Kid pisze:zielony... w koncu ktos kto umie przyzwoicie manuale... doloz do nich barspiny i wysokiego banego to bedzie dobrze;)
Ja osobiscie nie jestem zadowolony z tych manuali we filmie, ale to moje zdanie, mysle ze umiem lepsze, przynajmniej bardziej by mi sie podobaly :)
Spoko, doloze, barspiny, bunnego i crankfipy :)
ale do barspina i crankflipa, potrzeba mi sprzetu, bo na tym co mam, niedam rady tego wykonac :/
Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
STREET to tylko BMX
UWAGA!
udało się przenieść stronke PEFCy na inny server po tym jak transfer skilowal do niej dostęp
ORKIESTRA DĘTA robi nam pamparara, i zaprasza ponownie na:
=================================
=
www.street.bike.prv.pl = ==================================
przy podłączaniu aliasa perliście biją dzwony... trafiło sie nawet błogosławieństwo
na stronie jest link do Najpewniejszego miejsca z krórego mozna poszczuć internetowe pijawki do zsssania BWC, oraz
..i tu ***NOWOŚĆ**
konsultant do rozwiazywania problemów z kodekiem
który chętnie SKUTECZNIE ROZWIAŻE KAŻDY PROBLEM :p
pozdro!!
udało się przenieść stronke PEFCy na inny server po tym jak transfer skilowal do niej dostęp
ORKIESTRA DĘTA robi nam pamparara, i zaprasza ponownie na:
=================================
=
www.street.bike.prv.pl = ==================================
przy podłączaniu aliasa perliście biją dzwony... trafiło sie nawet błogosławieństwo
na stronie jest link do Najpewniejszego miejsca z krórego mozna poszczuć internetowe pijawki do zsssania BWC, oraz
..i tu ***NOWOŚĆ**
konsultant do rozwiazywania problemów z kodekiem
który chętnie SKUTECZNIE ROZWIAŻE KAŻDY PROBLEM :p
pozdro!!
"dalej w tym samym tempie ma byc.. ej!"