azonik co o nim myslicie
azonik co o nim myslicie
Z góry powiem uzyłem opcji szukaj ale nie było dokładnego opisu a wiec załozyłem forum.. Chciałbym sie dowiedziec co sadzicie o kasku AZONIC azx..:-) To wazne chodzi mi konkretnie o ten kask:] np. nie proponujcie mi innych za ta cene
siema, ja mam ten kask i powiem Ci że jest zajebisty, bardzo wygodny, wytrzymały, wmiarę lekki ,fajnie wygląda. jedyną wadą jest to że ma tylko 4 wywietrzniki (2 na czole i 2 na szczęce), miałem w nim już jedną glebę i powiem Ci że bardzo dobrze kask ochronił moją głowę.Ja na twoim miejscu nie zastanawiał się nad tym i bym go od razu wzioł.
Pozdro
Pozdro
Osobiscie sugerowalbym zajrzenie na www.mtbr.com - na 100% poskutkuje lepiej, niz czekanie tutaj na zlitowanie.
Ja mam akurat ASX, ale ten kask jest genialny- uderzenia rozchodza sie bardzo dobrze, nic nie czuc i sprawia wrazenie bardzo solidnego. Problemem dla niektorych moze byc waga- ok 1.5kg, ale azonic jest pancerny a kask nie urywa lba jak sadza niektorzy. Oprocz tego kask jest z zewnatrz strasznie duzy (znacznie wiekszy od wiekszosci rowerowcych ff), ale jak dla mnie idealnie dopasowany wewnatrz. Dodatkowym atutem moze byc fakt, ze spelnia normy mx :)