Ebay...
Ebay...
Witam.Kupował ktos z Was jakis sprzet przez Ebay w USA.Zamierzam kupic amortyzator ale nie wiem jak wyglada cala sprawa z kupnem,wysylka,oplatami,czy to sie wogole oplaca...Jesli ktos praktykowal juz cos takiego lub praktykuje to niech cos napisze...Albo moze sciagnac jakis sprzet????Pozdrawiam...Kto co wie niech pisze...
jak wyglada? no prosto, kupujesz (na ebay lub poza) potem wysylasz kase (ja to robilem przez western union) i wysylaja ci paczke (raz czekalem 3tyg, raz 5dni). kosza wysylki to juz sprawa osobna bo zalezy co, ile itt.
jeslic chcesz ominac clo to niech wpisze ci na paczke mniejsza kwote, doda, ze prezent. powinno przejsc
jeslic chcesz ominac clo to niech wpisze ci na paczke mniejsza kwote, doda, ze prezent. powinno przejsc
5588845 - gg do Garego, on jest z Krakowa.
2134324 - gg do Maxa, on jest z Jeleniej Góry.
www.workshopda.prv.pl - strona maxa ze sprzetem z aukcji z ebaya, jest tam duzo stuffu który max wyszukuje po aukcjach i moze ściągnąc. Inne częsci na zamówinie tez oczywiście ściaga.
2134324 - gg do Maxa, on jest z Jeleniej Góry.
www.workshopda.prv.pl - strona maxa ze sprzetem z aukcji z ebaya, jest tam duzo stuffu który max wyszukuje po aukcjach i moze ściągnąc. Inne częsci na zamówinie tez oczywiście ściaga.
nom ale przewaznie sie oplaaca :/ jest czasami naprawde taniej :P. Co do sciagania to samolotem idze dosc szybko a woda no tu sie czeka. oplaty pobiera sie za wartosc towaru ale nie wiem ile procent :(. Najlepiej jakbys mial rodzine albo znajomych. Na szczescie mi sie fuksnelo :>
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2071386 SPRZEDAM !
GG:1560098
GG:1560098