KRAKÓW! Dual, Łopata, Doły zimą.

jasiek
Kontakt:

Post autor: jasiek »

dobra odpuśccie sobie
widze ze zniektorych gryzie d.upa ze nie moga mieć sponsora.
wiem mnie tez gryzie:P
ale trudno maja
pewnie sponsor bedzie słuzył jako ogolny lans.
a gregorio wystawi sobie reklame "wspieramy młodych polskich bikerów" i da link do strony bull-horn team.
a co do czesci to ile mozna ich nabrac.
wiec dajmy sobie spokój, niech sobie maja tego sponsora, niech się cieszą i niech sie lansuja z tym jak chca i bedzie dobrze
peace
http://www.pinkbike.com/photo/5983663/
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

żal tu cokolwiek napisać.... żal.......
krawiec
Kontakt:

Post autor: krawiec »

to po co tu piszesz pajacu ??
back in da game...
mikael
Kontakt:

Post autor: mikael »

dobra dajci spokój temu wątkowi bo z nim sie nikt nie dogada:/ chłopie zachowujesz si ejak paroletnie dziecka ( nota bene chyba nie wiele ci do neigo brakuje) które najpierw puszcza jakieś famy, pierdoli farmazony i niestworzone historie a jak zaczna sie z neigo wyśmiewac to ejszcze rozpaczliwie próbuje sie tłumaczyć:) w sumei dzięki tobie to forum ma fajny klimat:D bo rzadko sie ktoś taki zdarza o którym wszyscy maja taka dosc jednoznaczna opinie..a sam nei wiesz co robisz- akurat wszyscy ci uwierza ze dałeś baner dc w "sponsorach" dla jaj:DD ale czyich jaj? zbierasz na protezy? Dobra koniec, szkoda zdrowia
benq
Kontakt:

Post autor: benq »

nemero strona projectfr.of.pl jest strona osob ktore jezdza na rowerach!!my nazywamy sie ekipa ale nie w takim sensie jak ty nazywasz swoja "ekipe''tak pozatym to wygladzassz jak wyglądasz jakby ci stary codziennie kutasem kakao w dupie mieszal!myslisz ze masz dc pit bull to jestes bogiem wszystkich a tak naprawde to nie umiesz jezdzic a taka opinie maja juz o tobie wszyscy a po drugie maz taka opinie przez swoje kozactwo!
yasiuuu
Kontakt:

Post autor: yasiuuu »

hyhyhy:D tak sobie to wszystko czytam i smiac mi sie troszke chce...:D:D:D Tylko co z Łopatą, Dualem, Dołami zimą??:D

ej, Benq, ja mam pitbull'a i jadąc po rynku czuje sie jak bóg...:D no chyba że mnie jakiś 'pros' (no name) wyprzedza na orange'u to sie czuje jak jakiś... bożek niższej rangi:D

<<pokój temu domowi>>
www.feel-free.pl
trab
Kontakt:

Post autor: trab »

kto mowi ze na dualu sie nie da jezdzic bo snieg zalego to pierdoli glupoty - nie prawda. dwa razy bylem , dirt na gorze po lewej jest odsypany ze sniegu - najazd tez. lajtowo da sie skakac. bede na dualu w piatek moze jeszcze wczesniej w tygodniu. polecam skakanie teraz - upadki w ogole nie bola , w powietrzu mozna zrobic cokolwiek. jest sie co prawda w *** mokrym ale zabawa jest przednia
Prokop13
Kontakt:

Post autor: Prokop13 »

Nemero. Czy twój tata mógłby mnie sponsorować? Bo na Gregorio to mnie nie stać. A jak on mi kupi Orange Misle to będę fajny. Bo wiesz. Myślałem żeby do Fox Forxa i Santacruza wysłać zawiadomienie że od tego sezonu jeżdże w ich teamie, ale jak zobaczyłem że Bull-Horn ma własną stronę w końcu, to stwierdziłem że tylko oni są mnie godni.

BTW.
Ostatnio jak z Gracią i Vanderhamem jeździłem w Austrii w Leogang to widziałem jak powstaje nowa trasa "Bull-Horn DH Park (R)"

Real BTW.
Piotrex. Jak sie nie umiesz bawić to *********** stąd bo może byłeś tu pierwszy, ale sie schamiłeś i dajesz zły przykład, więc nie wiem po co na mnie naskakiwałeś, skoro powielasz schemat. Peace.
http://tiny.pl/gtwq
http://tiny.pl/gtwh
http://tiny.pl/gt93
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

Prokop-wielce interesujace,ale w ktorym miejscu sie schamilem?
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
kapkama
Kontakt:

Post autor: kapkama »

Zamykam - dziecinada.
'Wszystko zaczyna sie w glowie' - Arnold Schwarzenegger.
Zablokowany