czekam na opisy przedmiotów i doradzenie w kupnie. Jeśli ktoś moze sprowadzić tanio foxa z usa to prosze dać znać. piszcie co wiecie na temat amorków czym się różńią czy przmulają czy ładnie pracują itp.
byłó pełno postów (ale penie ciezko poszukac bo wyszukiwarka jest beznadziejna) osobiscie miałem ten sam dylemat i wiełem fox . 5element podobno sie psuje łatwo i na dropach go łatwo zkatowac ( ale ma fajny system zapobiegajacy bujaniu)
spx bo nie wiem co kupić jedni muwia ze fox jest lepszy inni ze 5 element a inni zebym kupił swingera 6 i nie wiem co. oczywiście jeśli bede miał okazje to kupie od kopa foxa dhx 5.0 2005 lub 2006 a jeśli nie to kupie 5 element i bedzie po sprawie. ja waze tylko 58 kg i sądze ze wytrzyma :)
no i nie wiem co wziąsć jeden pisze 5 elem bo ładnie pracuje mozna go wyregulować jak się chce itp. a drugi pisze ze zamula i buja na boki itp. i nie wiem co kupić ?? zato inny mówi ze fox jest o.ki ustawiasz pod siebie działa wszystko w 100 % poprawnie jedno tłumienie nie zakłuce drugiego itp. i nie wiem doradzicie ?? lubie sobie poskakać dropy lubie dh ale nie zawodowe i lubie free wiec co do tego bedzie najlepsze ?? nowy fox dhx 5.0 mam za 1000 zł w polsce z gwarą itp. a 5 elem a usa za 800 zł ?? czy ktoś umie odróżnić 5 elem 2004 od 2005 ?? ?? czekam na odpowiedzi