W związku z zamkniętą Jutrzenką!!!!!!!!!
-
- Kontakt:
W związku z zamkniętą Jutrzenką!!!!!!!!!
Nie ja to pisałem...nie wiem co to zmieni...ale próbować trzeba...toteż:
http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=1153
i podaj dalej!!!!!
http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=1153
i podaj dalej!!!!!
hui
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nie wiem czy ktokolwiek to zauważył, ale jeśli się robi petycję i to w poważnej sprawie, to trzeba zachować jej oficjalny i poprawny wygląd.
...a tutaj jedyne co zostało zawarte to "otwórzcie bo chcemy"...
Nawet kilka literówek się przytrafiło. Niestety, ale żadna taka petycja (wyglądająca w ten sposób) wzbudzi tylko politowanie w Ratuszu...
Chociaż + za inicjatywę, ale jak coś robić to porządnie, zwłaszcza że chodzi o ważną dla nas rzecz :D
Nawet kilka literówek się przytrafiło. Niestety, ale żadna taka petycja (wyglądająca w ten sposób) wzbudzi tylko politowanie w Ratuszu...
Chociaż + za inicjatywę, ale jak coś robić to porządnie, zwłaszcza że chodzi o ważną dla nas rzecz :D
43RIDE magazyn rowerowy
-
- Kontakt:
[OT]
'bynajmniej ja zauwazylem...'
??????????????
;/ moze ja jestem inny ale czy tylko mi sie wydaje ze bynajmneij zostalo tutaj niezbyt poprawnie uzyte? ogolnie czesto widze mylenie znaczenia bynajmniej z przynajmniej tu na forum albo wogole inne kwiatki dlatego pytam
[/OT]
a co do literowek to racja, ale moze jak skoncza zbierac glosy to poprawia literowki i wtedy przeniosa? :P
i jeszcze jedno - z jednego ip mozna wysylac to niewiadomo ile razy wiec malo wiarygodne to jest...
'bynajmniej ja zauwazylem...'
??????????????
;/ moze ja jestem inny ale czy tylko mi sie wydaje ze bynajmneij zostalo tutaj niezbyt poprawnie uzyte? ogolnie czesto widze mylenie znaczenia bynajmniej z przynajmniej tu na forum albo wogole inne kwiatki dlatego pytam
[/OT]
a co do literowek to racja, ale moze jak skoncza zbierac glosy to poprawia literowki i wtedy przeniosa? :P
i jeszcze jedno - z jednego ip mozna wysylac to niewiadomo ile razy wiec malo wiarygodne to jest...
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
Tom@s pisze: Nie wiem czy ktokolwiek to zauważył, ale jeśli się robi petycję i to w poważnej sprawie, to trzeba zachować jej oficjalny i poprawny wygląd.
dokładnie ... zamiast otworzyć skatepark to zrobią wam tam szkołe dla analfabetów ;]