Co polecacie za ok 2000 - 2500zł?
Ej sory ,ale czescz was troszke nie mysli,ludzie co ma skladac nowke i bedzie go stac na duro z dragiem dajcie spokoj,tutaj od sdsw ma dobrą ramke gr i zjaeswietny amor sherman,pozniej sobie zmieni ramke i git,amor ma na lata,widze ze kilka osob nie wie co to za sprzet.Lepiej od sdsw bo poprostu masz zajebsity sprzet za taka cene,rownie dobrze sdsw oze sprzedac na czesci i wiecej wyjdzie,sam amor za 1400 na luzie by poszedl takze przemysl ta inwestycje.
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
www.tapeclothing.com
kup shreda.....
ja wczesniej jedzilem na destroyerze jumpie 24"....nie mowie ze bylo zle ale potrzebowaBem czegos do fr....kupilem shreda....mam go od dwoch dni i powiem, ze jest zajebisty....moze w porownaniu ze sztywnym jumpem wydaje sie byc rowerem 10 kilo ciezszym....ale "sam" az rwie sie w powietrze...solidna rama...dobry osprzet za ta cene...moze trzeba bedzie wymienic za niedlugo altusa i pomyslec o jakims napinaczu ale narazie to bajka ;-) :D
ja wczesniej jedzilem na destroyerze jumpie 24"....nie mowie ze bylo zle ale potrzebowaBem czegos do fr....kupilem shreda....mam go od dwoch dni i powiem, ze jest zajebisty....moze w porownaniu ze sztywnym jumpem wydaje sie byc rowerem 10 kilo ciezszym....ale "sam" az rwie sie w powietrze...solidna rama...dobry osprzet za ta cene...moze trzeba bedzie wymienic za niedlugo altusa i pomyslec o jakims napinaczu ale narazie to bajka ;-) :D
podpisu nie było, nie ma i nie będzie !!!
-
- Kontakt:
lankru pisze:ale trek bruiser nie ma amorka montowanego seryjnie w rowerze, siedzi twardy widelec, zreszta dobry twardy widelec
Rocznik 2004 dużo lepszy osprzętowo miał osprzęt alivio i korbę hussefelta + sztywniak. Najrozsądniejsza moim zdaniem propozycja - bierz ją! Super baza do rozbudowy
Rocznik 2005 ma chujowego amora INSYNC, korbę na kwadrat Suntoura i lipny napęd.
-
- Kontakt:
sprzedaje to:
http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=81582206
wprawdzie troche wiecej ale warto dolozyc.
http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=81582206
wprawdzie troche wiecej ale warto dolozyc.
-
- Kontakt: