O_o cholera spaliłes mi włosy na ręce:P:P:P jebało później jak opalony kurczak:P:P:P ta. marek obciagarek RLZ :P no i bomba z tym play'em i grand turismooooo:P:P:P:P te... za co to Siwy miał przefanzolone u skury że musiał klucze zzbierać???
czacha Siwy musial po klucze chodzic bo poetardami rzucał:]
ja pamietam jak on przpadkiem dal mi od waszego pokojua skora wtedy wkurwiony byl i wszcy musieli byc na zbiorce a was nie bylo bo nie mial was kto obudziec po 10 mimn ja wpiedolilem do waszego pokoju z waszym kluczem.... byla neizla beda jeszcze was nastraszylem ze skor sie wkurwil:P
czacha masz filmik z kremowka?:DDDDDDDD bo ty nagrywales no nie?:D
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
czacha hehe :P a to przypadkiem nie on jest po samym środku zdj ęcia tak jakby pod rękiami tego kolesia co chowa coś do schowaka ???:P jedyna twarz taka inna :P a jeżeli to nioe on to nie widac go na zdjęciu bo to taki rzucający się w oczy chłopak :)
Nom tyle klakow z nog co poleglo pod wplywem ognia to bania mala :D caly taki duzy zamrazacz wypsikalismy oj dzialo sie dzialo. Palacy sie autobus tez byl spoko myslalem ze dostane zawalu :/. Fajnie tez bylo jak wparowalismy do kolesia do pokoju kolo 12 w nocy on spi i go zlalismy woda paliblant namoczyl srajtasme i kooles po czole dostal po 2 minutach zaczol nas wyzywac bo sie pzebudzil <lol2>. W tym roku replay :D
Gdyby Paliblant jechał to by był replay ja tez bym się z wami pobawił :) ale gadałem z nim ot owiedział ze nie jedzie bo on ejst street rider i taka jada mu nie pasuje
no to będe miał dużo roboty;/ będe musiał przlewać piwo do ciemnych butelek :P :P ale to niebędzie to co szklana buteleczka :Pno ale w sumie jebać to :D Xxsin mam 13 ale raz na jakiś czas niezaszkodzi :D szczególnie na obozie :d
http://crbt.ovh.org/photogallery.php?photo=110 piekny lot na nowym orange
Grzesiupo samym środku jest kmiciu:P:P:P:P paliblanta nie widze jakos noo:P
]R_O_S_A... zrobiłem fotke:P:P znaczy jedna wysząłw rezultacie :P nie zapomnie jak póxniej ja dostałem i cął yczas waliłem tym:P:P
podaj mejlka:P