Z1 wedge HELP??
piotrex Koles co ty gadasz....idz do przedszkola jak nie umiesz czytac pipko, napisalem ze to byl niedolot tylema jak bys sie przyjazal to co troche sie widzi ze ktos nie dolatuje TYLNYM KOLEM i jakos ku*wa wszystkie amory nie pekaja....pomysl co piszesz nie pisz zeby sie wymadrzac
Zvisunie skakelem dropa tylko cos na chopki niewiem co to bylo ale bylo na samym koncu sekcji i bylo rozwalone....i sie troszke za slabo wybilem:Pa moj amorek mial 105 skoku i QR'ke,i to niebyl skladak bo go kupowalem jako noweczke w sklepie mam paiery i wogole:P
yasiuuubyl wedge 105mm z qr20 wez se katalog bikeaction z 2004....
a Zvisu pozdrow tego kolege jak kupil "parwie nowke".... i niech zacznie zbierac na cos innego.... pozdro
Zvisunie skakelem dropa tylko cos na chopki niewiem co to bylo ale bylo na samym koncu sekcji i bylo rozwalone....i sie troszke za slabo wybilem:Pa moj amorek mial 105 skoku i QR'ke,i to niebyl skladak bo go kupowalem jako noweczke w sklepie mam paiery i wogole:P
yasiuuubyl wedge 105mm z qr20 wez se katalog bikeaction z 2004....
a Zvisu pozdrow tego kolege jak kupil "parwie nowke".... i niech zacznie zbierac na cos innego.... pozdro
-
- Kontakt:
adamossam jestes pipka.jak mi powiesz tu zaraz ze niedoloty nie maja zgubnego wplywu na amorka to chyba monitor z radosci zapluje.
(gdybys nie napisal tego pipko to pewnie przyznalbym Ci racje,ze niedolot na tyl nie powininen polamac amorka,ale jestem z natury przekorny)
co do katalogu bikeaction-wyobraz sobie ze wlasnie mam go przed nosem i jakos dziwnie nie ma tam wedge'a 105mm na qr20.Co wiecej nie ma go tez na stronie marcocha.Nie wierzysz?Sprawdz.
Masz katalog ba czy mam Ci zrobic skan?
(gdybys nie napisal tego pipko to pewnie przyznalbym Ci racje,ze niedolot na tyl nie powininen polamac amorka,ale jestem z natury przekorny)
co do katalogu bikeaction-wyobraz sobie ze wlasnie mam go przed nosem i jakos dziwnie nie ma tam wedge'a 105mm na qr20.Co wiecej nie ma go tez na stronie marcocha.Nie wierzysz?Sprawdz.
Masz katalog ba czy mam Ci zrobic skan?
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
-
- Kontakt:
bedzie dobrze, napoczątek Ci styka :)
Kumpel ma i lata na nim spore road gapy, dropy, hopy, schody jednym slowem mowiac wszystko co da rade :)
startował nawet na nim w zawodach w Dh w Szczecinie i Szklarskiej.
Po górach tez zapodawał, fakt ze wkocnu cos sie zjebało ale amor przez jakis czas chodzil spoko :)
Kumpel ma i lata na nim spore road gapy, dropy, hopy, schody jednym slowem mowiac wszystko co da rade :)
startował nawet na nim w zawodach w Dh w Szczecinie i Szklarskiej.
Po górach tez zapodawał, fakt ze wkocnu cos sie zjebało ale amor przez jakis czas chodzil spoko :)
-
- Kontakt: