czy jest w krakowie ktoś kt by ssobie z emną pojeździł ( mieszkam w hucie) i pokazał mi JAK ZROBIĆ BUNNY HOPA??? bo sam tego za cholere nie moge zrobić
[quote="mikael"]czy jest w krakowie ktoś kt by ssobie z emną pojeździł ( mieszkam w hucie) i pokazał mi JAK ZROBIĆ BUNNY HOPA??? bo sam tego za cholere nie moge zrobić[/quote] 1. Pewnie w krakowie jest dużo ludzi, którzy by z tobą pojeździli. 2. Nie ma "nie zrobie za cholere" - poćwicz, popatrz na filmikach, poczytaj na forum jak to sie robi... Nie masz ŻADNYCH kumpli którzy umieją robić bunnyego ? nie wierze.
ja nie mam w miescie zadnego :p u mnie sami pozerzy dla ktorych szczytem "akrobacji rowerowych" jest wheelie na lekkim przelozeniu robione gora 10m + pedalowanie przy tym z predkoscia swiatla :D sam sie ucze i jakos nie narzekam, wszystko bys chcial na tacy dostac, zamiast siedziec i sie zalic na forum moze IDZ POCWICZYC!!!!
Ja bym Ci pomógł gdybym mieszkał bliżej...Ale ten pomysł z noskami nie jest zły polecam go. Mój kolega się tak nauczył. Nie bądzcie Nyple i pomóżcie mu się nauczyć...