kapkama nie wytrzymam i zapytam! Ej dlaczego sie tak czepiacie jak ktos zrobi blad??Rozumiem nazwa tematu to jeszcze..ale jak ktos w odp zrobi blad to juz wielka afera. Czy to sa lekcje w szkole??Nie kumam tutaj wszystkich naprawde:):P Elo rap zioom..
mysle zejak by w odpowiedzi byl jeden czy dwa bledy to afery by nie bylo... ale jak sie robi w co drugim slowie blad to zaczyna sie to robic meczace...
na świecie nie ma złych ludzi, tylko czasem wina brak... [url]http://tiny.pl/tds8[/url]
czajnik dhBo jesli widze post kolesia i prawie w kazdym slowie jest blad to wybacz ale musze zwrocic uwage.Nie rob off top jak masz sprawe pisz pm,pozdro
'Wszystko zaczyna sie w glowie' - Arnold Schwarzenegger.
kapkama , gdzie ty kurwa widzisz błąd w co drugim wyrazie ?? bo ja znalazłem jeden "ścinać" zamniast "zcinać" i juz wielka afera na 8 odpowiedzi dwie dotyczą tematu , no i tak to już jest na forum dh-zone ! nic dzięki za wyczerpujące odpowiedzi moderatora <lol> papa :* pozdrówcie się ;] a jak by ktos był milszy od modów to może jednak uzyskam odpowiedź na pytanie zawarte w temacie (który napisałem z gigantycznym błędem który zabije ludzkość!!)