...w dualu jak fabrycznie mamy np 69 i jest to np przy amorze 100mm a jak wsadzimy tam amor co ma 200mm to kat głowki wzrosnie do 70-kilku czy zmaleje np do 65??
no tu to też zawsze mam problem z interpretacją moim zdaniem jest to kąt podawany do poziomu więc w takim przypadku kiedy mieżymy kat widelca/główki ramy zmaleje przy większym amorze.
qrwa ludzie czy wy myslec nie umiecie?? jasne ze zmaleje. kyrys gdyby gdyby podawany kat tj.70 stopni byl mierzony od pionu to rylby to chopper a nie dual.
Lightsmoże ty byś się moment zastanowił a nie obrazu komentował w taki sposób temat którego wcześniej raczej nie było :-] , może chce zmienić najpierw Amora w ramie a później na jakiegoś fula ale nie jest pewien czy nie osłabi to właśnie ww. główki ramy.
Zastanów się 4 razy przy następnej okazji zanim kogoś nazwiesz kretynem bo sądzę że używasz tego określenia nader często.
Lights jak nie wnosisz nic do dyskusji to poco ****** sie odzywasz? nowy jestes postow chcesz sobie nabic??
"a po jaką cholerę ci to wiedzieć??"
a po jaką cholerę sie odzywasz jak cie to nie interesuje?
korzystając z tematu z dupy mam pytanie
dlaczego nikt nie widzi moich wiadomości na gg
są dwa wyjścia
1. nikt mnie nie lubi....:P
2. a o drugie sie pytam:D
Nemero pisze:Co za typ :P ej a jak jest 65.1 to juz zle ? <hahahahahaha>
stary ja sie nie dziwie ze wszyscy cie gnoja jak szmate... temat bardzo w twoim stylu (bez obrazy dla michala), zakladales w **** jeszcze gorszych tematow od tego, a teraz z goscia szydisz. potem nie placz jak zostaniesz znowu zjechany.