Czyzbym mial jakis inny internet i inna stronke Marzocchi?jacecko pisze:KONEX amory DJ III przed rokiem 2005 miały tylko 110mm! proponuje zajrzeć na stronke producenta www.marzocchi.com
street, dirt, FR- rower
jacecko pisze:KONEX amory DJ III przed rokiem 2005 miały tylko 110mm! proponuje zajrzeć na stronke producenta www.marzocchi.com
Lepiej mnie nie poprawiaj skoro nie masz o czymś pojęcia i racji ;/
kurwa no panowie co sie z wami dzieje. Przeceiż przynajmniej 2/3 z was streetowcow jeździ na widelcach 100 i wiecej mm i nie narzeka. Koles po porstu sie ucz jeźdizc a nie narzekaj! im wiecej skoku tym fajniejsa geo i łątwiej do manuala wyrwac, ja rozumiem że tacy hc streetowy msuze meic mało zęby łatwiej robic pivoty wysokie bunny itp ale jak ty cos marudzisz o fr to stary:) Mi sie widzi żę ty dopiero kipsko jeździśz a już zrzedzisz- ucz sie ucz, dj3 to widelec akurat idealny do dirtu streetu , na pewno bardziej niż do czegokolwiek innego. Zwłaszcza 100 mm
Bez kitu marudzi, a nie ma problemu Ja na identycznej ramie z 140, 130 skoku robiłem 180 bez większych problem, wskakiwałem na ten murek 60cm (i co tam jeszcze pisałeś) ale jak wysunięty w góre co Ty pieprzysz jak se strzelisz poniżej 100 do tej ramy to będzie geometria zjebana, chyba, że na tył 24". Zresztą co tu mówić robisz problemy których nie ma !
Wiesz co mnie boli? Że rower się pierdoli!
-
- Kontakt:
jaceckono rame balistica, bym wymianil np. na pussy, bo ma zajebista geomertie do streetu !!! i ma krotrzy widelec tylni niz bitch, a do bardzo duzo daje !!!
DJ3 zmien na sztywna os, bo na zwykla os booster peknie, albo jak jest Ci za ciezki i cie stac, to kup jakiegos pika albo cos lekkiego :D
jak za duzo Ci 100 soku, to przerob amora na 80 lub 60 i bedzie dobrze.
180, to naprawde latwy trik, w tym nie przeszkadza rower, ale fakt mozesz miec rower taki jaki ci odpowiada, wtedy bedzie Ci sie przyjemniej wykomywac tego trika. A bynnego na tym rowerze, to mozesz wyzej robic bez problemu, poprostu trenuj wiecej !!!
DJ3 zmien na sztywna os, bo na zwykla os booster peknie, albo jak jest Ci za ciezki i cie stac, to kup jakiegos pika albo cos lekkiego :D
jak za duzo Ci 100 soku, to przerob amora na 80 lub 60 i bedzie dobrze.
180, to naprawde latwy trik, w tym nie przeszkadza rower, ale fakt mozesz miec rower taki jaki ci odpowiada, wtedy bedzie Ci sie przyjemniej wykomywac tego trika. A bynnego na tym rowerze, to mozesz wyzej robic bez problemu, poprostu trenuj wiecej !!!
Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
STREET to tylko BMX
-
- Kontakt: