Siema. Ja jestem początkujący na sztywniaku i jade na 2 :P mam nadziej ze nie beda mnie z kumplem gnębili ;]
I teraz sprawa, jedzie ktoś z wawy?? Bo ja z kumplem najbliżej mamy do wawy i tego konwojenta za 130 zł można wziąść tylko ze conajmniej 4 osoby potrzebne... albo moze ktoś juz jedzie i moglibyśmy sie przyłączyć. Prosze o kontakt;
gg. 5525917 albo tel. 609444993 lub
gg. 3026763 albo tel. 503921230 .
dzięki, pozdro
Durf ja na 3 jeade.Dżon ty suchaj już jest około 5 osób ja sie pytałem ze 2 tyg temu i będzie ten konwojent i naz zabieże bilet kosztuje pospiesznym 20zł + 15 rower do Krakowa jedziemy max 2,5 godziny. Wiec sie nie martw kto powiedział że konwojent kosztuje 130zł ?? :|
Kudłaty :) no siwy byl 'troche' dziwny jakis taki spedalony :/ kurwa wlosy na **** sobie jaraj wogle pzejebany koles :/ bunny tez wsumie po kazdym jexdzil no i camper kozaczy a tak naprawde sam niezbyt dobrze jexdzi :P ale itak byly jajca :) w tym roku tez tak bedzie :D zawsze wszedzie sa jacyl zjebani ludzie ale tam beda pzewazac spoko ziomki ;] bedzie jaaaazda tylko znowu jakies schowki cza bedzie znalesc :D. no i zeby sklepy byly blisko a nie jk w szczyrku k.rwa cza bylo popiepszac w dul ;/ ( kudlaty jakiego forka sobie sprawiles ?? :) )
ja dalej na krzywym i pęknietym jeźdze :))) dziś jeszcze go bardziej przy 360 skrzwyiłem ale daje rade :)) W Marciu bede miał z1 3 wiec bedzie git, wiec do tego czasu musze sie idealnie 360 nauczyc zeby tego tez nie skrzywić :) Wydaje mi sie ze teraz na obóz to większośc początkujących pojedzie rok tamu ja do takich należałem bo umiałem tylko one toucha :(( ale teraz zrobie coś lepszego nad ogniskiem. EJ jak będe takie 10 osobowe pokoje to robimy jak najlepsza ekipe do pokoju narazie to : JA , O_o,Michał DH,KArpiu (taki spoko wymiatacz odemnie ) i ......
Ja w tym roku bede miec 17 ale wiek i tak malo ma do znaczenia to stanik i grzesiu mowicie ze na 1 jechac to w poniedzialek zadzwonie popytam i sie zapisze moze juz