siema,
zauważyłem ostatnio ze allegro w **** leci, juz mi 2 konto zablokowali za nic
( mi i 4 moim kolegom)!rachunki popłacone wszystko ok, dzis wchodze i co widze... "konto zawieszone" nie wiem czy ktos podpierdala do zespołu allegro czy cos:/zablokowali komus z was ? jesli tak to mam propozyjce napisania jakiegos pisma do allegro wspolnie z 20 - 30 osob zeby przed zawieszeniem konta "nieuzasadnionym" kontaktowali sie z uzytkownikiem i wyjasnili sytuację.
aha.. i jeszcze niby miał zostac wysłany @ z allegro z powodem dlaczego zawisili a tu nihuja :/ nie ma
pozdro..
Bez powodu by Ci nie zawiesili wiec pewnie jakos sie wydało ze jestes niepełnoleni albo cos innego jest nie tak . Ja obstawiam ze to za to ze jestes niepełnoletni :)
moim kumplow zawiesili konta za to ze jeden podbijal cene na aukcji drugiego, a mieszkaja po sasiedzku. napisali do allegro ze to sie wiecej nie powrorzy i cos tam jeszcze posciemniali i im odblokowali konta.
ale miałem schize loguje sie a tu mi wyskakuje ,że użytkownim o takim nickui hasle nie istnieje ale wpisałem jeszcze raz i sie udało pewno bład jakis zrobilem
Xxsin nie podbijalismy sobie aukcji ! ja wystawiłem dwa razy ten sam przedmiot i koles sie rozmyslił ale wystawił mi pozytywa a ja mu nic za ugodą i teraz je sprzedałem i mi zawieslili niewiem czy to to a kumple niewiem co zrobili ale nie podbijali..