PSYLO SL '04 vs. SHIVER SC '02
Ludzie ale wy sobie dorabiacie roznego rodzaju teorie i snujecie domysly.
Sam serwis i eksploatacja tych 2 widelcow jest jak dzien do nocy. Psylo wrazliwy i delikatny trzeba dbac chuchac i dmuchac bo inaczej jak kazdy RS bedzie chodzil kiepsko - przeglad mile widziany w autoryzowanym serwisie. Marzok - mozesz nalac tam oleju Kujawskiego z 1szego tloczenia i bedzie chodzil swietnie. Mozesz nalac tam mleka i po dniu jazdy bedziesz mial maslo. Serwis jest tak blachy ze mozesz go zrobic samemu w domu przy uzyciu 2 kluczy i oleju (motorex , vavoline) a nie placic 100/200 zl.
Sam serwis i eksploatacja tych 2 widelcow jest jak dzien do nocy. Psylo wrazliwy i delikatny trzeba dbac chuchac i dmuchac bo inaczej jak kazdy RS bedzie chodzil kiepsko - przeglad mile widziany w autoryzowanym serwisie. Marzok - mozesz nalac tam oleju Kujawskiego z 1szego tloczenia i bedzie chodzil swietnie. Mozesz nalac tam mleka i po dniu jazdy bedziesz mial maslo. Serwis jest tak blachy ze mozesz go zrobic samemu w domu przy uzyciu 2 kluczy i oleju (motorex , vavoline) a nie placic 100/200 zl.
n0 ridE n0 fUN
OKEJ dzieki wszystkom za info. zdecydowalem sie jednak na RS. no wyjdzie w praniu. faktycznie do mojego stylu jazdy lepiej mozna dostosowac Psyloka przez roznorodnosc regulacji....ale kiedys i tak kupie Shivera ale DC...moje najwieksze dwupolkowe marzenie:D Dzieki jeszcze raz wszystkim. Dzieki za pomoc. mam nadzieje ze i ja bedee mogl Wam kiedys pomoc:D Pozdr!!
make gravity your slave
Cyferki nie rozumiem tego podejscia... Ja nie chucham nie stukam i dziala caly czas tak samo. Mam chyba jakis udany model, ale nigdy go nawet nie przetarlem. Chlapie olejem bo nie mam kasy na serwis. Wiec od czasu do czasu odkrecam korek i dolewam troche motorexu 9mam otwarta kapiel olejawa) i jest git. Jestem bardzo zadowolony :)
Ssij pento