Racja! Dlaczego u nas nie dałoby rady czegoś takiego zorganizować? Przecież warunki są.. tras troche jest, poza tym góry blisko:-) Czegóż więcej chcieć??:-) Ja nie mam żadnego doświadczenia w organizowaniu zawodów (no może poza pomocą w organizacji regionalnego wyścigu XC jakieś 2-3 lata temu:P), ale z tego co wiem jest tu msa ludzi którzy się na tym znaja i siedzą w temacie:> Może ktoś wykaże inicjatywę??:>:>
Kocu nie wiem o co Ci chodzi? Przecież wiem gdzie jest północ a gdzie południe już nie rób ze mnie debila. Nie chodzi i o ROZCIĄGNIĘCIE ligi północy pod sam Kraków... tylko o zorganizowanie czegoś podobnego u nas!
a wschód to jest dopiero lipa!!!! tutaj to sie nic nie dzieje a wy narzekacie macie przynajmniej gdzie jexdzic a my w okololicy najbliżej mamy CHEŁM (miasto koło lublina:) jakies 85 km i jedyne zawody jakie sie na wschodzie odbywają to własnie w CHEŁMIE chłopaki organizują co roku pod koniec wakacji taką mała "lige wschodu" choć nie narzekam bo jeszcze nigdy nie byłem nigdzie gdzie jest taka zajebista atmosfera i jeszcze nigdzie nie spotkałem tak wielu zajebistych ludzi dwa lata temu startujących było około 20 w zeszłym roku było już około 40 i zwiększyło sie zainteresowanie ludzi wiec przewiduje że w tym roku bedzie jeszcze lepiej
wlasnie szkoda, ze Myslenice juz nie pra tak do przodu, jak kiedys, kiedy dyktowaly praktycznie kierunek rozwoju dh.
w ub. sezonie co prawda doszly 2 hopy na dole, ale ta gora daje ogromne mozliwosci...
G3R [Jedyna rzecza, ktorej powinnismy sie bac jest strach]
Zeby nie było że robie burdel na forum to pisze w starym temacie
A chodzi mi o to jak trafic na trase dh z górnej stacji wyciągu i ile kosztuje wyciąg??