za 140zł Co kupic za Opone ??
Chłopie bierz maxxisa, high roller lub holly roller lub larsen tt cena optymalnie 60 zeta za najtańsze wersje, oponka jest naprawde zajebista i w cale się tak szybko nie ściera wiem bo mam...przyczepność hmm czuć że działa!! polecam i nie bierz tiogi...
http://www.pinkbike.com/photo/924780/
naaakurwiaj!
naaakurwiaj!
-
- Kontakt:
http://www.frss.neostrada.pl/czesci/maxxishr01.jpg <<-- 90 zł http://www.frss.neostrada.pl/czesci/C242.5nowa.jpg <<-- 100 zł wiec co wziassc :P ??
www.bikes-shop.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
mialem ninje (jak za ta kase to spoko :D) kendy (knarly i kinetics... szajs :P) mialem przez chwile krada (szmata ale za ta kase wydaje), jezdzilem na kilku highrollerach (zrazilem sie do maxxisa) ludzie zachwalaja larseny tt ;) hollyrollery z teog co ludzie mowia mniejsze szmaty niz krady, hooki to cieeeezki piursztrit :P
jesli chodzi o tiogi to mialem chyba wiekszosc u siebie tych do jazdy w terenie...
factroy dh 2.1, 2.3, 2.5 24x2.3, white tigery mam teraz, bluedragona 2.3 mam nadal w piwnicy...
factory dh - twarde, troche puszczaja, ale ogolnie dobre oponki. na 24 cale tioga factory jest calkiem sympatyczna (bo nie taka szeroka jak gazza i ladnie trzyma) jesli chodzi o tygryski to zrazony jestem bo porwalem oba moje :( smoczki sa troche cienkie ale o dziwo mimo ze spadalem troche bokiem na nich to z obreczy nie zlecialy... lekkie :) yellow kirin mial kumpel - ale mnie nie przekonaly. z nokianow to 2.3 nbx szmata bo ciagle kumple snakei lapia... 2,5 grube i ciezkie.
gazza - 2.6 w wersji CIEZKIEJ to jest masakra :P wersji light czyli dual nie posiadalem osobiscie i ise do niej powli przymierzam, dokladniej tej 2.3
michelinow i maxxisow ani shwalbe i innych wynalazkow nie mialem wiec nie wiem, moa ocena wielce subitywna i malowairygodna jest ;) pozatym spiacy jestem, papp
jesli chodzi o tiogi to mialem chyba wiekszosc u siebie tych do jazdy w terenie...
factroy dh 2.1, 2.3, 2.5 24x2.3, white tigery mam teraz, bluedragona 2.3 mam nadal w piwnicy...
factory dh - twarde, troche puszczaja, ale ogolnie dobre oponki. na 24 cale tioga factory jest calkiem sympatyczna (bo nie taka szeroka jak gazza i ladnie trzyma) jesli chodzi o tygryski to zrazony jestem bo porwalem oba moje :( smoczki sa troche cienkie ale o dziwo mimo ze spadalem troche bokiem na nich to z obreczy nie zlecialy... lekkie :) yellow kirin mial kumpel - ale mnie nie przekonaly. z nokianow to 2.3 nbx szmata bo ciagle kumple snakei lapia... 2,5 grube i ciezkie.
gazza - 2.6 w wersji CIEZKIEJ to jest masakra :P wersji light czyli dual nie posiadalem osobiscie i ise do niej powli przymierzam, dokladniej tej 2.3
michelinow i maxxisow ani shwalbe i innych wynalazkow nie mialem wiec nie wiem, moa ocena wielce subitywna i malowairygodna jest ;) pozatym spiacy jestem, papp
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Gdzie ty widziałeś takie tanie maxxisy? =/Krakus_dh pisze:Chłopie bierz maxxisa, high roller lub holly roller lub larsen tt cena optymalnie 60 zeta za najtańsze wersje, oponka jest naprawde zajebista i w cale się tak szybko nie ściera wiem bo mam...przyczepność hmm czuć że działa!! polecam i nie bierz tiogi...