TOKIO HOTEL

Spectrum90
Kontakt:

Post autor: Spectrum90 »

ciekawe czy potrafi śmigać wheelego ;f
astor7
Kontakt:

Post autor: astor7 »

To są CHŁOPCY??????????!!!!!!!!!!!!!!!!
Rufus
Kontakt:

Post autor: Rufus »

omg, przestańcie się tak ekscytować... nie musicie tego słuchać. Ja nie slucham i jestem szczęsliwy. W co drugim poście znaleźć można teksty w stylu "jest w moim wieku i waży o 20 kg mnie, ooo jaka ciota" etc. Dowartościować się chcecie tymi tokio hotelami?
Zreszta nie od dziś istnieją takie bojsbendy - były ich dziesiątki i będzie jeszcze mnóstwo.
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

Spectrum jasne, myslisz ze tym filmiku co jest tailwhip no hander to kto jest jak nei ten koles z TH :P
Ssij pento
Silent
Kontakt:

Post autor: Silent »

Zostalem zmasakrowany. dalbym sobie reke odciac ze wokalista to kobieta.... SZOK. co do reszty juz mialem watpliwosci. Ogolnie to nie graja rewelacyjnie a koles choc sam nie jest pewien swojej orientacji to wokal ma calkiem niezly... ale ze to sa faceci wszystko, boshe :/
It's not the bike you ride, it's how you ride your bike
Mandark
Kontakt:

Post autor: Mandark »

http://kochamy-braci-kaulitz.blog.onet. ... index.html jeszcze jedna strona o tym "ponadepokwym" zespole
ChaRlie.FR
Kontakt:

Post autor: ChaRlie.FR »

elnariel pisze:"Urodzony 8 września 1988 r. w Magdeburgu. Jest perkusitą zespołu. Ma 165 cm wzrostu, waży 68 kg. Jego hobby to muzyka i jazda na rowerze. Ma włosy koloru blond, oczy brązowe."

Buahahahaha biker...Ja pieprze te ciotunie są w moim wieku ... mojego wzrostu...ale 20kg lżejsze a ja gruby nie jestem :) Pedalski styl...Biedna muzyka....Robią z siebie nie wiadomo jakich hardcoreowców (widzieliście ten teledysk gdzie rozpieprzają cały dom?) a grają hardcoreowo niczym Madona
kUrwa jaki obciach jaaa pierdooole ja też urodziłem się 8 września 1988 roku ;//// jaaa hańba !! waże 79 mam 187 i nie wyglądam jak ciota przynajmniej
http://karolek.free.fr/
qbator
Kontakt:

Post autor: qbator »

coś wam powiem...to jest jakieś kurwa nieporozumienie:D ale niestey rzeczywiste. Dzisiaj bravo,mtv i inne gówno lansują styl hardcoreowo-pedalski i niestety coraz więcej tego gówna na ulicach. A co do tego bloga to normalnie myślałem że zejde ze śmiechu jak zacząłem to czytać...no i wstawiłem komentarz odpowiedni:D ciota...
"Synku,ale czy ty skaczesz tak po murkach i schodach???" - Mama:P
ODPOWIEDZ