Strasznie przeżywacie wyjazd :P Nie płakajta...i tak nic nie będzie szło zgodnie z planem :D To będzie czysty spontan...a do pokoi i tak będziecie sie później dobierać w hotelu. I przy wybieraniu współlokatora nie kierujcie się jego sprzętem. Ja sobie rok temu dawałem rade na HT i było tak sobie. Trzęsiawa jak cholera (Szczyrk), a z tego co wiem, to na wierchomli to jest inaczej troche-nie ma talewizorów i radioodbiorników na trasie...Jedźcie na obozy i słuchajcie się Skury...pozdro 4 Kudłaty, O_o, Rosa, Michał połamaniec i kilku osób. ~AdiO~
O_o pzestraszyles sie dresikow antura i wybrales GAWINA (czlowieka orkiestre ktory jak zobaczyl na vivie mandaryne sposzczal sie w majty) co niebylo trafna decyzja <lol2>
Spoko ziom...troche malo obiektywny jest i zmienny. Raz jak sobie podpalisz noge to bedze sie smał, a za drugim razem jak to zrobisz to masz przejebane :D
Gawin był śmieszny pamiętał jak mówił ze zawsze chciał być "czarny" i ze chciałbym być gangsetrem jak ci murzyni w filmach :)))))) Wogule jak on pierdolił, albo jak mnie gonił bo mu podpaliłęm nogi :]
Kudłaty :) dokłądnei, jak bylismy w zywcu przechodzilismy przez taka "alejke" i tam pelno pijakow bylo i gadal ze to jest prawdziwe zycie jak na bronksie, ze on powinien sie urodzic czarnym i wg:D:D niezla beka byla:D
a z anturem byc w pokoju to tez wg nawet sprzatac mu sie nie chcialo tylko wszedzie pelno syfu:D pokoju tez nigdy nei zamykal:D
a do skoury mozna sie porzyzwyczaic:D
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
siema:) ja jade na trzeci turnus. Jaki kask mam sobie kupić full face czy orzeszek?? bo ja dopiero niedawno zaczołem jeździć. a i jeszcze jakiego dirt jumpera 3 polececie 100mm czy 130mm??a jeżdże w streecie i dircie.