Bad mama vs Mutha Hucka
Bad mama vs Mutha Hucka
Tak jak w temacie, która kiera lepsza. Mam most Radiator Elite Plus. Piszczie!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
+destroyer => co Ty pier****sz?
Co do dlugosci, to nie pamietam, zeby Bad Mama miala kiedys inny wymiar, niz 710 mm...
Im dluzsza kiera, tym pewniej sie prowadzi, ale na zjazdach! Do zwyklej jazdy i podjezdzania lepsza wezsza. No i jesli masz waskie barki, to za szeroka kiera moze byc niewygodna - musisz dobrac do siebie.
Ja jestem za Bad Mama, bo i tak juz jest wielka i dosc ciezka, a MH to juz przegiecie... Chyba, ze skladasz totalnie bezkompromisowy rower wylacznie do spadania z wielkich dropow, a z tego, co napisales, to tak nie jest.
Co do dlugosci, to nie pamietam, zeby Bad Mama miala kiedys inny wymiar, niz 710 mm...
Im dluzsza kiera, tym pewniej sie prowadzi, ale na zjazdach! Do zwyklej jazdy i podjezdzania lepsza wezsza. No i jesli masz waskie barki, to za szeroka kiera moze byc niewygodna - musisz dobrac do siebie.
Ja jestem za Bad Mama, bo i tak juz jest wielka i dosc ciezka, a MH to juz przegiecie... Chyba, ze skladasz totalnie bezkompromisowy rower wylacznie do spadania z wielkich dropow, a z tego, co napisales, to tak nie jest.
No to uwzglednij nasze odpowiedzi i sie zastanawiaj dalej :| Nie ma jednoznacznej odpowiedzi, bo te kiery sa rozne - jakby jedna byla w 100% lepsza od drugiej, to by NS tej gorszej nie produkowal :/
A Bad Mame mozesz sobie kupic na Pchlim Targu na www.ride-zone.pl - cena raczej bezkonkurencyjna.
A Bad Mame mozesz sobie kupic na Pchlim Targu na www.ride-zone.pl - cena raczej bezkonkurencyjna.
To ja sie jescze spytam czy smiga ktoś może na bad mamie(skróconej oczywiście :)) i zwykłym radiatorze w streecie i jezeli tak to jak sie jeździ bo moge takie zestawik miec za nie duze pieniadze i sie zastanawiam. Głownie sie zastanawiam nad mostkiem bo kiera jak kiera po skróceniu bedzie napewno ok ale mostek nie wiem czy do streetu bedzie ok.