Jak rzucić palenie?
Jak rzucić palenie?
Jaki jest waszym zdaniem najskuteczniejszy sposób na rzucenie palenia?
Ja to bym jeszcze tavotu dodał...
Ha...to jak chcesz rzucić zależy od naprawdę WIELU czynników.Zależy jak długo palisz,czy twoja rodzina i kumple palą,czy już kiedyś odstawiałeś itd.
Lecz jedno jest pewne-trzeba wiedzieć dlaczego chce się przestać palić! Musisz to robić przedewszystkim, albo tylko, dla Siebie.Jak przestaniesz to wiedz, jakie korzyści będzie miała Twoja abstynencja.Musisz wiedzieć o wszystkich zaletach NIEPALENIA i skutkach ubocznych PALENIA.Naprawdę przedewszystkim trzeba mieć troche wiedzy i najlepiej przestać palić ODRAZU-no bo po co się oszukiwać-chcesz rzucić czy nie?
A takie mity: to strasznie trudne,przytyje,będe nerwowy- odstaw na bok te myśli i może za kilka lat,gdy nie siegniesz już po ćmika to sobie o nich pomyślisz...jak chcesz przestać to nie jest na to czas.Pierwsze tygodnie są najgorsze,więc ja proponuje fachową prasę albo internet.Zapisz sobie na dysku kilka stron,a potem do nich zaglądaj.Acha-jak przestaniesz palić, to myśl tylko o tych ludziach, co nigdy po papierosa nie sięgnęli i o tym, że istnieją gorsze nawyki, a ludzie z nich wychodzą.Jak naprawdę chcesz, to życze powodzenia!
Lecz jedno jest pewne-trzeba wiedzieć dlaczego chce się przestać palić! Musisz to robić przedewszystkim, albo tylko, dla Siebie.Jak przestaniesz to wiedz, jakie korzyści będzie miała Twoja abstynencja.Musisz wiedzieć o wszystkich zaletach NIEPALENIA i skutkach ubocznych PALENIA.Naprawdę przedewszystkim trzeba mieć troche wiedzy i najlepiej przestać palić ODRAZU-no bo po co się oszukiwać-chcesz rzucić czy nie?
A takie mity: to strasznie trudne,przytyje,będe nerwowy- odstaw na bok te myśli i może za kilka lat,gdy nie siegniesz już po ćmika to sobie o nich pomyślisz...jak chcesz przestać to nie jest na to czas.Pierwsze tygodnie są najgorsze,więc ja proponuje fachową prasę albo internet.Zapisz sobie na dysku kilka stron,a potem do nich zaglądaj.Acha-jak przestaniesz palić, to myśl tylko o tych ludziach, co nigdy po papierosa nie sięgnęli i o tym, że istnieją gorsze nawyki, a ludzie z nich wychodzą.Jak naprawdę chcesz, to życze powodzenia!
Amator DH zgadzam sie z poprzednim postem jak chcesz rzucic palenie to tylko i wyłącznie dla siebie!! nierób tego np. bo ktoś Cie poprosi<dziewczyna> bo jak z nia zerwiesz to znowu zaczniesz palic i koło się zamyka.Na początku ma sie duuuze gastro:D jesz 2,3x wiecej niz zawsze i to moze niektóych wkurzac.Ale mysle ze warto jest rzucic palenie papierosów nawet osobą któe palą od 20lat, bo juz po niedługim okresie <ja wiem miesiac moze dwa-zalezy od długosci palenia> czuje się znaczna różnice no i satysfakcje ze juz sie niepali.Masz poprostu lepsze samopoczucie jak przestaniesz palic
lej na mÓr!!!!!!!!!
-
- Kontakt:
najlepiej to zajac sie czyms innym...czyli gdy amsz ochote np zapalic to zajmij sie czyms innym...czyli mozesz naprzyklad zuc gume...to duzo pomaga odwracasz uwage od swego nalogu...tak samo mozna jesc ale chyba to nei ma sensu..ale oki...
pozdro
pozdro
pinkbike-to nie smietnik...zanim dasz tam fote dokladnie to przemysl...