Dragon-kr pisze:jeżeli się zdecydujesz na tego SC VP-FREE to przypadkiem nie kupuj od nich tylniej piasty na sztywną....weź sobie od NS....duuużo tańsza jest
to zes doradzil piaste do santacruza 5500zl . jeszcze polecasz jaiiesgos gownianego ns co bebenek sie rozpierdziela. i co ze tansza jak trza zaraz wymienic. kup piste u sanat cruza. lol
tym bradziej ze daja piaste WTB za 400 zl chyba ze stac na DT ciebie
Piasta tylna oś DT Swiss 440 - oś 12 mm dł 150 mm
dla VP Free i V10
850.-
Piasta tylna WTB Laser Disc - oś 12 mm dł 150 mm
A jakiegoś karpiela niedostaniesz sorka ale sie nieznam tak mi sie obiło o uszy że to dobra ramka jest i mój kolega też kupuje se tą ramke ale czy za 5000 zł dostaniesz niemam pojęcia ;D
Jezeli chodzi o piaste na sztywną oske to wogole u nas w Polsce jest krucho z tym sprzętem. REBORN cos mial tam niby miec ale narazie cisza...NS chyba nie jest takie złe...wkoncu za te pieniadze nie oczekujmy cudow...Brat kupil ostatnio NOXa piaste wlasnie do VP FREE i wyglada naprawde spoko...tak naprawde to te piasty na QR tylnie sa na kilka lat nie wazne jaka czy NS czy NOX czy REBORN, jak znajdziesz w dobrej cenie to bierz bo zara moze nie byc wogole :)
A jak kto wybredny i mu sie nie podoba NS to zawsze moze kupic cos za 1000 pln.
Wooyek pisze:Janeks => jakie znowu piasty na QR??? Kazda zwykla piasta jest na QR (QR = Quick Release).
ale pedant z ciebie...czepiasz sie...wszyscy wiedza o co chodzi tylko biedny wooyek nie wie...
Tak, czepiam sie, bo - jak wielu innych (czego dowody sa na forum, wiec nie pieprz, ze "tylko wooyek") - wkurza mnie takie powielanie bledu. Jestes ignorantem - ok. Ale innych, mniej wtajemniczonych mozesz wprowadzic w blad.
mialem ten sam problem. 5tys to ni w pipe ni w oko. postaraj sie jakos do 7 dobic(wiem ze latwo sie mowi;/ ) a jak sie nie uda to albo bullita,Dc sie poprawilo, scream raczej fr, a majlepiej to uzywke wziasc za ta kase... no ale coz... jest zima, moze poczekaj jeszcze, zbieraj ciulaj itp i moze beda jakies obnizki badz promocje na nowy sezon. Glory ma wejsc w czerwcu dopiero. fajna ramka i kolo 5 ma byc ale do czerwca dalekoi