Piszcie jaki napinacz najlepiej kupic do 150zł,na 38 zębów.Zastanawiam się nad Truvativ Boxguid albo shifguid.Moze maice jakiś lepszy pomysł to pisać :D
pzdr!
Durf wiem!!!!! chodzilo mi o to ze to najlepszy wybór!!!!! a co do soho to tez jest niezly ale osobiscie bym wzial truvativa. jeszcze DM mial w zeszlym roku cos takiego jak truvativ tylko ze dolne kolko bylo na maszynie chyba, a w tym roku to nie wiem czy jeszcze bedzie.
SLOPE[b]STYLE[/b]
shut up and ride !!!
sobekfr.pinkbike.com
P3 // Pike // 24"
jak ktos nie umie zamontowac to mu sie krzyzak bedzie przesowac
mi jak zakladali napinacz w sklepie to wzieli
i "sfrezowali" takim gowienkiem lakier w miejscu
gdzie krzyzak styka sie z mufa i sie nie przesowal
+ mocne dokrecenie pakietu i bedzie ok
nno dokładnie, jesli sie odkręca to wystarczy na mufie supportu zeszlifowac lakier i poprostu mocno dokręcic.
Osobiscie mam takowy napinacz i bardzo sobie zachwalam- długo ustawiałem...ale cudnie bzyczy jak sie pedałuje, poza tym łańcuch nie spadł mi od 2 lat. Naprawde gorąco polecam ci ten produkt.
www.pmsocho.com polecam naprawde ja wziołem na zamówienie pod 36 zębów jak zakładałem to miejsce styku krzyżaka z mufą przetarłem papierem ściernym, dobrze dokręciełem ( nie za mocno bo może komus gwint sie zjeba*) i sie elegancko trzyma. Kółeczka są na 2 maszynach i też zastrzeżeń nie mam.
Polecam
kup kmb boss. uzywa go cala czolowka w 4x w polsce, cena(mysle ze jak dobrze zagadasz to za 130-150 kupisz). mega lekki, regulacja od 32T- 52T(!!!). ładny wygład(czyt. design:]). prosty,rolka wykonana na łozyskach maszynowych. z reszta co ja bede piasal. wejdz na www.kmbbikes.com
pozdro