Dragstar, PRODIGY JB czy Destroyer DS2??
Dragstar, PRODIGY JB czy Destroyer DS2??
Czesc
Niewiem jaką ramę wybrać. Zależy mi na geometrii i wytrzymałości.
Ramy używał bym jako początkujący w FR i DIRT.
Którą ramę byście polecili?? HELP ;)
Niewiem jaką ramę wybrać. Zależy mi na geometrii i wytrzymałości.
Ramy używał bym jako początkujący w FR i DIRT.
Którą ramę byście polecili?? HELP ;)
!!!SPRZEDAM!!!
koło tył: supra MT+DTchamp+deore
koło tył: supra MT+DTchamp+deore
ej nie jestes nowy na forum i widac to....weź poszukaj wiele tematów jest o tej ramie :] Niepolecam na przyszłość zakładania tematów które były wiele razy bo forumowicze mogą ciebie troszke zjechac :D
A moje zdanie prodigy bo mi sie geo podoba ale do Fr drag też spoko do twojego amorka 14' ale jak myślisz o jakims amorku z więkrzym skokiem to 16'.
A moje zdanie prodigy bo mi sie geo podoba ale do Fr drag też spoko do twojego amorka 14' ale jak myślisz o jakims amorku z więkrzym skokiem to 16'.
http://www.wufr.go.pl/
http://www.pinkbike.com/photo/865995/
http://www.pinkbike.com/photo/865995/
-
- Kontakt:
Re: Dragstar, PRODIGY JB czy Destroyer D
Wiec jesli o to chodzi, to dragstara se odpusc, kiepska geometria, a peknie jak wszystkie i gwarancji nie unaja...LASZKO14 pisze:Zależy mi na geometrii i wytrzymałości.
wybierz co z tych pozostalych obie dobre i polskie :) i gwarancje uznaja...
Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
STREET to tylko BMX
> Zielony <Człowieku zastanów się co ty **********. Drag pęknie jak wszystkie, byhahaha dobre sobie. Słyszałem tylko kilka przypadków pęknięcia tej ramy w porównaniu do tego ile ich jeździ w polsce. Drag jest jedną z lepszych rame w przedziale cena jakoś jak nie najlepszą. Jeździłem na tej ramie przez 1.5 roku i nie miałem żadnych problemów z pęknięciami. Jedynie lakier jest z dupy i nic po za tym. Geo jest mawet w miare.
Co do prodigy sie nie wypowiem po jeździłem tylko chwile. Ale z tego co się orintuje i widziałem to te ramki lubia pękać na dolnej rurze przedniego trójkąta.
Destroyer... Hmm.. Smigam na jumpie od 3 miesięcy i jak na razie nic mi się znim nie dzieje. Powiem o wytrzymałości bo jak z geo DS2 to nie ma pojęcia. Więc zdarzały sie przypadki pękania rur podsiodłowych lub tylnych widełek, ale jeśli choćby nawet to uznawane było w wikeszoći przypadków na gwarancji, a po za tym to stal także możesz sobie pospawać u jakiegoś ziomusia za flaszeczke. Zdażają się też przypadki krzywo nagwintowanych muf suportowych, ale wystarczy odesłać rame i sprawa załatwiona.
Wg mnie zastanawiał bym sie na dragiem albo DS2, prodigy jakoś nigdy mi nie pasował.
Co do prodigy sie nie wypowiem po jeździłem tylko chwile. Ale z tego co się orintuje i widziałem to te ramki lubia pękać na dolnej rurze przedniego trójkąta.
Destroyer... Hmm.. Smigam na jumpie od 3 miesięcy i jak na razie nic mi się znim nie dzieje. Powiem o wytrzymałości bo jak z geo DS2 to nie ma pojęcia. Więc zdarzały sie przypadki pękania rur podsiodłowych lub tylnych widełek, ale jeśli choćby nawet to uznawane było w wikeszoći przypadków na gwarancji, a po za tym to stal także możesz sobie pospawać u jakiegoś ziomusia za flaszeczke. Zdażają się też przypadki krzywo nagwintowanych muf suportowych, ale wystarczy odesłać rame i sprawa załatwiona.
Wg mnie zastanawiał bym sie na dragiem albo DS2, prodigy jakoś nigdy mi nie pasował.
Dam dupy za gar zimnej zupy....
-
- Kontakt:
za0_DR/FRPisze to co widze !!! u mnie w miescie kumplowi odpadla glowka w dragstarze, drugiemu zaczyna pekac i ramy juz do wyrzucenia... inny ma prodigy i tez katuje i nic, inny ma desrtojera, cos tam przy widelkach pekala i wymienili na gwarancji i dalej smiga.
Czyli jak dlamnie dragstar odpada, bo nie widze zadnych plusow w porownaniu to tych dwoch wymianonych :)
Czyli jak dlamnie dragstar odpada, bo nie widze zadnych plusow w porownaniu to tych dwoch wymianonych :)
Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
STREET to tylko BMX
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: