v3 za 450zł kup teraz?? kto mi wyjasni??
v3 za 450zł kup teraz?? kto mi wyjasni??
http://www.swistak.pl/aukcje/1608221.html
patrzcie na tego linka, przeczytajcie opis i mi to wyjasnijcie dlaczego za poldarmo;]??
patrzcie na tego linka, przeczytajcie opis i mi to wyjasnijcie dlaczego za poldarmo;]??
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nigdy bym nie dal 450zl za dzwonidlo, co to niby moze? dzwoni jak wszystko inne , pewno ma tam "kamere" i "aparat"
Te telefony sa dla jakichs krasnoludkow, nie mozna tego pewnie w recee trzymac, a guziczki takie ze chyba olowkiem sie naciska... ale syf
Te telefony sa dla jakichs krasnoludkow, nie mozna tego pewnie w recee trzymac, a guziczki takie ze chyba olowkiem sie naciska... ale syf
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
motka v3 w hurtowniach stoii ok 900 zl wiec to jest nierealne zeby gosc mial to w takiej cenie. Smiem watpic ze to niezly wauek. Tamci kolesie podstawieni i tyle. Mozliwe ze kupilby poza granicami panstwa ale tez nie ma nigdzie raczej w takich cenach. Kradzione ? Nawet jesli to przeciez to sa nowki. Po co sprzedawac cos o polowe drozej kiedy ludzie kupia nowke na gwarancji za 900 zl. Dla mnie sciema jak nic
Jako ciekawostke dodam ze V3 bynajmniej nie jest jakims mega wypasionym telefonem. Ma tylko fajny design i ponoc wyswietlacz ktory jest AH i OH. Ciekawe jednak jest to ze ten AH i OH wyswietlacz jest bardzo tani bo kosztuje ok 100 zl czyli mniej wiecej tyle ile do np 6610. Jakosc jednego z drugim jest oczywiscie nieporownywalna ale skad taka cena LCD. Bledem stylistow bylo to ze klawisze odciskaja sie na ów super mega hiper LCD i kiepsko to dosyc wyglada. Powaznym minusem jest brak mozliwosci rozszerzenia itd a pamiec 5mb to naprawde malo.
Jako ciekawostke dodam ze V3 bynajmniej nie jest jakims mega wypasionym telefonem. Ma tylko fajny design i ponoc wyswietlacz ktory jest AH i OH. Ciekawe jednak jest to ze ten AH i OH wyswietlacz jest bardzo tani bo kosztuje ok 100 zl czyli mniej wiecej tyle ile do np 6610. Jakosc jednego z drugim jest oczywiscie nieporownywalna ale skad taka cena LCD. Bledem stylistow bylo to ze klawisze odciskaja sie na ów super mega hiper LCD i kiepsko to dosyc wyglada. Powaznym minusem jest brak mozliwosci rozszerzenia itd a pamiec 5mb to naprawde malo.
n0 ridE n0 fUN
MaxDamageDA niektorzy wydaja kupe kasy na rower inni na telefon,auto itd.
CO do samej v3 to podoba mi sie w niej zajebi*** design. Czarna v3 rulez. 3,143k4r2 moim zdaniem najlepsze wyswietlacze ma teraz samsung:).
Ta aukcja na swistaku to na 100% walek.
CO do samej v3 to podoba mi sie w niej zajebi*** design. Czarna v3 rulez. 3,143k4r2 moim zdaniem najlepsze wyswietlacze ma teraz samsung:).
Ta aukcja na swistaku to na 100% walek.
[url=http://www.pinkbike.com/photo/922498/]Pinkbike[/url]
-
- Kontakt:
Na na allegro tylko sprzedaje :P ale V3 nowki, to jakieś 700-750zł. (z foliami)
A na rowerek najlepszy jest 6610 Nokia - z gadżeciarstwa telefonowego poprostu trzeba wyrosnąć. ;)
Czekam na wymiane telefonu za 1zl + VAT w wakacje.
Pozdro :D
A na rowerek najlepszy jest 6610 Nokia - z gadżeciarstwa telefonowego poprostu trzeba wyrosnąć. ;)
Czekam na wymiane telefonu za 1zl + VAT w wakacje.
Pozdro :D
[url=http://images2.fotosik.pl/215/cc7232081b005fca.jpg]..na nowej miejscówce.[/url]
-
- Kontakt: