Mam okazje tanio kupić używanego 1,5 roku marzocchi Super T Pro. Czy jak zamontuje go do DC Pitbulla to z główką sie nic nie stanie?? I ile wogole taki amor jest warty. Ogolnie amor jest w b.dobrym stanie, miał ostatnio wymieniany olej i moge go miec za cene ponizej 600zł!!! Co myślicie nie zastanawiac sie i brac??
Bo generalnie amor jest super, wiec jesli faktycznie jest w takim dobrym stanie, to cena bardzo dobra... Zapewne jest to jakis starszy rocznik?
Glowka w Pitbullu przetrzyma go na pewno, bardziej bym sie martwil o tylny trojkat ;) Ale jesli masz w miare nowa rame (a tak wnioskuje z Pinka), to:
1) prawdopodobienstwo pekniecia jest bardzo male (cos tam pomajstrowali z tym tylem)
2) w razie czego bez problemu skorzystasz z gwarancji.
Miałem brac obrecze (S-Typa i Double Tracka - juz mam zamowione) ale chyba sprobuje to odwołac bo wtedy nie starczy mi kasy :P Wydaje mi sie ze dostane tego amora za 600-700zł ale max za niego daje 1000zł, zobaczymy oby sie udało :D
Hej ja mam taki widelec SUPER T PRO z 2002 roku na QR 20 i przez jakiś czas jeździłem z nim na ramie PITBULA 14" po trasach w Myślenicach bez problemów tak że bierz GO tylko mi ta cena nie pasi coś za tanio ?? sprawdz go przed zakupem !! http://www.pinkbike.com/photo/?op=view&image=701170
Nie da rady, za 600-700zł go nie wezme jak coś to ok. 1000zł a tyle kasy nie mam.
A ile są warte:
1. Marzocchi Drop Off Triple 2005 QR20 - stan bdb. ale pęknięty Booster (mocno obtarty)
2. Marzocchi Dirt Jumper 1 2001 QR20 - stan db.
3. Marzocchi Drop Off 2002 QR20 - stan db. brak osi 20mm w kąplecie
4. Marzocchi Dirt Jumper 2 2003 QR2 - stan bdb. brak osi 20mm w kąplecie
skad ty wziałes te 130mm skoku?? I o ktorym amorze mowisz? Marzocchi Super T 2004 ma 170mm skoku Drop Off Triple 2005 tak samo. Najpierw sie zastanow nad tym co piszesz
wiesz czasami sie takie okazje zdarzaja, raz Junior T z 2004r. poszedł za 590zł, co do tamtych amorow to załozyłem osobny temat. A z tym DJ to nie wiem pisze "Dirt Jumper aus dem Jahr 2001" :P