no jasne niemato jak rozwalic coś i być z tego dumnym. ale coś w tym jest że te dragi się tak trzymają. ja na swoim już drugi rok pocinam i nic sie nie dzieje, kolesie juz ramy zdążyli połamać a ja ciągle na taj samej. jak za te siano to to jest mistrzostwo świata. "markowe" firmy niech sie wstydzą, a czechom chwała za to ;)
Rząd cię olewa? Straciłeś żonę? Przestań pier..... pompuj oponę :)
tka sie zachowujecie jakby pekniety drag to byl jakis ewenement.
ja bym prosil o foty peknietych Banshee bo podbno peklo kilka w polsce, chcialbym miec to na focie
ja mailem tyle czasu draga, ze az opona mi wypilowala dziure w tej rurze co loczy tylne widly, po bokach tez neizle wzery byly, ale nic nie pękało i mysle ze nei peknie u nowego wlasciciela. To solidna tanai rama
Pawel M.
Fotka: http://www.pinkbike.com/photo/827159/
MLODY-of-KG pisze:tka sie zachowujecie jakby pekniety drag to byl jakis ewenement.
ja bym prosil o foty peknietych Banshee bo podbno peklo kilka w polsce, chcialbym miec to na focie
W Łodzi 2 bikerów połamało scream'a :) Przy mocowaniu dampera, ponoć jakaś wada konstrukcyjna i modele 06 mają mieć to poprawione.
w poznaniu pekl jeden pod główką, teraz jest zespawany i jeździ dalej u innej osoby, mój jeszcze nie pęka po 1.5 roku z różnycm dziwnym osprzętem bo przy tym kącie co jest teraz wiara mi mówila ze peknie od razu:D a jak narazie 2 miechy trzyma;;p
prześmigane 2 sezony na dragstarze, głownie dirt, mam wychechłane rowy od opony na tylnich widłach ale jeszcze przyszły sezon pociągnie ( mam nadzieje )
zgadzxams ie z tym ze to dobra rama. jakby kosztowala 2000 w katalogu to byłaby obiektem waszych westchnień.... nikt by nie mowl ze chujoowa....
z tym wygladaem?? a wez przestan! mi np taka morphine'a sie nie podoba mimo ze tez mocna i kosztuje duzo... jak wiele innych ram ****** jest wg mnie mimo duzej ceny
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
hmm ja jezdze na dragu i nie narzekam...(patrz moj nick), słyszalem ze zielone zawsze pekają :) nie a tak na serio to nie widzialem peknietych dragów a wiele osób woli pointy pomimo ich odlatujących główek <hmmm>