przerabiamy BMX-y

heloo
Kontakt:

przerabiamy BMX-y

Post autor: heloo »

ostatnio mój kolega powolił sobie przerobić Bmx-a .a ztego powodu że mu z......i rower to mu sie nudziło. więc odciął przednie videlce i dospawał 1 metrowe rurki<około metra> i z bmx-a zróbił się harley.
<przyjmójemy zmuwienia <200zł sztuka> pochwalcie sie swoimi przeróbkami:D
czarna sucz :>
http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1249
Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

Według mnie to więcej w tym głupoty no ale ..... :-|
heloo
Kontakt:

ej czemu?? to zajebiście wygląda
i laski na to lecą
sami się przekonaliśmy
q[]-[]ta
Kontakt:

Post autor: q[]-[]ta »

Juz nie wnikam w to czy jest to kolejny jokerski joke czy ty tez kolejny post spedalonego ciula co to sie buja tylko po to zeby laski na to brac...:??

A co do bmx , jest jeden plus ktory widze w tym malym gownie:
Nic sie nie psuje, chyba ze linki czy rotor... ale dla mnie i tak pozostanie malym gownem co to zawsze moze wypasc z pod dupy??...
heloo
Kontakt:

nie to niejest jokerski joke .i naprawdę da się na tym jeździć i nie służy to do rwania lasek<to tylko jedna z jego zalet>.
q[]-[]ta
Kontakt:

Post autor: q[]-[]ta »

No to wlasnie pokazales swe oblicze...

Nie wiem jak ty ale ja jezdze dla wlasnej satysfakcji, ale wiesz zawsze mozna jezdzic po to zeby jakies nastoletnie kurwy wyrwac.... no problem why not... stary ale to jest zalosne,
Po 1:
Panienki nie leca na ciebie tylko na twoj rower, a gdybys go nie mial to by na ciebie ciebie nie lecialy,
po 2:
To jest w calej istocie zalosne
heloo
Kontakt:

ale ja mowię że to jest jedna z zalet tego roweru< ja nie powiedziałem że o to chodziło mojemu koledze gdy go robił > zresztą co tu dużo gadać liczą się intencje .chłopak sie troche nameczył i mu to wyszło, a co ma innego robic jak nie ma roweru.lepsze to niz nic.jak jestes taki dobry w krytykowaniu to wymyśl cos lepszego.:/
chrosciel
Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
Kontakt:

Post autor: chrosciel »

hehe lecą na to bo wygląda to dosc dziwnie:D A tak to przerabianie bajka ma sens bo czegos sie uczysz
ale nie sądze zeby to było fajne - ale jednak czegos sie nauczyłes np jak robic własne sztywne widelce:D
dziwne ale to ma sens kazdy od czegos zaczyna:D
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

kurwa
czytaj co ludzie pisza - jest opcja ze cos samemu przy rowerku sie zrobilo. i uwazaj z wyzwiskami. czy o to chodzi?!
akurat ta osoba ktora tego bmxa przorbila jest na tym forum, (ave wujek) i on naprawde duzo umie. jazda i ofcoz tylko dla wlasnej przyjemnosci. tylko moze ktos lubi np, zrobic cos oryginalnego i ciekawego?!
nikt na tym skakac nie bedzie, jak go nie stac na lepszy rower to ma przynajmniej jak na miescie pobrykac.

nie ma to jak wlasna inwencja. kazdy biker jest inny.

gdyby nie tacy ludzie ten sport by sie nie rozwinal. przeciez to glownie zasluga fanatykow tego a nie duuzych firm. bo kto by im sprzet kupil jak nie fakatyk?!
co by bylo bez garyego fishera?!

ps jakby ktos ci okazal kone z disordera 4 to bys mowil ale fajne no nie??

a to jest po prostu taka kona tylko domowej roboty.

wlasnie - apropo jazdy sdla wlasnej przyjemnosci, to o nia mi i hellowi iwujkowi chodzi :/ i jest roznica miedzy 'rwaniem lasek' na super sprzet za 20 000 a na rower ktroy zrobilo sie samemu. to walsnie o to chodzi ktoszrobil cos co sieludziom podoba a nie kupil... i takowa laska leci wlasnie na ten sprzet, ktory jest zasluga wujka :|

poza tym to ze laski sie na to rwie to efekt uboczny to bylo robione z mysla o wlasnej satysfakcji :D

pozdro all team
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Krzywy
Kontakt:

a tak przy okazji - ten producent harleya jezdzi od dwoch lat i bynajmniej nie zaczyna :P ale prez brak funduszyu jak mu rower zajebali dziwne pomysly go naszly :| ale jkak tylko fote dobra zrobimy to fota na pinkbiku bedzie :D i wtedy zapytamy sie o opinie, toche za szybko heloo :P
www.bikeaction.pl
Krzywy
Kontakt:

i bynajmniej zalosne to nie jest :) to jest hmmm inne :P

a moze ktos nie zauwazyl na gorze topicu
pochwalcie sie swoimi przerobkami :D
moze ktos ma cos podobnego ?? :]

pppch
(polska partia przyjaciol choperow)

:]
www.bikeaction.pl
Dex
Kontakt:

Kolego Cszyvy ładnie sie wkorwił :D:D:D
Krzywy
Kontakt:

nie tam :P to mnie wkurwionego nie widziales :]
ale wiecie co mnie denerwuje? ta cnezura na k u r w a i c h u j :P
www.bikeaction.pl
Krzywy
Kontakt:

a qhta to chyba ma po prostu przewrazliwienie na tym tle... tzn pozrow. ale trza rozrozniac dobra zabawe od bycuia pozerem nie??
www.bikeaction.pl
wujek
Kontakt:

Post autor: wujek »

małe sprostowanie
ja zrobiłem tego harley nie robiłem go z mysilą o rwani lasek bo nie o to w tym wszytstkimchodzi ja jeżdże dal przyjemności a jazde ekstremalną uwarzam za mojego boga kocham rowery i tak już jest !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a co do bmx przerubki to powstał on z tego powodu że niestaćmnie na taki rower ja fuji shakalaka czy shangri-la czy może felt navy lub classic lowrider bo zbieram na jakiś rower do skoków bo mi muj skradziono .
co do harley to musze sprostować w całości takiego fajnego robie za 250 zł a takiego na ful wypasie za 600 zł i robie to po to by jakos zarobić na muj nowy rowerk pozatym niedługo bede robił widelce trialowe ,rockringi i bustery(a w planach jest rama do ekstremy z cromo ) więc jednak coś mi dało zrobienie bmx

a mówiąc jusz tylko o harley to długości widelca mieżona od dolnej miski sterów do piasty to 84 cm (o ile dobrze pamiętam ) musze powiedzieć że konstrukcja tego roweru i całe wykonanie nie należy do łatwych ale skutki są bardzo faJNE TAK ŻUCA SIĘ ON OCZY ZWRACAM NA SIEBIE UWAGE ROWERKIEM ALE NIE KONEICZNIE LECĄ NA NIEGO LASKI , spotykam się raczej z miłymi reakcjami przechodni czy też kierowców a nawet policji .

co do jazdy na tym rowerku to jest ona bardzo przyjemn a komfortm dorównuje niejednemu rowerze city przełożenie pozwala na rozwijanie ciekawych prędkości ale jak na razie największą uzyskaną był 46 km/h (gdzyż nie jest on jeszcze ukoniczony i należy w nim części żeczy wymienić ) ktoś powiedziałże nie da się na nim skakć tak nie da się na nim skakć ale można potrenować manuala (co wcale nie jest proste ) uwarzamże muj poysł nie jesgłópi i że wyszło coś bardzo fajnego do jazdy po miesicie ale to jedynie moje skromne zdanie

ps : zdjęcie zamieszcze dopiero gdy go ukonicze i pmaluje powymieniam opony i takie tam
pozdro all pozytywni wariaci
gg3465517
wujek
Kontakt:

Post autor: wujek »

musze dodać że projektuje właśnie takiego 3 kołowca z siedzeniem od malucha
pozdro all pozytywni wariaci
gg3465517
Dual
Kontakt:

Post autor: Dual »

Musialbym zobaczyc BMX-a na metrowce , jak masz foto to przeslij , ale chyba to zabardzo fajnie nie wyglada , a jak nawet to to chyba niepraktyczne :-|
..::Zabrze::.
..::YoOo.Dual is Cool::..
..::GG 9463170 ::..
Dex
Kontakt:

No napewno wygląda to efektywnie ale jak jest z komfortem jazdy ?? No bo jak masz z przodu widelec długości 84 cm w bmx'ie wyczynowym to chyba parawie w pionie jeździsz, czy te rurki są wyprofilowane tak że masz przednie koło bardziej wysunięte w przód bo już sie pogubiłem ?? :) Czego to ludzi nie wymyślą ?
Jeszcze przedłuż sztyce od siodła i bedzie śmieszniej :D
pasqd
Kontakt:

Post autor: pasqd »

pewnie wyglada to jak slawny niegdys imperial evil z monsterem z przodu;)

niemniej ciekaw jestem jak wyglada taki czoper bmx i z niecierpliwoscia czekam na foty
ODPOWIEDZ