Tragedia w Chorzowie
ehhh... to, że zdarzyła się tragedia to nie ma wątpliwości... na razie 60 osób - 60 rodzin przeżywa tragedię......
ale jak dzisiaj rano uruchamiałem gg to już spodziewałem się miliona łańczuszków, czegos czego poprostu nienawidzę - ludzie zginęli... lepszym wyrażeniem tego byłaby doraźna pomoc dla rodzin - na pewno będzie jakiś numer żeby smsa wysłać - lepiej tak, zostawić te znaczki, łańcuszki, jak pomóc to pomóc naprawdę, a jak odczuwać smutek to samemu - a nie na pokaz.
ale jak dzisiaj rano uruchamiałem gg to już spodziewałem się miliona łańczuszków, czegos czego poprostu nienawidzę - ludzie zginęli... lepszym wyrażeniem tego byłaby doraźna pomoc dla rodzin - na pewno będzie jakiś numer żeby smsa wysłać - lepiej tak, zostawić te znaczki, łańcuszki, jak pomóc to pomóc naprawdę, a jak odczuwać smutek to samemu - a nie na pokaz.
CHORZÓW - w mediach podawali Katowice , bo ludzie z bardziej kojarzą gdzie lezą Ktowice, a nie Chorzów. Do tego to Katowice i Chorzów to jedna aglomeracja, więc ludzie z mediów czasem olewaja to gdzie to naprawdę sie stało:/
Fakt faktem, że takiej katastrofy jeszcze nie było na śląsku i pewnie w calej Polsce. Pomyśleć ,ze to wcale nie jst daleko od mojego miasta, do tego mogło sie tak pewnie stać z większością supermarketów , gdzie ludzi przebywa jeszcze więcej.
Shit, nawet jeszcze nie wiem,czy tam mógł byc jakis mój znajomy/znajoma :|
Fakt faktem, że takiej katastrofy jeszcze nie było na śląsku i pewnie w calej Polsce. Pomyśleć ,ze to wcale nie jst daleko od mojego miasta, do tego mogło sie tak pewnie stać z większością supermarketów , gdzie ludzi przebywa jeszcze więcej.
Shit, nawet jeszcze nie wiem,czy tam mógł byc jakis mój znajomy/znajoma :|
http://www.allegro.pl/item809273323_truvativ_stylo_nowa_4x_dh_street_nie_xt_slx_lx.html
-
- Kontakt:
niestety tam bedzie grubo ponad 100 osób..jak oni nie stiwerdzaja ze na sali było od"500 do 1100 osób" to ja nie mam pytań, jak na razie udało sie wydostac koło 300 z czego 65 trupów> Cieżko:/ a co mnei najbardizej wkurza to to zę znowu telewizja sobie robi używanie- jak ktoś wcozraj ogladał tvn to wie o co chodzi- tam ludzie giną a te fiuty sobie robia studio i dyskutuja na temat przygotowania innych budynków w Polsce alob jakis odpicowany dziennikarz stoi w płąszczyku i makujazu pare metrów od miesca gdzie ludzie cierpia:/ jak mnei to cholera wkurwia!! "bo dla nich najważniejszy jest nwes"- ja rozuiem o tym poweidziec i zachowac dobry smak ale to jest przegiecie. Jak jedzie marcinkiewicz i nie udziela cholernych konferencji tylko rozmawaia, pyta co mozna zrobic to nikt nic nie mówi, a "elity" sobie robia widowisko.kurwa
-
- Kontakt:
dokładnie to jest pomiędzy Katowicami i Chorzowem i nazywa sie to Katowice-Bytków, byłem tam kilkanascie razy z ojcem na targach strazackich sprzetu BHP p.poz i wojskowego, była to hala tzw. "11", jak mowili w tv 66 osob zabitych na chwile obecną, a ok. 100 osob w stanie krytycznym...
maskara ;/
maskara ;/
http://www.pinkbike.com/photo/809268/ new foto w galeri PB