DH-FORUM by www.BULL-HORN.com <- zobacz!
umrze smiercią naturalną to forum...
tadzio-krk to nowy członek bull coś tam czy poprostu nie zna nikogo??
wiadomo że Bull-Horn to Nemron...
ostatno wpadłem na genialny pomysł że ludzie którzy ciągle siedzący na forach...tak naprawde wiedzą wszystko, ale ta ich wiedza jest gówno warta...bez obrazy dla aministratorów...ale jakoś coraz żadziej się tu wypowiadam mimo to atmosfera tego forum jest spoko (dh-złom oczywiście) i jeżeli się czegos nie wie dokładnie to trzeba się nie wypowiadać...potem się dziwią że ich jadą...blee
tadzio-krk to nowy członek bull coś tam czy poprostu nie zna nikogo??
wiadomo że Bull-Horn to Nemron...
ostatno wpadłem na genialny pomysł że ludzie którzy ciągle siedzący na forach...tak naprawde wiedzą wszystko, ale ta ich wiedza jest gówno warta...bez obrazy dla aministratorów...ale jakoś coraz żadziej się tu wypowiadam mimo to atmosfera tego forum jest spoko (dh-złom oczywiście) i jeżeli się czegos nie wie dokładnie to trzeba się nie wypowiadać...potem się dziwią że ich jadą...blee
http://www.pinkbike.com/photo/924780/
naaakurwiaj!
naaakurwiaj!
Przeciez wiadomo że takie forum odrazu nie będzie super rakieta czyli tak popularne jak DHZ i BA... Jak narazie mamy 86 forumowiczów i wszystko stoi na dobrej drodze że będzie ich więcej. Mi osobiscie to forum czyli Bull-Horn przypadło bardziej niż dziesiątki innych jak powiedzieliscie...Narazie jest jeszcze w przebudowie i napewno z czasem jak będize więcej użytwkowników zmieni sie to na potrzeby forumowiczów.
Osobisice nic nie mam do DHZ ale wkurza mnie to że jak ktos zakłada temat na jakims innym forym "DRAG VS POINT" to odrazu są komentarze tego typu "tak jak na DHZ" :P Bo na tym forum chyba jest już taka zasda że trzeba sie czepiac i jeździc o byle co :]
Osobisice nic nie mam do DHZ ale wkurza mnie to że jak ktos zakłada temat na jakims innym forym "DRAG VS POINT" to odrazu są komentarze tego typu "tak jak na DHZ" :P Bo na tym forum chyba jest już taka zasda że trzeba sie czepiac i jeździc o byle co :]
http://www.wufr.go.pl/
http://www.pinkbike.com/photo/865995/
http://www.pinkbike.com/photo/865995/
Dh-zone ma swój klimat. Taka nasza (bikerów) natura że jestesmy nieco bardziej JEBNIĘCI niż inni więc musimy w jakis sposób to okazywać. POkażcie mi drugie takie forum gdzie wszyscy jeżdżą po wszystkich a moderatorzy zamiast banować to sie śmieją. O to chodzi i trzymać tak dalej!!
back in da game...
a ja się nie wypowiem na temat www.FORUM.bull-horn.com bo mi się nie podoba.....przejżałem, kolorystyka kiepska.... no i znalazłem temat który wszyscy lubią" point czy drag" :-D czy jakoś tak.....więc już się tam powoli zaczyna jazda.....no i ten czerwone coponiektóre napisy....aż oczka bolą od tego
Bo to tak ma być, nigdy nie widziałeś Corridy?:D Byczki lubią czerwień... a 'dziewczyny lubią w brąz":DDragon-kr pisze:no i ten czerwone coponiektóre napisy....aż oczka bolą od tego
Moze nie jestem dobry z angielskiego, ale na tym forum Bull-Trąb jest baner gdzie jest napisane "DH FORUM by Bull-Trąby..." no, ale chyba przed tym 'by' musi być jakieś orzeczenie (względnie czasownik)... bo zdanie bez orzeczenia nie jest pełnym zdaniem:D np gdyby było "DH FORUM CrEaTeD BY..." to zdanie miało by jakis sens a tak to "DH FORUM By.. błeeee";] Sory za te mondrości ale śmierdzi mi tu poziomem gimnazjalnym (jak nie podstawówką)... Zapytajcie Prof. Jana Miodka, on wam powie, ze jest źle!!! :D:D:D
www.feel-free.pl
No a teraz powiedz, dlaczego jest gówno warta? bo wystawiłeś teze a jej nie poparłeś...Krakus_dh pisze:ostatno wpadłem na genialny pomysł że ludzie którzy ciągle siedzący na forach...tak naprawde wiedzą wszystko, ale ta ich wiedza jest gówno warta...bez obrazy dla aministratorów...
Inur Hahah Dobre! ;D
po 1. skąd wiesz co robią modzikrawiec pisze: POkażcie mi drugie takie forum gdzie wszyscy jeżdżą po wszystkich a moderatorzy zamiast banować to sie śmieją.
po 2. modzi nie moga banować
Do Paula...
Banowąć nie mogą ale naprzykład na www.FORUM.bull-horn.com tak jest ze moderaotr może dać albo pochwałe albo ostrzeżenie... 10 ostrzeżeń i automatycznie ban wyskakuje ...... bana może admin zdjąć na proźbe e-mail ale zawsze to już coś ........
Banowąć nie mogą ale naprzykład na www.FORUM.bull-horn.com tak jest ze moderaotr może dać albo pochwałe albo ostrzeżenie... 10 ostrzeżeń i automatycznie ban wyskakuje ...... bana może admin zdjąć na proźbe e-mail ale zawsze to już coś ........
http://www.pinkbike.com/photo/1220348/
To forum z założenia nie ma być konkurencją dla dh-zone i pewnie dłuuugo nie będzie :) Chcemy, aby na nim panowała miła atmosfera.. nie piszę, że tu taka nie panuje oraz ma to być forum dla tych którzy gubią się w gąszczu topiców na dh-zone :) Narazie jest bardzo mało topiców i nie ma mowy o powtarzaniu się topiców, więc każdy może się o wszystko zapytać :)
A czym? wszystko co miało byc poruszone, poruszone zostało (bedzie fala tematów drag vs point itp) tutaj, nie można zrobić nic nowego, można tylko starać się zrobić coś lepiej a to konkurencja.Xxsin pisze:To forum z założenia nie ma być konkurencją dla dh-zone i... :)
no nie..Xxsin pisze:... i pewnie dłuuugo nie będzie:)