problem ze stronami itp... pilne pomóżci

street_rider
Kontakt:

problem ze stronami itp... pilne pomóżci

Post autor: street_rider »

hej,

przeinstalowalem windowsa, i jak wchodze na jakas stronke i przewijam mi jakby sie zacina, chodzi tak skokowo, wczesniej bylo wszystko plynnie.
kiedys tak mialem i wina byla myszki, ale teraz jestem na laptopie i nie mam pojecia.. bardzo prosze o pomoc bo mnie to juz wkurwia troszeczke i nie da sie normalnie z kompa korzystac..
street_rider
Kontakt:

może tak... czemu "proces bezczynności" zużywa mi 99% ??
Gryzon
Kontakt:

Post autor: Gryzon »

a zainstalowales sterowniki od karty graficznej? moze je przeinstaluj. "proces bezczynności" jak jest na 99% to znaczy ze komp nic nie robi;) zuzycie procesora masz w zakladce "wydajnosc"

PS zobacz czy przy przeciaganiu okienka z miejsca na miejsce jest ten sam porblem.
http://www.chaser.nazwa.pl/galeria - wejdz i dodaj swoje zdjecie :)
street_rider
Kontakt:

nie proces bezczynnosci jest na 99, tylko zuzycie procesora 99% prrzez co cale 99 zuzywa ten proces.. no nic sproboje przeinstalowac sterowniki
Gryzon
Kontakt:

Post autor: Gryzon »

jak nic nie robisz to normalne ze proces bezczynnosci jest na 99% u mnie tez tak jest;)
http://www.chaser.nazwa.pl/galeria - wejdz i dodaj swoje zdjecie :)
Rufus
Kontakt:

Post autor: Rufus »

Jeżeli to samo się dzieje, gdy przewijasz listę plików na dysku to na 99% sterowniki karty graficznej.
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
podnietek
Kontakt:

Post autor: podnietek »

w przegladarce przestaw na plynne przewijanie... nie wiem czy jest ta opcja we wszystkich przegladarkach.
ODPOWIEDZ