Co lepsze PmSocho czy KMB Boss ???????
Co lepsze PmSocho czy KMB Boss ???????
Mam pytanie co wy sądzicie na temat tych 2 napinaczy.Który lepszy według was??????
www.pmsocho.com | www.kmbbikes.com
www.pmsocho.com | www.kmbbikes.com
Lolku, pytasz się? To sie zamknij i słuchaj opini!
Nie jeżdziłem na tym KMB Boss, ale nie wygląda żle. Sam mam pm socho i jedynym mankamentem są kółeczka które czsami sie w zime nie kręcą (wiadomo czemu...), ale napinacz spełnia swoją role z 101%. Troche ciężko jest porównać te dwie produkcje, bo pm socho produkuje (przynajmnije z tego co wiem) tylko napinacze z dwoma rolkami, a tu są jeszcze inne do wyboru... Jakbym miał wybiarać pod wzglęcem pancerności konstrukcji- brałbym pm socho, wygląd ogólny- kmb, stosunek cena/co dostaję- pm socho (dochodzą jeszcze rockringi).
Nie twierdze, że kmb jest do kitu, myśle, że też jest git, ale jakoś tak ciągnie mnie w stronę socho...
Nie jeżdziłem na tym KMB Boss, ale nie wygląda żle. Sam mam pm socho i jedynym mankamentem są kółeczka które czsami sie w zime nie kręcą (wiadomo czemu...), ale napinacz spełnia swoją role z 101%. Troche ciężko jest porównać te dwie produkcje, bo pm socho produkuje (przynajmnije z tego co wiem) tylko napinacze z dwoma rolkami, a tu są jeszcze inne do wyboru... Jakbym miał wybiarać pod wzglęcem pancerności konstrukcji- brałbym pm socho, wygląd ogólny- kmb, stosunek cena/co dostaję- pm socho (dochodzą jeszcze rockringi).
Nie twierdze, że kmb jest do kitu, myśle, że też jest git, ale jakoś tak ciągnie mnie w stronę socho...
http://dhcyc.pinkbike.com
ja mam pm soho i mu tez polecam ale on mówi że to jest lipa i KMB boss lepszy mi się na początku luzował krzyżak ale wytarłem dokładnie mufe ze smaru i wszystko jest ok :D miesiąc jezdy i nic moim zdaniem pm soho to najlepszy wybur ( w tym przedziale cenowym ) nie ma żadnych lipny plastikowych prowadnic ani nic takiego no i oczywiście nie jest MADE IN CHINA !!!!!!!!!!!!!! a podejżewam że KMB jest
Pm soho jest moim zdaniem super napinaczem !
Tajemnica tkwi w jego prostocie !
niezawodny i dobrze działajacy
a jak ktos nie umie czegos zalozyc to lepiej niech odda do serwisu a nie narzeka ze cos mu ociera, przekreca etc
Moim zdaniem troche za drogi powinen spokojnie kosztowac ponizej 100zł za wszystko
Tajemnica tkwi w jego prostocie !
niezawodny i dobrze działajacy
a jak ktos nie umie czegos zalozyc to lepiej niech odda do serwisu a nie narzeka ze cos mu ociera, przekreca etc
Moim zdaniem troche za drogi powinen spokojnie kosztowac ponizej 100zł za wszystko
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
W sumie w tej konfrontacji powinien się pojawić PMSOCHO vs. KMB X-ROLLER
Bo oba są na 2 kółeczkach.
Moim zdaniem, atutem PMSOCHO jest cena, jak i 2 rockringi oraz bezproblemowość z dostępem części i gwarą.
Natomiast KMB, zapewne niższa waga,i patent anty przesuwaniu się w ramie.
KMB Boss-a bardziej porównałbym do Boxguide-a..
Bo oba są na 2 kółeczkach.
Moim zdaniem, atutem PMSOCHO jest cena, jak i 2 rockringi oraz bezproblemowość z dostępem części i gwarą.
Natomiast KMB, zapewne niższa waga,i patent anty przesuwaniu się w ramie.
KMB Boss-a bardziej porównałbym do Boxguide-a..
-
- Kontakt: