Sklepy rowerowy w krakowie
-
- Kontakt:
Jedyne co jest tu w tym momencie zawyżane to jest to Twój rozum przez Ciebie. Po pierwsze to ceny mają takie jak w katalogu (porównaj - to chyba że czytać nie umiesz). Dwa to asortyment mają spory a i tak wszystkiego mieć się ni da. Trzy nie dają rabatu - idź się poskarżyć mamusi że nie dali Ci rabaciku. Pajacu przyjmnij to do wiadomości - sprzedaje się towar a nie rabaty (po to są ustalane ceny), a jak chcesz rabaty to sobie na ni najpierw zasłuż. I chyba Cię przewyższa ich wiedza (chyba wiedzą lepiej od Ciebie jeżdżac na testy i prezentacje). Chłopcze jesteś poprostu żenujący (łatwo jest obrażać tylko rób to z konkretami tylko nie zmyślonymi historyjkami jak ktoś tam (chyba motomysz) gdzieś napisał o DJ-ach).
-
- Kontakt:
AnOk_YkNiTschlopcze ile Ty masz lat?Nie znasz praw rynku?Jesli obsluga nie umie przekonac klienta co do swojej wiedzy i dokonania zakupu to sklep jest *******.
W mavericku jest sensowna obsluga,zawsze jakis rabacik dadza,mozna milo porozmawiac i w ogole jest spoko.taki sklep ma byt bo umieja przekonac do siebie klienta.
a od motomyszy sie odwal bo dla Twojej informacji ten koles pracowal (o ile jeszcze nie pracuje) w sklepie rowerowym i raczej glupot nie wali.
W mavericku jest sensowna obsluga,zawsze jakis rabacik dadza,mozna milo porozmawiac i w ogole jest spoko.taki sklep ma byt bo umieja przekonac do siebie klienta.
a od motomyszy sie odwal bo dla Twojej informacji ten koles pracowal (o ile jeszcze nie pracuje) w sklepie rowerowym i raczej glupot nie wali.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
AnOk_YkNiTs Ceny są zawyżone.. obsługa nie zna się na sprzęcie.. a np. wspomniany Maverik ma atrakcyjne ceny.. dają rabaty, a także karty stałego klienta (wiem, że RW też daje, ale rabaty są mniejsze oraz trzeba dużo zapłacić, żeby dostać sensowny rabat), ale w maveriku można dostać kartę dosłownie za wyjęcie własnego roweru ze stojaka...
AnOk_YkNiTs - "(chyba wiedzą lepiej od Ciebie jeżdżac na testy i prezentacje)." - to jest wypowiedź sponsorowana? czy może "masz kolege ktory ma kolege, ktory pracuje w rowmixie'?
Najlepsze sklepy to takie gdzie Ci zamówią to co potrzebujesz (w niskich cenach) i doradzą konkretnie co wybrać... a jak w Rowmixie przerzutka z napisem "Shimano A SiS" jest "albo Altusem, albo Sis'em... chwileczke sprawdze w katalogu... (udaje, że szuka)... tak, to altus" to gratulacje, jak chlopy nie potrafią Alivio odróżnić od Altusa i Sisa;] "sis" w oznaczeniu tej przerzutki (Shimano A) oznacza system bodajze mocowania sprężyny(?) albo jakiegoś opatentowanego układu...
W Krk są 3 sklepy gdzie sie dogadasz i dostaniesz konkretną pomoc; CycloCentrum, Maverick, Ando... może Secesja, bo maż dużo kolorowych rzeczy na półkach - przyciąga wzrok;]
Najlepsze sklepy to takie gdzie Ci zamówią to co potrzebujesz (w niskich cenach) i doradzą konkretnie co wybrać... a jak w Rowmixie przerzutka z napisem "Shimano A SiS" jest "albo Altusem, albo Sis'em... chwileczke sprawdze w katalogu... (udaje, że szuka)... tak, to altus" to gratulacje, jak chlopy nie potrafią Alivio odróżnić od Altusa i Sisa;] "sis" w oznaczeniu tej przerzutki (Shimano A) oznacza system bodajze mocowania sprężyny(?) albo jakiegoś opatentowanego układu...
W Krk są 3 sklepy gdzie sie dogadasz i dostaniesz konkretną pomoc; CycloCentrum, Maverick, Ando... może Secesja, bo maż dużo kolorowych rzeczy na półkach - przyciąga wzrok;]
www.feel-free.pl
-
- Kontakt:
1.Nie mam nikogo znajomego w tamj firmie. Nie bawie się w wypowiedzi sponsorowane (nie lubie jak ktoś niszczy opinie o sklepach jakimiś wyssanymi historyjkami lub brakiem rabaciku) zaopatrzam się tam od około pół roku i szczerze mówiąc nie widziałem tam wpadek (no poza paroma jak przyjmowali nowych ludz, którzy się dopiero uczyli) i naprawdę dobrze mnie potraktowali a nie kupowałem nic wyszukanego-wtedy.
2.Piotrex - popatrz na to - MadCow znalazł:"dzien dobry czy jest duro?"
sprzedawca "nie ma,ale mamy fajne rekawiczki foxa"
natomiast inny "czy jest nowy DJ"
"nie ma,ale mamy nowe rekawiczki foxa"
Nie sądzisz że jest to sponsorowana anty reklama (parę wersjii bzdur)
3.yasiuuu - myśle że trafiłeś na nowego jakiegoś i się zagmatwał bo nie było napisu. Akurat myślę że każdy wie że występowała przerzutka shimano A jako alivio i że sis to nie model tylko skrót od shimano inrex system!!
Nie chodzi mi o to żeby się kłucić tylko aby z braku zajęcia nie pisać głupot. Ja naprzykład nie lubię paru sklepów np Maverick ale nie będe z tego powodu wymyślał bajek żeby go obrzydzić.
2.Piotrex - popatrz na to - MadCow znalazł:"dzien dobry czy jest duro?"
sprzedawca "nie ma,ale mamy fajne rekawiczki foxa"
natomiast inny "czy jest nowy DJ"
"nie ma,ale mamy nowe rekawiczki foxa"
Nie sądzisz że jest to sponsorowana anty reklama (parę wersjii bzdur)
3.yasiuuu - myśle że trafiłeś na nowego jakiegoś i się zagmatwał bo nie było napisu. Akurat myślę że każdy wie że występowała przerzutka shimano A jako alivio i że sis to nie model tylko skrót od shimano inrex system!!
Nie chodzi mi o to żeby się kłucić tylko aby z braku zajęcia nie pisać głupot. Ja naprzykład nie lubię paru sklepów np Maverick ale nie będe z tego powodu wymyślał bajek żeby go obrzydzić.
AnOk_YkNiTsto żeś dowalił....ROWMIX ma niby fachowo wyszkoloną obsługę?? w światku rowerowym siedzę już ładne lata ale takiej niekompetencji jak w rowmixie to jeszcze nie widziałem...fakt faktem w każdym sklepie sprzedawca się może pomylić(taka natura człowieka) ale to co oni robią to już przegięcie....aha...zapomniałem o ich cenach.... na coponiektóre podzespoły (czyt. większość) mają strasznie wywindowane ceny w porównaniu do innych sklepów....
no i nie zapominajmy o ich tekście 100 lecia:
miałem takową rozmowę ok. 3 lat temu u nich.
DZIEń DOBRY, MACIE MOżE TARCZóWKI SHIMANO 475 NA TYł??(sprzedawca myśli...zapewne do końca nie wiedział o co mi chodzi)
odp. sprzedawcy..nie, bardzo mi przykro , ale za to mamy bardzo fajne rękawiczki( i w tym momencie wyciąga z pod lady jakieś rękawiczki DAINESE za kwotę ok 350zł...paranoja)
no i nie zapominajmy o ich tekście 100 lecia:
miałem takową rozmowę ok. 3 lat temu u nich.
DZIEń DOBRY, MACIE MOżE TARCZóWKI SHIMANO 475 NA TYł??(sprzedawca myśli...zapewne do końca nie wiedział o co mi chodzi)
odp. sprzedawcy..nie, bardzo mi przykro , ale za to mamy bardzo fajne rękawiczki( i w tym momencie wyciąga z pod lady jakieś rękawiczki DAINESE za kwotę ok 350zł...paranoja)
-
- Kontakt:
chyba raczej chodzi wam oceny na alegro badz na necie,ale wiadomo sklepy niemoga konkurowac z netem!!!!pozatym znajdzcie gdzies tyle rowerow z roznym grup rowerowych poczynajac od xc konczac na dh i to mozna dotknac przymierzyc sie i przejechac i muwie tu o takich zjazdowkach jak stab supreme np......wiadomo nie sa to tanie rowerowy ale powiedzcie mi gdzie takie zjadziecie chodzby w krk????pozatym sprubujcie popracowac jakis czas w tegoi typu sklepie a jestem przekonany ze inaczej bedziecie patrzyc na to wszytsko....
AnOk_YkNiTsz tego co zauważyłem to ty sie kompromitujesz...uparcie bronisz tego czego nie ma!!!codo historyjki...jedna jest napewno prawdziwa, a która to już mało istotne... piszesz że się zaopatrujesz u nich 6 miechów....co ty tam kupujesz że ich chwalisz...linki, pancerzyki i końcówki??połowa osób znających prawdziwe oblicze tegoż twojego "wspaniałego" sklepu jeździ już bardzooooo długoooo na rowerach...i uwierz mi....znamy dobrze branżę rowerową
MadCow nie znalazl,tylko byl przy tym tekscie.Moze taka maja strategie firmy?Cholera ich wie.Ja wiem jedno-klocili sie z kolega ze duro ktore kupil nie moze byc suntoura...
A Dragon dzieciakiem nie jest i mysle ze zwlaszcza jesli chodzi o sklepy to wie co mowi.
Polecamy Cyclo Centrum,nie Dragon :P?
A Dragon dzieciakiem nie jest i mysle ze zwlaszcza jesli chodzi o sklepy to wie co mowi.
Polecamy Cyclo Centrum,nie Dragon :P?
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Dragon-kr nawet w pancerzyki nie warto się u nich zaopatrywać bo:
są droższe niż w innych sklepach, nie ważne czy kupisz 5cm, czy 66cm to zapłacisz za 1m co jest w.g. mnie idiotyzmem...
Co do kompetencji pracowników to kumpel poszedł do nich, żeby odkręcili mu kasetę.. dał koło.. przyszli po 5 minutach i powiedzieli, żebyśmy poszli do Pogotowia Rowerowgo....
Oczywiście zdarzają się wyjątki i niektórzy z pracowników znają się na sprzęcie, ale są to wyjątki :)
są droższe niż w innych sklepach, nie ważne czy kupisz 5cm, czy 66cm to zapłacisz za 1m co jest w.g. mnie idiotyzmem...
Co do kompetencji pracowników to kumpel poszedł do nich, żeby odkręcili mu kasetę.. dał koło.. przyszli po 5 minutach i powiedzieli, żebyśmy poszli do Pogotowia Rowerowgo....
Oczywiście zdarzają się wyjątki i niektórzy z pracowników znają się na sprzęcie, ale są to wyjątki :)
-
- Kontakt:
Dragon - trzeba było doczytać że małych zakupów dokonałem wtedy. Teraz mam jeszcze Kone i jestem w trakcie jej przerabiania i wcale nie jest to wartości linki(poza tym takie bzdury też kupuje) A poza tym zaopatrywanie się od pół roku nie = się jazdą od pół roku.
Xxsin- przynajmniej nie nagadali Ci głupot (np. nie wyciągneli rękawiczek zamiast narzędzi)
Xxsin- przynajmniej nie nagadali Ci głupot (np. nie wyciągneli rękawiczek zamiast narzędzi)
piotrex ja tego nie powiedziałem :-)
Xxsin nie no... oczywiście....zawsze zdażają się wyjątki.....
ktoś tam wspomniał o różnicy cen allegro>>sklepy...
zdziwiłaby się ta osoba jakie na ten rok shimano wprowadziło ceny....sam byłem w szoku....
poza tym dlaczego na allegro nie ma już tak dużo nowych RS oraz Bomberów? przedstawiciele tych firm delikatnie mówiąc się zdenerwowali i wzieli się za te osoby
Xxsin nie no... oczywiście....zawsze zdażają się wyjątki.....
ktoś tam wspomniał o różnicy cen allegro>>sklepy...
zdziwiłaby się ta osoba jakie na ten rok shimano wprowadziło ceny....sam byłem w szoku....
poza tym dlaczego na allegro nie ma już tak dużo nowych RS oraz Bomberów? przedstawiciele tych firm delikatnie mówiąc się zdenerwowali i wzieli się za te osoby