Sklepy rowerowy w krakowie
piter krk narzucają dużą marżę np. na części shimano....co mi utkwiło w głowie....jakiś czas temu byłem u nich i tylni przerzutka DEORE kosztowała u nich lekko ponad 170zł przy czym w innych sklepach wtedy kosztowała 151zł
Xxsin oczywiście od strony prawnej :-) ....bez żadnych rękoczynów
AnOk_YkNiTs aaaaaaa...trzebabyło od razu mówić że rower u nich kupiłeś...(inna byłaby rozmowa)...takowych ludzi oni całkiem inaczej traktują...teraz to się nie dziwię że ich lubisz
Xxsin oczywiście od strony prawnej :-) ....bez żadnych rękoczynów
AnOk_YkNiTs aaaaaaa...trzebabyło od razu mówić że rower u nich kupiłeś...(inna byłaby rozmowa)...takowych ludzi oni całkiem inaczej traktują...teraz to się nie dziwię że ich lubisz
-
- Kontakt:
piter krk obrazowy przykład (ceny może nie mają takich rużnic ale...)
rowmix w 2004 sciągnąl do polski kony za powiedzmy 500 tys a sprzedał za 1 milion...to mniej więcj tak (podkreślam mniej więcej...)
AnOk_YkNiTsty z krakowa...uuu...uważaj co mówisz obrażając rużne osoby...taka przestroga na przysżłośc...ja kupiłem rower w windsporcie i tez ich lubie bo dają mi zniżki. ale nie da się zaprzeczyć że caszem potrafią zrobi czowieka w barana (ten głupi blondyn szczególnie...), dlatego nie broń na siłe tej chooojni(rowekmix)...
pozdro
rowmix w 2004 sciągnąl do polski kony za powiedzmy 500 tys a sprzedał za 1 milion...to mniej więcj tak (podkreślam mniej więcej...)
AnOk_YkNiTsty z krakowa...uuu...uważaj co mówisz obrażając rużne osoby...taka przestroga na przysżłośc...ja kupiłem rower w windsporcie i tez ich lubie bo dają mi zniżki. ale nie da się zaprzeczyć że caszem potrafią zrobi czowieka w barana (ten głupi blondyn szczególnie...), dlatego nie broń na siłe tej chooojni(rowekmix)...
pozdro
http://www.pinkbike.com/photo/924780/
naaakurwiaj!
naaakurwiaj!
Oki panowie miałem zakładać nowy topic, ale chamsko wpieprze się w tem :P :].
Od razu sorry, za offtopa.
Mianowicie, gdzie w kraku dorwę produkty 661 ?
Dokladnie chodzi mi o rekawice Cedrica i ochraniacze 4x4. Chcialbym porownać ceny ze sklepami internetowymi i poprzymierzać, zeby pozniej nie było wała.
Czekam na Wasze odpowiedzi. POZDRO
Od razu sorry, za offtopa.
Mianowicie, gdzie w kraku dorwę produkty 661 ?
Dokladnie chodzi mi o rekawice Cedrica i ochraniacze 4x4. Chcialbym porownać ceny ze sklepami internetowymi i poprzymierzać, zeby pozniej nie było wała.
Czekam na Wasze odpowiedzi. POZDRO
DJ MICROSserdzecznie polecam windsporta mają tam teraz zniżke na wszystkie produkty 661 15%- zamówią Ci wszystko co jest w churtowni a cedrici są raczej na 100%...jak by co to 661 race w rozmiarze s tesz...bo zamówiłem ale jakoś teraz szkoda mi kasy:) pozdro
naaakurwiaj!
naaakurwiaj!
-
- Kontakt:
krakus - wydaje mi się że nikogo narazie nie obraziłem (nikogo nie wyzywam) tylko pisze co dane osoby napisały. Na siłe nikogo nie będe przekonywał - bo nie o to chodzi. Ale jak narazie to widze że to Ty bardzo obrażasz. Można się obejść bez choojni (a poza tym myśle że w kraku jest wiele więcej gorszych firm)
A tak zapytam odnośnie tych małych sum - co masz na myśli posługując się nimi ?? (rowmix nie ściąga do polski kony bo nie jest przedstawicielem)
A tak zapytam odnośnie tych małych sum - co masz na myśli posługując się nimi ?? (rowmix nie ściąga do polski kony bo nie jest przedstawicielem)
bikershop jest najbardziej ******** sklepem w krk... Nie polecam !! Syf , fuszerka i niekompetencja !! Widziałem jak kiedyś prostowali koło... młotkiem i dłutem. A jak byłem z hi man'em w sklepie i zaczelismy testować amorka to nam powiedzieli ze mozemy go zepsuć!! LOOOOOOOL !! zepsuć amortyzator w rowerze z wystawy od uginania <hahaha> TO PO KIEGO **** WYSTAWIACIE ROWERY?? Powinni precle sprzedawać. rzygam na ten sklep :|
back in da game...
Krawiec-to zaluj ze nie widziales jak kuzynowi koles dj'a pompowalem :D.Wzial pompke i na pyte,jak kolo...
Krakus-windsport bylby fajny gdyby nie wlasnie ten blond pedalek,ktory mi kiedys oswiadczyl ze jak kupilem u nich wybrakowany kask (bo mial zle nalozony lakier na daszku) to juz moj problem,on to ma w dupie.Dopiero jak mu oswiadczylem ze chce protokol z ogledzin to mi laskawie wymienili...
Krakus-windsport bylby fajny gdyby nie wlasnie ten blond pedalek,ktory mi kiedys oswiadczyl ze jak kupilem u nich wybrakowany kask (bo mial zle nalozony lakier na daszku) to juz moj problem,on to ma w dupie.Dopiero jak mu oswiadczylem ze chce protokol z ogledzin to mi laskawie wymienili...
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
piotrexto jest taki kótas że dziwie się zę jeszcze go nie wypieprzyli, ale kiedyś jak byłem ogladałem tam coś przyszedl koleś taki burak i powiedział że chce kupic rower dla żony...blondynek wcisnął mu scotta yz-2 za 1500...dla żony będzie idealny i jeszcze ta przecena/: brak słów...krawieca jak, czekamy na sezon...
naaakurwiaj!
naaakurwiaj!
yyyy ten... noo... ja bym chciał kierownictwo prosic o usunięcie użytkownika 'piotrex' bo mi misza we łbie... najpierw poleca Mavericka, a potem usiłuje z beszczelnym uśmieszkiem wmowic Dragonowi, że polecają CycloCentrum... to jest w słowniku wyrażeń ekonomicznych 'zaburzenia w...' no wkazdym razie chlopak jest niezdecydowany:D a i tak wszystko kupuje na allegro:D
Krawiec... bedziecie sie scigac na 'magdalence'?:D
Krawiec... bedziecie sie scigac na 'magdalence'?:D
www.feel-free.pl
hmmm....jak mówicie że w SECESJI sprzedaje takowa osoba to aż sobie to chyba w najbliższym czasie sprawdzę....i postaram się o ******* humor z mojej strony :-)
yasiuuu dobrze ze cyclo a nie rowmix ;-)
a tak na marginesie jasiu....w tym roku też pracujemy razem? czy Ci juz sie odwidziała takowa praca??
yasiuuu dobrze ze cyclo a nie rowmix ;-)
a tak na marginesie jasiu....w tym roku też pracujemy razem? czy Ci juz sie odwidziała takowa praca??