Elo! Byłem w sklepie rowerowym w otwocku przy ulicy poniatowskiej. Gadam z kolesiem i coś tam wspomniałem że kupiłem sobie duro d wersje z piwotami za 350zł. I on mi wyjeżdża z tekstem że to jest podróba tajwańska :D Zacząłem sie z nim kłócić że sam jest podróba i w ogóle. I pokazał mi jakiś liścik od producenta SR że wersja z piwotami to jakaś podróba :/ troche koleś najebał mi we łbie i nie wiem co o tym myśleć. Jak myślita chłopcy miał racje??
duro z piwotami to nie podrobka poprostu polski dystrybutor nie sprowadzil duro z piwotami i nie uwzgledniana jest gwara u dystrybutora tylko sklepowa w sklepie w ktorym kupiles.
Hmmm.. Ja mam Kone i na niej pisze "made in Taiwan"...hmm podroba??:D:D:D
a jesli chodzi o DuRO tez slyszalem ze jkaies z piwotmai albo bez piwotow sa nieprawdzie ale to chyba plotki...
heh... a ja sam popsulem kumplwoi duro z piwotami bo sie piwot... urwal :D aczkolwiek typ pracuje w sklepie rowerowym i wiem od niego ze costam te z piwotami sa od jakiejs gorszej wersji czy cos... ale niewiem nie znam sie :P w kazdym badz razie lepiej bez piwotow... a najbezpieczniej nie kupowac duro wogole ;p
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
nie słuchaj buca, bo się nie zna. Dystrybutor sprzedaje wersje bez piwotów, ale są też inni importerzy którzy sprzedają akurat z piwotami i dają gwarancję, mają serwis i wszystko jest ok.
Zadowoleni klienci i dobre ceny ...
www.rowerowy.com
wiec tak:
sr suntour duro jest robiony bez piwotow a wersja z piwotami to jest duro z dolnymi goleniami od sutoura xc pro na przyklad i z tego co wiem mozna to dostac w necie bo wiara sama przerabia ale w niektorych sklepach tez chyba byly. nie ma na to gwarancji ani producenta, ani importera.
SLOPE[b]STYLE[/b]
shut up and ride !!!
sobekfr.pinkbike.com
P3 // Pike // 24"
Panowie popadacie w paranoje. Na zdrowy rozum zastanowcie sie po co podrabiac duro???
Jestem jeszcze w stanie zrozumiec ze podrobic mozna drogi markowy widelec. No ale podrabiac duro? zastanowcie sie ;)