Pedałe NS pancake !!!!!
-
- Kontakt:
Pedałe NS pancake !!!!!
Siema mam takie pytanie niewiem może było już niechce mi sie szukać ale mam taki dylemat bo słyszałem że te właśnie pedałka sie gną !! jak to z nimi jest dobre są czy nie piszcie potrzebuje je do dirtu streetu i trochu fr takie do ostrego katowania !!! Dobre czy złe gną sie lub łamią piszcie
uu to że nie łapia luzów to jest przesada mam takie i kolega ma tylko że mi jakoś dziwnym trafem farba z nich schodzi ale to jeden kit mi to nie przeszkadza 1 sztuka ma lekki luz od po cządku i troszkeszcze się powiększył ale fajnie sie kręcą. osobiści wolałbym teraz wziąśc NS leg eaters (ten środkowy model ns lub najwyzszy z zwykłymi pinaami na allegro jes po 130 bodajze.
bomb fajnie się trzymają ale kup sobie wansy na nie albo inne jakies buty z twardą podeszwą bo trampki wytrzymują 3 tygodnie jeżdzenia a inne jakies buty z bazaru około miesiąca :D
panckake sa duzo większe i do no foterów i innych takich może bedą lepsze bo mają większą powiezchnie
bomb fajnie się trzymają ale kup sobie wansy na nie albo inne jakies buty z twardą podeszwą bo trampki wytrzymują 3 tygodnie jeżdzenia a inne jakies buty z bazaru około miesiąca :D
panckake sa duzo większe i do no foterów i innych takich może bedą lepsze bo mają większą powiezchnie
http://www.pinkbike.com/photo/1335585/
-
- Kontakt:
kolega ma nalesniki juz jakis czas i luz jest niewielki, ja z kolei mam dabomby moze ze dwa tygodnie krocej i maja praktycznie tylko fabryczny malutki luzik:) a co do farby to w obu schodzi, moje maja juz roczek i na razie tylko po bokach sa poobdzirane. a zapomnalbym o najwazniejszym w da bombach kurewsko ciezko jest wyrwac pina bo moja duzo lepszy sposob wkrecania, a pancake lubia od czasu do czasu zgubic jakiegos.
http://allegro.pl/show_item.php?item=90325507 dj I 2005 qr20 new za 950 zeta
-
- Kontakt: