kozackie foty ziomkow
nie wiem co jest smiesznego w cudzej mordzie. Ja sie ciesze z tego, ze mam w miare spoko (do przezycia) facjate a nie jakis pasztet. Moze pokazecie swoje twarze czy boicie sie, ze zostaniecie pojechani, ze bozia was nie lubila albo mama az za bardzo? Troche powagi, nie kazdy facet rodzi sie przystojny a babka sexy...
-
- Kontakt:
wd40 ZGADZAM SIE!
Totalnie beznadziejny TOPIC
Żal mi osób obrażających inne za wygląd.... no i co że np. tamta młoda dziewczyna jest gruba? i co kuźwa z tego?! Podejzewam że nie jeden z Was jest 'twarzowcem' do potęgi, sucharem nie z tej planety... popatrcie na siebie a nie wyśmiewacie sie z innych! SiC... :| :| :|
To forum schodzi na psy przez takich jak wy....
Gdzie podziały sie czasy, ze na komunie dzieci dostawały zegarki?! ... Teraz dostają komputery z dostępem do internetu :|
Proponuję taką "ZABAWE" pokażcie WY tu swoje zdjecia - takie na których Was widać dokładnie... no, który kozaczek sie odważy?
Totalnie beznadziejny TOPIC
Żal mi osób obrażających inne za wygląd.... no i co że np. tamta młoda dziewczyna jest gruba? i co kuźwa z tego?! Podejzewam że nie jeden z Was jest 'twarzowcem' do potęgi, sucharem nie z tej planety... popatrcie na siebie a nie wyśmiewacie sie z innych! SiC... :| :| :|
To forum schodzi na psy przez takich jak wy....
Gdzie podziały sie czasy, ze na komunie dzieci dostawały zegarki?! ... Teraz dostają komputery z dostępem do internetu :|
Proponuję taką "ZABAWE" pokażcie WY tu swoje zdjecia - takie na których Was widać dokładnie... no, który kozaczek sie odważy?
roweru nie ma i nie bedzie... pogodzilem sie z tym. :|
-
- Kontakt:
ŚwierQ też się siebie nie wstydzę .. masz : http://www.fotka.pl/osoba.php?id=620980 wali mnie to jak mnie kto ocenia, nie znasz mnie osobiście nie możesz ocenić kim jestem i jakim człowiekiem jestem, dlatego też nie jadę innych za wygląd
pozdro. pace !
pozdro. pace !
http://karolek.free.fr/
-
- Kontakt: