Ostatnio strzeliło mnie na ramke GT Chucker :) Mam jakiś fetysz do GT...Ale ciekawi mnie co ta ramka zniesie... Jak rozumiem nadaje sie ona do dirt'u i street'u , ale czy do dual slalomu tez sie nada? (mowie oczywiscie o lekkim dircie, ds'ie, itp..)
http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=27222313 tu sa te ramki Gt z allegro i one tak sie nadaja do dualu , streetu ? Bo na moje oko to one jakies ... nie zabardzo sa Ale jak cos to mnie oświećcie . I jaki to jest rozmiar wkoncu ?
ten Gt według was lepszy jest np od Ballistica ?? podajscie argumenty... Ja teraz musze kupic ramke i nie wiem co wybrac... (ballistic,chucker,dangerosus ds 1.0 ) pomocy ! :(
Rozmiar tych ramek to 14,5" . Mi sie ta ramka bardzo podoba, tylko nie wiem czy ona sie nadaje do dirtu, streetu. Jak by sie jeszcze dual slalom dalo wcisnac to juz bosko :)
no a dlaczego uwazacie ze na dsie sie bardziej ramki katuje ??? poza tym pojecie "zniesie" jest bardzo wzgledne... zalezy jak jezdzisz, co potrafisz.... jak miotasz to nie wiadomo (ja nie wiem) ale jak po bułki będziesz jeździł, czy do nauki, no to nawet nie pytaj... :|
no to co brać powedzcie mi GT chuckera , Dangorousa ds 1.0 czy Ballistica ?? chcem smigac tak w dualu i dircie czasami na streeta tez wjade ,jesli sie przyda to mam jakos 184 cm wzrostu i waze jakos..z 75 kg ;/ wiec doradzcie cos...:)
chucker to dobry rower
co prawda mam go od niecalych dwoch tygodni:))ale nie oszczedzam go, wiec mysle ze jesli chodzi o wytrzymalosc to jest dobrze
to prawda ze rama jest aluminium ale Al 7005
ja studiue metalurgie i troche sie na tym znam to jest kurewnie wytrzymaly stop aluminium.naprawde nie widze powodu do obaw jesli oczywiscie nie bedziesz jezdzil w stylu bendera:)00
pozdro
Łukasz123 mam do ciebie pytanko. Jakiego rozmiaru (w calach) jest w koncu rama Chuckera bo nigdzie nie moge znalezc a kolesie ze sklepow on-line nawet nie racza odpowiedziec. Z gory dzieki.