Sklepy rowerowy w krakowie

sudi
Kontakt:

Post autor: sudi »

Wg. mnie Rowmix ma ceny baaaardzo wysokie, a rabatówke mozna dostać jedynie przy zakupie na kwotę powyżej 1000zł (mam tam ową karte, bo kupowąłem tam sobie kiedyś cały rower, za czasów gdy w xc śmigałem i nawet z kartą drożej wychodzi niż w innych sklepach)-jedynie co to, to ,że w sumie jak działał jeszcze sklep na saskiej 11 to tam byli w miare konkretni kolesie i szło sie dogadać (ewidentnie z mojej winy skatowałem piaste, oni potwierdzili moja wine, ale załatwili mi gwarancyjną wymiane -cytatu nie zapomne" Masz chłopie pare w nogach jak walisz takie sprinty, że po miesiący bębenek zerwany ;) ,ale wkoncu od tego jest rower"

Sklepy jakie lubie i odwiedzam to : Ando (czesto mozna sie dogadac fajnie o cene -rekawiczki b-skina za 129zł sprzedali mi za 69zł :D, super obsługa- można pogadać o wszystkim, zobaczyć wszystko od śrubki i ogólnie -pomocni, mili i przyjaźni klientowi ) na Madalińskiego 3, Maverick na Mogilskiej (ja karty nei dostałem:/ a juz sporo u nich kupiłem, ale i tak zawsze dostaje rabaty, jak i pomagają, można pogadać i zajmą się klientem-nawet ostro niezdcydowanym-poza tym w lecie, zbawieniem jest darmowy automat wody ;) a w zimie nie wyrzucą nawet z w 100% ubłoconym rowerem na stojaku, który tylko zostawia za sobą morze wody:) , Secesja - Ja mam chyba t am jakieś szczęście-dostaję rabaty, pomogą ,kombinują z gwarancjami pozytywnie ;) -można sie dogagać, jak i asortyment bogaty -no i mam tam blisko dosyć (6km) ... Isport na zakopiańskiej - mały asortyment raczej, wiecej maja rowerów gotowych niz czesci, ceny różne, ale generalnie można sie dogadać jak i zaradza nawet jeżeli nei ma sie problemu z rowerem (swojego czasu jeździłem tam modelami samochodów spalinowych i wyrżnąłem w jaiś słup i urwałem cały wahacz i u nich na poczekaniu sobie naprawiłem :D ) , WfSport na kobierzynskiej -mały sklepi, ale przyjemny, obsługa(właściciel szczególnie) miła, konkretna dosyć, porzyczają mi narzędzia, robią małe rabaty ,asortyment raczej malutki w porównaniu nawet z Ando, ale mam go najbliżej -600m od domu , jak i jest blisko do niego ze skałek, a czesto słuzą nawet darmową pomocą :) Wszystko mogą sprawdzić... Na Łobzowskiej 40 od piątku rusza Mbike -Kolesie raczej konkretni, maja jeden sklep w Tychach -może być fajnie,a rabaty to nie problem -juz mi oferowali rabat na rame, jak tylko wspomniałem, ze sie bede rozgladał :) i to konkretny rabat :D

Wstyd się przyznać, ale w Bikershopie jeszcze nie byłem :D

Pzdr!
WWW.WFSPORT.PL
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
Krakus_dh
Kontakt:

Post autor: Krakus_dh »

krawiec pisze:Myslalem nad tym.. 4 rundki wokół placyku. Ale boje sie ze Krakus nie wytrzyma.
nie ma chucka...trzy rundki maks...
http://www.pinkbike.com/photo/924780/

naaakurwiaj!
[t][o][m]
Kontakt:

Post autor: [t][o][m] »

Na Dlugiej 52 ruszyl nowy sklep (w starym miejscu). Zajebiste czesci - m.in. Roox, Race Face, FireEye, Manitou i sporo innych, a ponadto ten sam serwis co od lat, czyli naprawde bardzo bardzo dobry.

Poza tym nikt nie wspomnial (a moze wspomnial?) nie tyle o sklepie co dobrym serwisie - Pogotowie Rowerowe, na Kalwarysjkiej.
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

[t][o][m]ten serwis jest *******...koles tam takie bzdury gada ze sie po prostu nie da...
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
piter krk
Kontakt:

Post autor: piter krk »

muwicie o szlaku czy o dlugiej tam gdzie gt bylo???
piotrex
Kontakt:

dluga,tam gdzie gt bylo...teraz jest rapi czy jakos tak
groochas
moderator
Kontakt:

Post autor: groochas »

najlepszy sklep w krakowie to www.allegro.pl
Dragon-kr
Kontakt:

Post autor: Dragon-kr »

piotrexnie *******....mówisz o "sierżancie"?....Paweł z długimi włosami??

groochas
a ty ciągle swoje ;-P
piotrex
Kontakt:

hmm...nie wiem jak ma na imie :P.Chyba nie mial dlugich wlosow,mial okulary natomiast.Dosc wysoki,szczuply.Straszne glupoty pierdolil...
[t][o][m]
Kontakt:

Post autor: [t][o][m] »

piotrex rapi juz nie ma, teraz jest zupelnie nowy sklep (chociaz szyldy narazie sa stare), a Pawel to niekwestionowanie jeden z najlepszych mechnikow w Krakowie, wiec nie wiem co pierd***isz.
http://www.g3riders.com/
Dragon-kr
Kontakt:

Post autor: Dragon-kr »

[t][o][m] zgadzam się z tobą....

piotrex on jest wysoki i czasami ma okulary.....nie dość że dobry z niego mechanik to jeszcze nieźle wymiata na swoim hot chili
yasiuuu
Kontakt:

Post autor: yasiuuu »

[t][o][m] pisze:Na Dlugiej 52 ruszyl nowy sklep (w starym miejscu). Zajebiste czesci - m.in. Roox, Race Face, FireEye, Manitou i sporo innych, a ponadto ten sam serwis co od lat, czyli naprawde bardzo bardzo dobry.

RooX'a narazie bym wykreslil, poł światu obdzwoniłem za pewną częscią roox'a i nigdzie nie ma, poki co w "rapi' wogole nie ma z Roox'a zadnych czesci... ale i tak malo kto to kupuje (bo drogie)... slyszałem juz o 'sierżancie' troche... chodził na wspinaczke tam gdzie ja (forteca):D w lesie też go spotkałem nie raz, ale co tam, nie wazne, my tu o sklepach mowimy a nie serwisantach:P
Ale tam w Rapi poza sierzantem chyba byl ktos jeszcze, bo piotrex nie mowi o 'dlugowlosym'... zdaje sie ze piotrexowi tam pakiet wkrecali (rejsfejsa do iks-tajpa) i cos poszlo nie tak... nie pamietam:P
www.feel-free.pl
piotrex
Kontakt:

nie poszlo nie tak tylko koles (mnie sie wydaje ze on nie mial dlugich wlosow...) ktory mi to wkrecal (bo nie chcialy mi pierdoly klucza sprzedac) twierdzil ze mu to zajmie dwie godziny..a do tego wyrwal mi srubke razem z gwintem z rollercoastera,ale bylem tak zadowolony ze mam juz korbe wkrecony ze stwierdzilem ze wale ta srubke...
yasiuuu
Kontakt:

Post autor: yasiuuu »

taaa....
www.feel-free.pl
piotrex
Kontakt:

nie.......
ODPOWIEDZ