Co sie dzieje z naszym krajem????
Co sie dzieje z naszym krajem????
Panowie i panie,wytluamczcie mi nie wiem rpzemowcie do rozumu bo nie rozumiem,tematow pdobnych tresciowo bylo podobnych,jakim cudem grupka staruszkow w ilosci maks 300tys w tym politycy i kilkudziesiecie wycwelonych ksiezy rzadzi tym krajem no jakim cudem,36 milionow pozostalej ludnosci nie ma nic do powiedzenia.nie moge tego pojaca,dobra mamy demokracje ale o ile sie nie myle w dokaldnych zapisakch i konstytucji jest mowa o nieutozsamianiu sie wladzy z kosciolem,a jak narazie panowie PiS i inni przekazuja nam jak bedzie wygladac polska w przyszlosci a wiec,rzadzi i tak rydzyk,jego nikt ruszysc nie moze,podatkow nie palci,pieniadze kradnie jak to jest,jest nietykalny,dlaczego,cos czuje,ze nie obedzie bez jakichs powazniejszych spięć w rzadzie itp,bo tak jak jest byc nie moze,wiem,ze jestesmy bezsilni my jako my,ale chcialem sie przez ten topiczek troszke wyzyc i poznac wasze opinie,nie jedzcie mnie za bledy jak sie nie spodoba komus temat to go skasujcie.pozdro600
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
www.tapeclothing.com
-
- Kontakt:
Ja spierdalalm do angli w maju i mam zamiar nie wracać. Dorwałem robote i mam nadzieje ze mi sie spodoba. To co sie teraz dzieje to jest parodia. Łamanie wszelkich zasad demokracji i konstytucji jest dzisiaj na porzadku dziennym.
Mam pomysla:
Moze zrobimy zrzute na jakiegoś dobrego snajpera niech zrobi maly porzadek (Rydzyk). I jakiegoś dobrego pirotechnika (Radio Maruja i Trwam).
Mam pomysla:
Moze zrobimy zrzute na jakiegoś dobrego snajpera niech zrobi maly porzadek (Rydzyk). I jakiegoś dobrego pirotechnika (Radio Maruja i Trwam).
Dam dupy za gar zimnej zupy....
-
- Kontakt:
Ehh... to co sie dzis stalo w Sejmie.... widzisz Boze a nie grzmisz. Juz ktos bardzo dobrze zaznaczyl zeby sie wziasc za siebie i zaczac sie dobrze uczyc bo to nie ma sensu siedziec w Polsce, kraju który powli bedzie opanowywala sekta Rydzyka, partia Kaczorka - ktora o dziwo nazywa sie Prawo i Sprawiedliwosc... dziwi mnie tylko ze dzis tej sprawiedliwosci nie bylo podczas konferencji prasowej. Kiedy wszyscy dziennikarze czekali na tych 3 debili aby podpisali pakt stabilizujacy panstwo.. albo moze lepiej to nazwac stabilizujacy partie PiS, LPR i Samoobrone przed tym azeby nie wypasc z rzadu - co sie tyczy do tych 2 ostatnich szanowna telewizja trwam, radio maRyja oraz gazeta podlegajaca pod Rydza (nie pamietam nazwy) czekali sobie w innym pokoju do którego wyzej wymienieni panowie sobie spokojnie weszli... i podpisali co mieli podpisac. Dla mnie to przekracza wszystkie bariery. Nie dosc ze zrobili dodatkowy teatrzyk do calej tej sytuacji ktora sie dzieje juz od paru miesiecy to na sam koniec wyjechali z czyms takim. Moze Rydz dal przykaz zeby na konferencji prasowej byly tylko "ich" zaufane mass media. Moim zdaniem to juz nie jest demokracja. Powoli przechodzi polska pod stan rzadow trzech: Kaczor, Lepper i ten Cyborg, tylko ze ten maly kaczorek siedzi najwyzej i kreci glowami tymi dwoma pozostalymi.
Komplenie przerabane..
Teraz zamiast ogladac rzetelne wiadomosci na TVP1 i TVP2 beda tylko skrawki i urywki wybrane wczesniej przez zespol redakcyjny tv trwam i przekazane dalej do innych stacji telewizyjnych tylko po to zeby zwykly obywatel nie mogl sie dowiedziec jakie cyrki wyprawiaja w tym calym zasranym parlamencie.
Ot, takie moje zdanie.
Komplenie przerabane..
Teraz zamiast ogladac rzetelne wiadomosci na TVP1 i TVP2 beda tylko skrawki i urywki wybrane wczesniej przez zespol redakcyjny tv trwam i przekazane dalej do innych stacji telewizyjnych tylko po to zeby zwykly obywatel nie mogl sie dowiedziec jakie cyrki wyprawiaja w tym calym zasranym parlamencie.
Ot, takie moje zdanie.
Fukai
No to jest śmiech na sali, nie pasjonuje się specjalnie polityką ale to co widze to kpina, dwa najwieksze trepy w sejmie wchodzą do żądu, pokazuje to tylko jedno WŁADZA ZA WRZELKĄ CENE, a to że pazerny kmiot zwany ojcem dyrektorem sie w to miesza to mnie całkiem rozjebało, rydzyk brata polityków, na stos z całą tą chołotą, jedno dobrze to opisuje Boże Widzisz a nie Grzmisz.
http://pucofr.pinkbike.com/album/2012/
http://www.g3riders.com
http://www.facebook.com/pages/G3Riders/146101528738083
http://www.g3riders.com
http://www.facebook.com/pages/G3Riders/146101528738083
aż żal na to patrzeć... ja się zastanawiam ile osób głosujących na PiS chce takiej Polski... dla mnie oni zdradzili swoich wyborców, momentami to co wyprawiają stoi na granicy groteski, a czasami wygląda jak faszystowskie zapędy...
A najgorsze jest to, że byłem w tej części która zdecydowanie nie głosowała na PiS, ani na Kaczora i teraz tylko sie złoszcze, bo to co sie dzieje jest dyktaturą większości ( a w sumie teraz pewnie nie większości ) Gdy PiS wygrał nie byłem szczęsliwy, ale myślałem - jakoś to będzie - głupi oni nie są... i się kurde pomyliłem. Bo są głupi, władza, władza i jeszcze raz władza się liczy - nawet za cene przymierza z duetem idiotów - Lepperem i Giertychem.
A najgorsze jest to, że byłem w tej części która zdecydowanie nie głosowała na PiS, ani na Kaczora i teraz tylko sie złoszcze, bo to co sie dzieje jest dyktaturą większości ( a w sumie teraz pewnie nie większości ) Gdy PiS wygrał nie byłem szczęsliwy, ale myślałem - jakoś to będzie - głupi oni nie są... i się kurde pomyliłem. Bo są głupi, władza, władza i jeszcze raz władza się liczy - nawet za cene przymierza z duetem idiotów - Lepperem i Giertychem.
Ja też byłem za PiSem w wyborach. I nadal jestem za nimi, nawet dobrze rządzą ale k*** nie nawidze telewizji TRWAM, Ojca Rydzyka i wszystkich ludzi z nim zwiazanych, i to jest rzecz przez ktora wiele traca. a juz ich dzisiejsze posuniecie, czyli konferencja prasowa i podpisanie tego jakiegos paktu tylko przy TRwam juz dolalo oliwy do ognia. na pewno starsze panie sie ciesza ale przeciez nie mozna wszystkiego robic pod emerytów, bo przyszlosc nalezy do nas a nie do nich.
peace
Jasiek
peace
Jasiek
http://www.pinkbike.com/photo/5983663/
1. gdyby wszyscy ruszyli dupy do urn to by wygrało PO i było by wogule fajnie... a nie teraz tylko narzekac...
2. co wy o polityce pierdzielicie jak byscie mieli po niewiadomo ile lat... (niekturzy maja nieco wiecej odemnie no ok. ale karzdy maswoje poglady)
3. dobra LPR dostał się do koryta dlatego że była mała frekfencja i wielu ludzi nie poszło... a to że LPR i Rydzyk mieszają się do władzy to odrazu że jest źle...
4. co wy sie patrzycie na inne kraje?? myslicie że po tylu latach żądów SLD teraźniejszy żąd w 2-3 miesiące zlikwiduje bezrobocie?? i będzie AMERYKA?? tu jest POLSKA i cieszmy się z tego co mamy... bo każdego stac na jako taki rower, niema wojny, co byscie heden z drugim zrobili gdybyscie sie urodzili w Iraku, albo w Afryce, powinniśmy się cieszyc że jeszcze nikt nie wysadził się w SILESIA CENTRUM albo jakimś M1... to jest POLSKA tu niebedzie AMERYKI... no może ale my już dawno się zamienimy w pył i nasze wnuki też...
5. za0_DR/FR - życze powodzenia... kilku znajomych ta,m siedzi uz jakis czas i nie nażekają ale kumpel jechał w ciemno i nie *****... nieda rady z robotą... tak że powodzenia życze :D
2. co wy o polityce pierdzielicie jak byscie mieli po niewiadomo ile lat... (niekturzy maja nieco wiecej odemnie no ok. ale karzdy maswoje poglady)
3. dobra LPR dostał się do koryta dlatego że była mała frekfencja i wielu ludzi nie poszło... a to że LPR i Rydzyk mieszają się do władzy to odrazu że jest źle...
4. co wy sie patrzycie na inne kraje?? myslicie że po tylu latach żądów SLD teraźniejszy żąd w 2-3 miesiące zlikwiduje bezrobocie?? i będzie AMERYKA?? tu jest POLSKA i cieszmy się z tego co mamy... bo każdego stac na jako taki rower, niema wojny, co byscie heden z drugim zrobili gdybyscie sie urodzili w Iraku, albo w Afryce, powinniśmy się cieszyc że jeszcze nikt nie wysadził się w SILESIA CENTRUM albo jakimś M1... to jest POLSKA tu niebedzie AMERYKI... no może ale my już dawno się zamienimy w pył i nasze wnuki też...
5. za0_DR/FR - życze powodzenia... kilku znajomych ta,m siedzi uz jakis czas i nie nażekają ale kumpel jechał w ciemno i nie *****... nieda rady z robotą... tak że powodzenia życze :D
http://www.pinkbike.com/photo/885826/ - łower (dlaczego tu niema wolności słowa?)
tak...jak to w POLSCE wszycy mowia tylko jak to zle ale nic nie robia zeby sie zmienilo:) sami wybraliscie PiS to o co chodzi? chyba taka juz mentalnosc Polakow:), bo w bikach jest to samo wiekszosc ludzi marudzi ze skateparkow nie maja ale zrobic cos samemu to nie laska:D Szczerze mowiac niedawialem wiary, gdy dowiedzialem sie ze PiS wygralo wybory no ale... i do tego lepper byl na 3 czy 4 miejscu na prezydenta to kpiny dla mnie:) a juz nie marudze bo i tak to nic nie zmieni,nara
Re: Co sie dzieje z naszym krajem????
proponuje rydzyka z jakimkolwiek kosciolem nieutozsamiac - o ile nie zalozyl wlasnego, ale o tym nic mi nie wiadomoSuntour pisze:o ile sie nie myle w dokaldnych zapisakch i konstytucji jest mowa o nieutozsamianiu sie wladzy z kosciolem,a jak narazie panowie PiS i inni przekazuja nam jak bedzie wygladac polska w przyszlosci a wiec,rzadzi i tak rydzyk
http://bodzio.pinkbike.com/
MAFIOISO, widze, że sie w Tobie obudził duch patryiotyczny... ale wytykasz niektorym 'po co sie patrza na inne kraje i proboja przyrownac' (np. do USA), jak zaraz sam probojesz przyrownac 'co by bylo gdybys sie urodzil w iraku czy afryce' - wiadomo, że ludzie sie bedą porównywać z USA czy Anglią zeby wiedziec czego im brakuje i dążyć do nadrobienia strat (za wszelką cene) a nie będą patrzyć na afryke i irak które są w cywilizacji "daleko za murzynami"...
"Cieszmy sie z tego co mamy" - najwyraźniej wiekszość ludzi sie z tego nie cieszy, tu ludzie na forum wiadomo, że "nie gryzą ziemii" z powodu braku gotówki - fakt, każdy ma 'jakiś rower' (ale nas 'osob z rowerem' jest garstka - w porownaniu z resztą narodu)... więc się im nie dziwie, że uciekają za ocean albo do Anglii...
takze z 1,2,3pkt Twojej wypowiedzi sie zgodze... reszta pozostaje 'sporem' za którym po obu stronach będzie prawda, z pkt.widzenia patriotyzmu (też sie narazie nigdzie nie wybieram) i z pkt. widzenia 'bolesnej prawdy o polsce'...
"Boże, chroń królową!"
"Cieszmy sie z tego co mamy" - najwyraźniej wiekszość ludzi sie z tego nie cieszy, tu ludzie na forum wiadomo, że "nie gryzą ziemii" z powodu braku gotówki - fakt, każdy ma 'jakiś rower' (ale nas 'osob z rowerem' jest garstka - w porownaniu z resztą narodu)... więc się im nie dziwie, że uciekają za ocean albo do Anglii...
takze z 1,2,3pkt Twojej wypowiedzi sie zgodze... reszta pozostaje 'sporem' za którym po obu stronach będzie prawda, z pkt.widzenia patriotyzmu (też sie narazie nigdzie nie wybieram) i z pkt. widzenia 'bolesnej prawdy o polsce'...
"Boże, chroń królową!"
www.feel-free.pl
To co sie teraz dzieje to jest jakiś "chory sen głupiego idioty", mi poprosptu brak słów jak to widze.
Najpierw kaczki ida do wyborów, mamy wybory parlamentarne. FLAGOWYM hasłem wyborczym PiSu i PO jest wzajemna koalicja. Bardzo wielu wyborców miało przeciez problem na co głosować, wiec głosowali na PIS bo miała byc koalicja. Niestety ****** w dupe kaczka zrobiła wszystkich w ***** i nie doprowadziła do koalicji.
DO tego jak widze tych polityków z PiSu .. jest ich 3ech takich, ten przewodnicacy i jeszcze kilku takich dziwnych to mam wrażenie ze ich sie powinno do kryminału za sam wygląd zamknąc.
Dobra wybory mineły, koalicji nie ma. No i mamy kolejną super ustawe, ta o mediach która faworyzuje Radio - Ma-Ryja (niewyparzonego zresztą).
Włączam kiedyś teleiwzje Trwam i widze jak sie kaczka modli wspólnie z jakims księdzem (nie no kurwa ręce opadają...). O co tu chodzi z tą religią i czemu to jest dla mnie tak wkurwiające ?? Bo zasrana Polska jest jedynym z ostatnich krajów tak "zgodnych" religijnie. W końcu 99% polaków to katole, gdzie indziej na świecie mamy po 2-3 dominujące religie w państwie. Pozatym moherowe berety, nie no jak ja o tym mysle to mi sie juz poporstu płakac chce.
Jechałem jakiś czas temu tramwajem i słyszełm jak jedna babacia nawracała druga na "PiS" słowami "Temu Tuskowi to źle z oczy patrzy, on ma takie diabła w oczach - w RM chyba słyszałam" noż kurwa miałem ochote wstać i jej wyjebać z buta w ryj ale nie miałem sumienia.
no i teraz ostatnie wydarzenia:
TRAKTAT TRZECH CZARNYCH ORŁÓW !!!!!!!
bo inaczej tego nazwac nie można, 4 rozbiór polski jak Boga kocham.
Płakac mi sie chce, a najgorsze w tym wszystkim jest to ze ta druga zajebana Kaczuszka co grzeje dupe w Belwederze i nawet dzioba z niej nie wyszczubi i tak nie rozwiąze tego "pseudo-rządu" bo jaj tam za ciepło pozatym braciszkowi nie można przeszkadzać. Juz kurwa dawno powinno byc po tym ******* rządzi, juz kurw sie zapomniało jak PIS siłowo odwlekał czytania ustawy budżetowej, juz sie kurwa zapomniało !!...
Jak pomysle ze taki burdel ma byc przez nastepne 4-5 lat .. łzy same mi sie ciśna do oczu. I niestety mówie poważnie.
Najpierw kaczki ida do wyborów, mamy wybory parlamentarne. FLAGOWYM hasłem wyborczym PiSu i PO jest wzajemna koalicja. Bardzo wielu wyborców miało przeciez problem na co głosować, wiec głosowali na PIS bo miała byc koalicja. Niestety ****** w dupe kaczka zrobiła wszystkich w ***** i nie doprowadziła do koalicji.
DO tego jak widze tych polityków z PiSu .. jest ich 3ech takich, ten przewodnicacy i jeszcze kilku takich dziwnych to mam wrażenie ze ich sie powinno do kryminału za sam wygląd zamknąc.
Dobra wybory mineły, koalicji nie ma. No i mamy kolejną super ustawe, ta o mediach która faworyzuje Radio - Ma-Ryja (niewyparzonego zresztą).
Włączam kiedyś teleiwzje Trwam i widze jak sie kaczka modli wspólnie z jakims księdzem (nie no kurwa ręce opadają...). O co tu chodzi z tą religią i czemu to jest dla mnie tak wkurwiające ?? Bo zasrana Polska jest jedynym z ostatnich krajów tak "zgodnych" religijnie. W końcu 99% polaków to katole, gdzie indziej na świecie mamy po 2-3 dominujące religie w państwie. Pozatym moherowe berety, nie no jak ja o tym mysle to mi sie juz poporstu płakac chce.
Jechałem jakiś czas temu tramwajem i słyszełm jak jedna babacia nawracała druga na "PiS" słowami "Temu Tuskowi to źle z oczy patrzy, on ma takie diabła w oczach - w RM chyba słyszałam" noż kurwa miałem ochote wstać i jej wyjebać z buta w ryj ale nie miałem sumienia.
no i teraz ostatnie wydarzenia:
TRAKTAT TRZECH CZARNYCH ORŁÓW !!!!!!!
bo inaczej tego nazwac nie można, 4 rozbiór polski jak Boga kocham.
Płakac mi sie chce, a najgorsze w tym wszystkim jest to ze ta druga zajebana Kaczuszka co grzeje dupe w Belwederze i nawet dzioba z niej nie wyszczubi i tak nie rozwiąze tego "pseudo-rządu" bo jaj tam za ciepło pozatym braciszkowi nie można przeszkadzać. Juz kurwa dawno powinno byc po tym ******* rządzi, juz kurw sie zapomniało jak PIS siłowo odwlekał czytania ustawy budżetowej, juz sie kurwa zapomniało !!...
Jak pomysle ze taki burdel ma byc przez nastepne 4-5 lat .. łzy same mi sie ciśna do oczu. I niestety mówie poważnie.