przecież to jest normalna porażka
-
- Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
- Kontakt:
dupa
dupa dupa dupa to nowe forum... porazka totalna... błagam zostawcie nam stare forum!!!!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
myslalem ze bedzie fajniejsze to forum ale jak w sumie zaczolem po nim sie poruszac to uznalem ze jest zjebane i beznadziejne jest 5x gorzej znalesc niz w starym i nie piszcie qurwa ze to my zmienilismy forum jak to przeciez wy do **** taki shit tu zrobiliscie,i nie nazekajcie do hujaa na nas bo wy do wszystkiego doprowadziliscie do klimatu i wogole na forum gdybyscie ciagle wszystko kontrolowali to stare forum zajebiscie by dzialalo ale wy sraliscie na to i wchodziliscie na forum 3razy dziennie zapodaliscie banami i mysleliscie ze to pomoze trzeba bylo szybko reagowac a nie pozwalac na jebanie sie starego forum,ale spoko ponazekajcie na nas ze to wszystko "my" zjebalismy,zenada...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nie no to jet fajne kupe roboty ale choleraq tamto swa prostota bylo zajebiste i nawet jak te male pedzie cos psuly to tak zle nie bylo a tu jest jak na wiekszosci 100 lat zeby cos zobaczyc poza tym wtedy duzo tematow sie czytalo i pomagalo nawet jak specjalnie nie interesowaly.........i p co tyle roboty......
::::::Give me Fuel, Give me Fire ...my desire:::::::
Ja jak zrobilem jaja z dzialem "skradzione" to od razu usuneli i czy ktos zdazyl przeczytac moje wypociny? Wspolczuje Nikom'owi za to, ze nikt nie docenia jego pracy, ale w szkole jak napisze 20 stronicowy referat na temat romantyzmu to dostane banie za to, ze tematem pracy miala byc recenzja ksiazki. Sorry Winetou, ale niespisales sie.
[url]http://www.dh-zone.com[/url]
[b]próba[/b]
[u]próba[/u]
[url=http://www.dh-zone.com/forum]DH-ZŁOM new forum ... [/url]
[b]próba[/b]
[u]próba[/u]
[url=http://www.dh-zone.com/forum]DH-ZŁOM new forum ... [/url]
wd40=> ja! ja! ja! ja widziałem!....lepiej już..?
Pożyjemy zobaczymy=> jeżeli forum będzie uleszane zgodnie z tym co wszyscy piszą (uruchomienie bb, html, avatarów, poszerzenie, podgląd najnowszych tematów, przesunięcie i rozszerzenie na prawo, opcja widoku wsyzstkich tematów razem itd...)=> będzie spoko.
Pożyjemy zobaczymy=> jeżeli forum będzie uleszane zgodnie z tym co wszyscy piszą (uruchomienie bb, html, avatarów, poszerzenie, podgląd najnowszych tematów, przesunięcie i rozszerzenie na prawo, opcja widoku wsyzstkich tematów razem itd...)=> będzie spoko.
Nie wim, kurna o co wam chodzi... Co prawda trzeba wiecej czasu, zeby sie dostac do tematu (raptem 5 sek), ale sprawdzamy np dzial ktory nas interesuje i juz. Nie ma rzeczy, gdy: "hmmm... blabla ale zajawa - co to moze znaczyc". TEraz wiadomo - jak to bedzie w offtopicach, czy w innym dizale, to wiadomo do czego sie odnosi. Ogolnie ludzie - dajecie w dupe ostro. Jak male dzieci...
Pro rider^^
-
- Kontakt:
ale zescie ADMINI WTOPE ZALICZYLI
No jeb ... qrwa mać ale zescie sie ośmieszyli tym forum !!!!
Stare było dobre a to nowe to do koziej piczy tromby nie podobne no ja pierdole.... odniechciało mi sie wchodzić na ta www przez ten wasz wybryk ... sądze , ze to zacofane prima aprilis ta szata forum ... i ze sie to zmieni
Pozdrawiam WQRWIONY HULK !!!!! :]
Stare było dobre a to nowe to do koziej piczy tromby nie podobne no ja pierdole.... odniechciało mi sie wchodzić na ta www przez ten wasz wybryk ... sądze , ze to zacofane prima aprilis ta szata forum ... i ze sie to zmieni
Pozdrawiam WQRWIONY HULK !!!!! :]
DH ZONE TO TERA CHŁAM