przecież to jest normalna porażka

FreeMan
Kontakt:

Post autor: FreeMan »

mi narazie nowe forum nie pasuje ale to kwestia przyzwyczajenia i doszlifowania nowego forum, wiec badzmy dobrej mysli ze wszystko bedzie w porzadku!!!1
:)
????
chrosciel
Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
Kontakt:

dupa

Post autor: chrosciel »

dupa dupa dupa to nowe forum... porazka totalna... błagam zostawcie nam stare forum!!!!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
super ekler
Kontakt:

Post autor: super ekler »

jakoś tak mało swojsko. troche techniki i się człowiek gubi.
Mati FR
Kontakt:

Post autor: Mati FR »

Panowie tragedia, ja bym zostawił stare tylko bym powiększył liste postów na pierwszej stronie... ZAmiast np. 30 postow na pierwszej stronie to 50 lub 60 ... i stare FORUM come back !!!
666gonzo666
Kontakt:

Post autor: 666gonzo666 »

ale to zkutasili ja pierdole omash ej naprawcie to i zrubcie tak jak bylo jush wiece ze nikomu sie niepodoba wiec mozna zmienic
tanie wino jest dobre bo jest dobre i tanie
Rudy
Kontakt:

Post autor: Rudy »

myslalem ze bedzie fajniejsze to forum ale jak w sumie zaczolem po nim sie poruszac to uznalem ze jest zjebane i beznadziejne jest 5x gorzej znalesc niz w starym i nie piszcie qurwa ze to my zmienilismy forum jak to przeciez wy do **** taki shit tu zrobiliscie,i nie nazekajcie do hujaa na nas bo wy do wszystkiego doprowadziliscie do klimatu i wogole na forum gdybyscie ciagle wszystko kontrolowali to stare forum zajebiscie by dzialalo ale wy sraliscie na to i wchodziliscie na forum 3razy dziennie zapodaliscie banami i mysleliscie ze to pomoze trzeba bylo szybko reagowac a nie pozwalac na jebanie sie starego forum,ale spoko ponazekajcie na nas ze to wszystko "my" zjebalismy,zenada...
79654827508
Kontakt:

Post autor: 79654827508 »

dzikus na preztdenta (albo na admina:])
Memento Mori
:Bike-He@d:
Kontakt:

Post autor: :Bike-He@d: »

Nie no to jet fajne kupe roboty ale choleraq tamto swa prostota bylo zajebiste i nawet jak te male pedzie cos psuly to tak zle nie bylo a tu jest jak na wiekszosci 100 lat zeby cos zobaczyc poza tym wtedy duzo tematow sie czytalo i pomagalo nawet jak specjalnie nie interesowaly.........i p co tyle roboty......
::::::Give me Fuel, Give me Fire ...my desire:::::::
wd40
Kontakt:

Post autor: wd40 »

Ja jak zrobilem jaja z dzialem "skradzione" to od razu usuneli i czy ktos zdazyl przeczytac moje wypociny? Wspolczuje Nikom'owi za to, ze nikt nie docenia jego pracy, ale w szkole jak napisze 20 stronicowy referat na temat romantyzmu to dostane banie za to, ze tematem pracy miala byc recenzja ksiazki. Sorry Winetou, ale niespisales sie.
Pyro
Kontakt:

Post autor: Pyro »

totalny nie wypał z tego forum. stare było wporzo, proste i konkretne. Napewno nie bede witął tu często
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=252687
Mati FR
Kontakt:

[url]http://www.dh-zone.com[/url]
[b]próba[/b]
[u]próba[/u]
[url=http://www.dh-zone.com/forum]DH-ZŁOM new forum ... [/url]
Mati FR
Kontakt:

Jeb jaka katastrofa .... czy jacyś MR. odpowiedzialni za te stronke mogą mi napisać jakim cudem można teraz podkreślić/pogrubić tekst lub wkomponować linka ?!
Co jest z tymi wpisami ...ale do bani ... 2 strona.. katastrofa!! Czemu swieże posty nie wyłażą na wierzch ... :/
Mati FR
Kontakt:

hehehe - zczaicie sobie w moich 2 poprzednich postach liczbe postów ... przy jednym pisze 8 ... a przy następnym, czyli napisałem już jednego wiecej... co pisze ?! hehehehe - też 8 :D
Mati FR
Kontakt:

aaaaaaaaaaa, ja myślałem że to bedzie wg. kolejności a nie w całokrztałcie :/ ... ja chce stare forum ... :(
morbit
Kontakt:

Post autor: morbit »

wd40=> ja! ja! ja! ja widziałem!....lepiej już..?
Pożyjemy zobaczymy=> jeżeli forum będzie uleszane zgodnie z tym co wszyscy piszą (uruchomienie bb, html, avatarów, poszerzenie, podgląd najnowszych tematów, przesunięcie i rozszerzenie na prawo, opcja widoku wsyzstkich tematów razem itd...)=> będzie spoko.
murasm
Kontakt:

Post autor: murasm »

no rzeczywiście stare bylo lepsze przejrzystrze.Czy jest mozliwosc przywrocenia starego forum? bo fajnie by bylo
Yuen
Kontakt:

Post autor: Yuen »

Nie wim, kurna o co wam chodzi... Co prawda trzeba wiecej czasu, zeby sie dostac do tematu (raptem 5 sek), ale sprawdzamy np dzial ktory nas interesuje i juz. Nie ma rzeczy, gdy: "hmmm... blabla ale zajawa - co to moze znaczyc". TEraz wiadomo - jak to bedzie w offtopicach, czy w innym dizale, to wiadomo do czego sie odnosi. Ogolnie ludzie - dajecie w dupe ostro. Jak male dzieci...
Pro rider^^
S//\\JM0oN
Kontakt:

ale zescie ADMINI WTOPE ZALICZYLI

Post autor: S//\\JM0oN »

No jeb ... qrwa mać ale zescie sie ośmieszyli tym forum !!!!
Stare było dobre a to nowe to do koziej piczy tromby nie podobne no ja pierdole.... odniechciało mi sie wchodzić na ta www przez ten wasz wybryk ... sądze , ze to zacofane prima aprilis ta szata forum ... i ze sie to zmieni
Pozdrawiam WQRWIONY HULK !!!!! :]
DH ZONE TO TERA CHŁAM
Wojciechu
Kontakt:

Post autor: Wojciechu »

sajmon? nie pamietam takiego usera. zalogowales sie zeby ponarzekac? :]
Giant AC2+ manitou swinger 4way+ drop off 1+ d321+ grimeca+ magura, LX
ODPOWIEDZ