WILD EMOTIONS - vincent
ehh tak.. ten film zdominował po częsci festiwal....... street z pupy, srednie wstawki z teledysku, na feście robiły wieksze wrazenie jak i film, najwieksza extrema??????????? oO, co do ocen Zielonego to wiem ze zawsze jest szczery, nie jest zazdrosny, a pozatym o co??????? 6/10
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
www.PJFR.pl
-
- Kontakt:
ludzie sie posikali jak zobaczyli poczatek i tytol... reszta do bani
te przejscia miedzy utworami sa za szybkie, w ogole montaz troche nei za bardzo...
jest przyspieszony
i dam ocene, bo nei dalem wczesniej
5/11
jak mial bym porownywac bwc i to , to u mnie bwc bylo by zlotym filmem 20-30 w w porownaniu z tym...
tak czy siak, film nie bardzo mi przypadl do gustu... bwc jest w 100% lepsze....
te przejscia miedzy utworami sa za szybkie, w ogole montaz troche nei za bardzo...
jest przyspieszony
i dam ocene, bo nei dalem wczesniej
5/11
jak mial bym porownywac bwc i to , to u mnie bwc bylo by zlotym filmem 20-30 w w porownaniu z tym...
tak czy siak, film nie bardzo mi przypadl do gustu... bwc jest w 100% lepsze....
film nie jest przyspieszany jesli ktos chce moze zobaczyc obraz przed montarzem. Caly film to realistyczna przedkosc moze pare zwolnien jak ktos chce zobaczyc przyspieszony film to niech ogladnie Earthed 2. Film moze slabo zmontowany ale co wam sie bede tlumaczyl powiem tylko tyle pierwsza moja produkcja i montowana w adobe premiere pro program nie latwy w obsludze pozatym montowany juz we wrzesniu a wtedy jescze kulalem z obsluga tego programu.Teledysk nie byl moim pomyslem ale umiescilem go bo pomyslalem ze moze to bedzie cos nowego ale wiedze ze zrobilem blad. W nastepnej czesci postaram sie ich nie popelnic. A kolesi ktorzy cos sobie tam wypisuja, ze przyspieszany i nudny to niech sami cos zmatuja i pokarza ale dziekuje za te slowa krytyki bo przynajmniej wiem co trzeba poprawic :) wygralem konkurs poniewaz ludzie bedacy na nim wybrali go najlepsza extrema widocznie tak bylo jesli wygralem wiec prosze odnosnie konkursu nie pisac jakis swoich sformuowan,ze jak moglem wygrac konkurs pewnie mi tego zazdroscicie. Film nie jest tylko moj bo przeciez nie potrafie sie sam nakrecic ja go tylko zmontowalem a najwieksze uznanie dla mojego mlodszego brata i kumpla za naprawde fajne ujecia przynajmniej wedlug mnie.
-
- Kontakt: