Będzie najlepsza trasa 4x w Poznaniu

rider12

Będzie najlepsza trasa 4x w Poznaniu

Post autor: rider12 »

W najbliższym czasie zacznie sie budowa jednej z najlepszych tras 4x w Ponaniu(chyba jedynej:-(().
W celu uzyskania bliższych informacji pisz na freeride-kona@o2.pl Trasa będzie znajdowała sie na Jeżycach!!! Planujemy także budowy trasy freeidowo-downhillowej również w Poznaniu ale o tym później...
rider12

Trasa będzie naprawde zaj...
motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

no to sie daje linki do zdjęc czy cos czojeku .. opis .. plan .. cokowliek .. rysunki .. kto buduje.. jak.. kto sponsoruje.. kto dał pozowlenie .. bo taka info jak ty dałeś to wiesz.. nic nie warta - bez urazy :)
Krakus_dh
Kontakt:

Post autor: Krakus_dh »

rider12 pisze:Jeżycach
pamiętam jak kiedyś słuchałem Peji to on rapował że mieszka w Jeżychach na soiedlu..pozdro ziom!!
http://www.pinkbike.com/photo/924780/

naaakurwiaj!
Chrabał
Kontakt:

Post autor: Chrabał »

Dobra rada: najpierw ją zbudujcie, a potem się chwalcie, a tymbardziej nie mówcie teraz że będzie taka wspaniała, bo to dopiero się okaże.

Oczywiście POWODZENIA.
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
rowerzysta:)
Kontakt:

Post autor: rowerzysta:) »

beka :D mega topic kurła ;)
Dxx
Kontakt:

Post autor: Dxx »

hmmm...

dzialam z funadacja e-odlot ktora zajmuje sie budowa toru 4x na cytadeli (razem z Alexem...powiedzmy) i skateparkiem pod katowicka... o pierwsze walka trwa ok roku, o skatepark walczymy juz grubo ponad 2 lata...

info: www.pyrladia.com

oraz: http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic. ... =pyrlandia

a Ty nagle cos budujesz... kto Ty wogle jestes? (masz 2 posty na koncie)
Projekt zostal gdzies zatwierdzony?... jakas rada miasta cos, bo nic nie wiem a raczej bym wiedzial...
no chyba ze miasto znow polecialo w ch... i zbuduja jakis syf jak skatepark na piastowskim nad warta... brak slow

======================================

rider12 napisał:

"tras 4x w Ponaniu(chyba jedynej:-((). "

nie wiesz czy sa trasy 4x w poznaniu... ludzie w calej polsce wiedza o "Morasku" nawet w BA bylo o tym kilka razy... ze nie wspomne juz o 2 trasie (powiedzmy dualowej) na falistej...

======================================

Krakus_dh jezyce to dzielnica nie osiedle :D
mamy jeszcze Hansa z Debca (52) i DonGuralEsko z Grunwaldu:P
do Meza sie nie przyznaje/my - hehehehehe - pozdro

peace bikers
Dx
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
> Zielony <
Kontakt:

Post autor: > Zielony < »

No wlasnie, gdzie na jezycach to ma byc ??
DAWAJ INFO TUTAJ !!!

DxxA co do muzy, to ja sie przyznaje do Peji :D on robi dobra muze, w koncu z jezyc jestem :) do raszty sie nie przynajemy ;)
Jeszcze jest jeden z pierwszych zespolow HH Nagly atak spawacza :D i jeszcze pare innych...
Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
GÓRNIK
Kontakt:

Post autor: GÓRNIK »

z Jeżyc jest Peja=fleja :P
www.cykloza.pl

ave na przetrwanie | amen

http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

nooo coś mi się wydaje że to jakaś bajka .... ale jakby powstał było super! Masz jakieś plany tego toru??? Poza tym gdzie na Jeżycach miałoby to powstać??? Wg mnie dość nieciekawa okolica na szlajanie się na biku ....
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
pumpkin (**)
Kontakt:

Post autor: pumpkin (**) »

GÓRNIK pisze:z Jeżyc jest Peja=fleja :P
GÓRNIK=piórnik
dobijasz mnie czasem...
Chrabał
Kontakt:

GÓRNIK pisze:z Jeżyc jest Peja=fleja :P
Wow, Górnik, jak żeś na to wpadł??? Skąd wiedziałeś??
PawianBiker
Kontakt:

Post autor: PawianBiker »

Chrabał pisze:Dobra rada: najpierw ją zbudujcie, a potem się chwalcie, a tymbardziej nie mówcie teraz że będzie taka wspaniała, bo to dopiero się okaże.

Oczywiście POWODZENIA.
no nie uzywal liczby mnogiej bo tak jak ziom dx pisal my cholera nic nie wiemy o zadnej trasie na jezycach, a miedzy bikerami szybko sie rozchodzą takie informacje, koles podaj jakies dowody cokolwiek a nie ze ktos ci powiedzial ze bedzie miesce itp bo juz tak mówili, nawet Frankiewicz gwarantowal ze powstanie skejtpark w danym miejascu i teraz dupa....

wiec projekty kto zatwierdził itp, pozatym juz to ktos pisal.
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale

http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Chrabał
Kontakt:

heh, budowa trasy to nie bułka z masłem, dlatego załozyłem że on reprezentuje biedę ...tfu, znaczy .. no... jakąś grupę. Ale skoro sie do niego nie przyznajecie to jasne że źle się wyraziłem. Ale i tak powodzenia.
rudy RYDZ
Kontakt:

Post autor: rudy RYDZ »

Powiedz mi gdzie na jezycach ma byc ten tor a powiem ci kim jestes bo cos mi sie wydaje że tam jest dosc gesto wszystko pobudowane i ciezko bedzei wcisnac tam jakis maega wypasny tor 4X ale skoro twierdzisz ze bedzie to powiedz gdzie i jak. Podziel sie z nami tą nowina! Tor na cytadeli jest zalatwiany i budowanu od ponad roku a ty z dnia na dzien na chcialbys ten swoj postawic? Ciekawe jak?
Krakus_dh
Kontakt:

Post autor: Krakus_dh »

DxxDon Guralesko trzyma klase...Peja sięjuż zkurwił w sumie...a mezo no to brak słów...pozdro
http://www.pinkbike.com/photo/924780/

naaakurwiaj!
Dxx
Kontakt:

Post autor: Dxx »

heee teraz do mnie doszlo ze jakby to zrobili na jezycach (gdzie nie ma na to miejsca) to poznanscy bikerzy byli by najszybsi w europie:D jak nie uciekniesz to tracisz rower...proste=]

Chrabał raczej wszyscy sie znamy w poznaniu (chociaz z widzenia nie mowiac juz o wspolnych wakacjach, sylwestrach i innych imprezach...)
tzn tak bylo az do teraz, a moze mamy w poznaniu 2 rodziny/obozy... =] (hahahaha)
a jak koles pisze cos o 4x i on chce budowac (lub inicjowac) 4x a nigdy nie jezdzil w poznaniu na torze 4x bo nawet nie wie ze jest... plakac czy sie smiac? ja sie smieje BUAHAHAHAHAHAHAHA

o jeszcze jedno DH w poznaniu- BUAHAHAHAHAHAHAHA (chyba trasa 30 metrowa)

=====================

> Zielony < ziomal ja sie przyznaje do Peji (jakis mistrz na scenie musi byc), Gurala - wlasnie spogladam na bilety na jego konecert w walentynki :D (Gurala razem z calym pdg) a Hansa z Deepem lubie za 2 pierwsze nie legalne plyty no i w koncu ziomy z Debca=] w sumie Owal tez z debca ale do niego to...:D:D:D
lubie tez z poznania innych np. Greenteam, Nagly Atak Spawacza to klasyka!

=====================

przypomina mi sie jak szukalem moraska gdy zaczynalem (wtedy bylo trzeba szukac samemu bo jezdzilo z 5 razy mniejj wiary w poznaniu...) ach to byly czasy...lato-cieplo... i to pierwsze spojzenie na hopki - to byla piekna chwila do konca zycia nie zapomne tego dnia=] i taki lekki rowerek...aachhhhh
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
rider12

Trasa będzie dokładnie znajdowała sie w okolicy Jeziora Kierskiego gdzie miejsca nie brakuje (ani profilu :-)) .
O bliższych informacjach nie mówie bo budowa nie jest do końca legalna... O Morasko zapomniałem Sorry!
Informacja nie rozeszła sie z powodu idiotów rozwalających wszystko co popadnie! Myśle że dojdzie to do skutku i że będzie tor z prawdziwego zdarzenia.
Z moim entuzjamem może rzeczywiście troche przesadziłem ale napewno będzie gdzie pojeździć.
> Zielony <
Kontakt:

Post autor: > Zielony < »

No dokladnie, to tez sa jezyce, a nie ze wszystkim sie kojaza jezyce w cenrtum tam gdzie kamienice i penery z jezyc.
Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
Zablokowany