Mietek pisze: Powinno być spoko. RS zwykle dobrze pracują
z reguły.....tak.....
ale i zdaża się z u-turn że na wybojach sam od siebie zmienia skok.....ale to jest 1 na kilkaset przypadków...nie dokońca chyba RS dopracowało ten system....ale amor o którym mowa wydaje się być ciekawą propozycją
W aktualnym numerze bikeBoardu jest test modelu 318 Solo Air.
A tak ode mnie: do czego go potrzebujesz? Bo jest to amortyzator do XC i ew. lekkiego enduro (bez skakania) i w tych zastosowaniach na pewno sprawdzi sie super. A jak chcesz na nim szalec, to sobie odpusc...
mi sie jedynie te cr-mo golenie podobaja ale ogolnie to cos jak psylo/judy taki mix porownujac do tego co bylo.
nie wiem czy by ryzykowal i kupowal moze poszukaj czegos innego ?
ps mam namiar na osobe ktora sprzedaje z1 fr 2003 , z hscv itd , no stan malina ;] minus to to ze sprezyny sa pod ciezsza osobe , no ale trudniej takiego dobic a odbiedy mozna je sobie wymienic , cena 800 zl jakby co tutaj masz ogloszenie : http://bikepl.com/forum/viewtopic.php?t=13278
wookie85 pisze:mi sie jedynie te cr-mo golenie podobaja ale ogolnie to cos jak psylo/judy taki mix porownujac do tego co bylo.
Zdziwisz sie, ale sie z Toba zgodze ;) Dodam nawet, ze taki mix, jak piszesz, nazywa sie Pilot, a Tora jest oficjalnie uwazana za nastepce Pilota wlasnie.
no co ty tora za pilota, pilot byl amorkiem ukierunkowanym na XC i nie o takim skoku gdzie w xc masz skok 130 i to na pewno nie to tora jest amorkiem do enduro, dualu