Setup roweru
Setup roweru
Witam. Wiem ze zapewne znajda sie osoby, ktore odrazu zaczna mnie tyrac ze np. to nie ten dzial, czy to juz bylo lub cos w tym stylu ale, mam do waz prosbe. Czy moglibyscie ocenic setup roweru, ktory chce zlozyc ? Cena do jakiej moge operowac to 2300.
Rama Destroyer Jump
Amortyzator Suntour Duro 130mm
Hamulce Przod
Shimano Deore BR-M525
Tyl
Sram 7.0
kierownica Truvativ Hussefelt Risebar
mostek Truvativ Hussefelt 2006
pisty NS Roller przod
CS Coaster tyl
suport http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84235512
korba
naped
szprychy
obrecze sun rims big mamoth
opony KENDA K-RAD 2,3
siodlo Tioga
sztyca Accent
stery Tioga SRR1
Jeszcze nie wiem jaki suport, korbe kasete i naped dac .. moze cos pomozecie ? Bede jezdzil w Dualu/street. I mam jeszcze pytanie do posiadaczy ramy dstr. jump. Czy dobrze sie na niej siedzi ? czy rozmair 13'' nie jest za maly na osobe o 184cm wzrostu ? I czy nie jest ona zbytnio ciezka ? to tyle. Pozdrawiam
Rama Destroyer Jump
Amortyzator Suntour Duro 130mm
Hamulce Przod
Shimano Deore BR-M525
Tyl
Sram 7.0
kierownica Truvativ Hussefelt Risebar
mostek Truvativ Hussefelt 2006
pisty NS Roller przod
CS Coaster tyl
suport http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84235512
korba
naped
szprychy
obrecze sun rims big mamoth
opony KENDA K-RAD 2,3
siodlo Tioga
sztyca Accent
stery Tioga SRR1
Jeszcze nie wiem jaki suport, korbe kasete i naped dac .. moze cos pomozecie ? Bede jezdzil w Dualu/street. I mam jeszcze pytanie do posiadaczy ramy dstr. jump. Czy dobrze sie na niej siedzi ? czy rozmair 13'' nie jest za maly na osobe o 184cm wzrostu ? I czy nie jest ona zbytnio ciezka ? to tyle. Pozdrawiam
szukaj najwiecej czesci uzywek tego co mozna. ramka jump albo street, amorek dj uzywka 100x lepiej niz duro, kolka 26/26 albo 24/24 nie mieszaj. hebel wrzuc narazie tyl 160mm hmx jakis potem dokupisz przedni, klamki avida sa tanie na allegro - 35 zeta sztuka. fr5. korba isis husyfiut i suport dhlt z allegro.
dual piszesz ze chcesz sie scigac czy 'dual bo dualowka' ??
ps stery tylko pigi dh ;p siodlo jakies bmx
dual piszesz ze chcesz sie scigac czy 'dual bo dualowka' ??
ps stery tylko pigi dh ;p siodlo jakies bmx
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
tylnia piasta jest pod przeżutke, a ty chyba jej nie chcesz? podobo ns coaster się sypią. Jeśli chcesz mieć single speed to kupc sobie piaste np. reborn grind, ns coaster ss, reborn dewil (ona jest na oś 14mm, więc będziesz musiał spiłować haki, ale będziesz mógł mieć pegi)
korba hussefelt albo reborn cobra dual (korba bmx pod mtb)
najlepiej 1 hampel na tył hmx 2 -mam i polecam
korba hussefelt albo reborn cobra dual (korba bmx pod mtb)
najlepiej 1 hampel na tył hmx 2 -mam i polecam
uzywany dj z allegro! sa po 400-500 teraz a dwie klasy wyzej sa
rob singla :P
daj narazie sam hebel na tyl, potem dokupisz przedni jak bedziesz mial kase, ja bym sie nie pakowal w vki... jakosc hamowanai marna, ciagle sie krzacza i brzydko obrecz po nich wyglada... a kupuj hmx1/2 zalezy co tanio dorwiesz ;)
nsx coaster zwykly - mam i dziala. zlapal dziwnie luzy, dalem do serwisu zeby skrecili, zlapal luzy po dojechaniu do domu o.O wkurwilem sie, skrecilem na chama tak zeby sie jeszcze krecilo w miare i od tego czasu luzik :)
rob singla :P
daj narazie sam hebel na tyl, potem dokupisz przedni jak bedziesz mial kase, ja bym sie nie pakowal w vki... jakosc hamowanai marna, ciagle sie krzacza i brzydko obrecz po nich wyglada... a kupuj hmx1/2 zalezy co tanio dorwiesz ;)
nsx coaster zwykly - mam i dziala. zlapal dziwnie luzy, dalem do serwisu zeby skrecili, zlapal luzy po dojechaniu do domu o.O wkurwilem sie, skrecilem na chama tak zeby sie jeszcze krecilo w miare i od tego czasu luzik :)
www.bikeaction.pl
http://rowerowy.com/index.php?strona=pokaz&id=247 - co myslicie o tym komplecie na przod ?
Ja bym nie robił singla na samym początku. Jeśli chcesz jeździć w dualu no to się przeżutka przyda. Rower bardziej uniwersalny jest.
Może uda ci się wyrwać dj3 do 500 stów (choć w coś takiego szczerze wątpię), jednak jeśli nie dostaniesz go to kupuj DURO (na allegro jest DURO E za 499zł).
Może uda ci się wyrwać dj3 do 500 stów (choć w coś takiego szczerze wątpię), jednak jeśli nie dostaniesz go to kupuj DURO (na allegro jest DURO E za 499zł).
[url=http://slopestyle.pl]Slopestyle.pl[/url] - [b]Magia rowerowej ekstremy[/b]